Şimdi Ara

Klavye almak istiyorum kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kardeşim öncelikle merhaba. Hevesini kırmak istemem ama Jwin marka orgların kalitesi çok iyi değil. Ve az ton ve ritim var. He ben önceden hiç çalmadım o yüzden pahalı olmasın bu bana yeter diyorsun başka. Bunların içindense hepsiburadada olan Jwin MK-1254 ü öneririm. Onun haricinde bir sorun olursa cevaplamaya çalışırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoDoMaNgA D kullanıcısına yanıt
    hocam estağfirullah bende yukarda belirttim zaten hobi için alıryorum he ilerde geliştirirsem alırım. yani saidce öyle bi iki şarkı çalak amacım :) yani biraz hevesim var onuda telefona yüklediğim panonadan çalıodum onun yerine bunu aldım öyle düşünün :) biraz cevap gelmeyince bende bunu almaya karar verdim inşallah onlardan daha iyidir bu :) ürün hakkında yorum yaparsanız sevinirim hocam teşekkürler şimdiden.

http://www.hepsiburada.com/vardem-mk-2054-54-tuslu-org-p-MUSICVARDEM1
  • Bu org dediklerinize kesinlikle uyuyor. Zaten hepsiburadada 45 tane oy almış. Tekrar söyleyeyim bu org ya da diğer bahsettiğiniz orglar kötü değil yetersiz diye öyle demiştim. Ama telefondaki uygulama yerine kesinlikle çok çok üstüne çıkar. Sadece bi kaç parça değil daha da fazla çalabilirsiniz. Dediğiniz gibi eğer size yetmez ve geliştirirseniz daha üstünü alırsınız. Ayrıca fiyatı da iyi. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Şimdiden hayırlı olsun...

• DoDoMaNgA D kullanıcısına yanıt
    fiyatıda gerçekden uygundu hocam tam istediğim bütceydi bide güzel bi indirim yakalmış oldum şansıma bide evde nutella vardı onun hediye kodunuda kullandım 110tlye gelmiş oldu bana :D aletede yakından bakmışdım boyutu felan hoşuma gitti bide merak ettiğim aceba pcye bağlanabilirmi bu fl studioda felan çalınabilirmi
  • Usb girişi varsa kullanılabilir yoksa da bir tane mini stereo plug ile çalabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye tavsiyesi istiyorum.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.