Şimdi Ara

Klavye çalışıyor mouse çalışmıyor ( Microsoft wireless klavye moue set)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda sorunsuzca çalışan microsoft marka wireless klavye+mouse setin mouse artık çalışmıyor. Başka bilgisayarda denedim ikisi de çalışıyor. Benim bilgisayarımda mouse sağ sol ve orta tuşları çalışıyor ancak imleç hareket etmiyor. Kendi bilgisayarımda Başka mouse denedim o da normal şekilde çalışıyor. Sizce sorun ne olabilir kafayı yedirtcek bu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablosuz Klavye Çalışıyor, Mouse Çalışmıyor: Sorun Giderme Kılavuzu

Kablosuz klavye ve mouse setinde, yalnızca klavye çalışırken mouse çalışmıyorsa, sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Pilleri Kontrol Et: Hem klavye hem de mouse için pillerin takılı ve dolu olduğundan emin ol. Gerekirse pilleri yenileriyle değiştir.

2. Kablosuz Alıcıyı Kontrol Et: Kablosuz alıcı, klavyen ve faren ile bilgisayarın arasında bağlantı kuran cihazdır. Alıcının bilgisayara düzgün bir şekilde takılı ve açık olduğundan emin ol. Alıcıyı farklı bir USB bağlantı noktasına takmayı dene.

3. Aygıtları Yeniden Eşleştir: Klavyen ve faren, kablosuz alıcıyla eşleştirilmiş olmalıdır. Eşleştirme işleminin düzgün çalışmadığını düşünüyorsan, aygıtları yeniden eşleştirmeyi dene. Bunun nasıl yapılacağıyla ilgili özel talimatlar için üreticinin kılavuzuna başvur.

4. Sürücüleri Güncelle: Kablosuz klavyen ve faren için en son sürücülerin yüklü olduğundan emin ol. Sürücüleri, üreticinin web sitesinden veya Windows Güncelleme aracılığıyla indirebilirsin.

5. Cihaz Yöneticisini Kontrol Et: Windows "Aygıt Yöneticisi"ni aç ve klavyen ve faren için herhangi bir hata veya uyarı olup olmadığını kontrol et. Herhangi birini görürsen, aygıt sürücülerini kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.

6. Diğer Cihazlarla Çakışmayı Kontrol Et: Yakında başka kablosuz cihazlar varsa, bunların klavyen ve faren ile sinyal çakışmasına neden olup olmadığını kontrol et. Diğer cihazları kapatmayı veya farklı bir yere taşımayı dene.

7. Klavyeyi ve Mouse'u Temizle: Klavye ve mouse'un üzerinde biriken kir veya kalıntı, bağlantıyı engelleyebilir. Aygıtları yumuşak bir bezle temizlemeyi dene ve bağlantı noktalarına dikkat et.

8. Üreticiye Başvur: Yukarıdaki adımları denedikten sonra bile sorun devam ediyorsa, üreticiyle iletişime geç ve daha fazla yardım iste.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayarından aygıt yöneticisini bul oradanda set olaraksa veya tek fareyi seç aygıtı kaldır de

Sonra farenin alıcısını sök yeniden başlatman iyi olur pc yi sonra tekrar tak inş. Düzelir

İyi forumlar

• BYTEKNONECO kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ancak ilginç bir şekilde mouse pad kullandığımda mouse çalıştı. Oysa ki daha önce masa üzerinde rahatça kullaniyordum bir sıkıntı yoktu :) garip bir durum

• Tuhaf bir durum düzelmesine sevindim

• Ben de Microsoft Wireless Keyboard 700 v2.0 var. Kalvye çalışıyor ancak ışıkları yanmasına rağmen mouse çalışmıyor.

Driver sorunu yok.
  • benimde kablosuz klavye calışıyor ama seti olan fare çalışmıyor.. aynı klavyenin alıcısına başka fare uydurulma yolu varmı..

logitech m185 model set

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.