Şimdi Ara

Klavye çalışmıyor ve saat geri kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce işteki bilgisayarıma Windows 7 kurdum o zamandan beri bilgisayarın saati 12:30 civarında duruyor. Başka zamanlarda da duruyor ama her gün 12:30 civarında garanti duruyor güncelleştirene kadar sabit kalıyor. Ayrıca bu anlarda bilgisayarın ekranı donuyor fare falan çalışmıyor sadece klavyede herhangi bir tuşa bastığımda kasadan "dıt" sesi geliyor ve bilgsayar çalışmaya başlıyor ama bu seferde klavye bir daha çalışmıyor. Yeniden başlattığımda normal çalışmaya devam ediyor ama bir kaç saat sonra yine aynısını yapıyor. Tam işlerin en yoğun olduğu anda bu olduğunda delirecek gibi oluyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

• bilgisayarınız windows 7yi tam desteklemiyor gibi fare klavye ve saatin donmasının sebebi aslında bilgisayarın çok meşgul olmasından kaynaklanabilir. saatle ilgili olarak anakarttaki pili deiğiştirebilirsiniz.
  • Destekleme konusunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum hocam ama emin değilim tabiki. Windows 7 den önce xp sp3 kullanıyordum o zaman bunlar gibi hiç sorun yoktu.
  • Tekrar xp' ye dönmek zor gelmiyorsa dönmenizi tavsiye ederim. internette dolanırken gördümde windows 7 de saat güncelleme sorunu zaten varmış. ama her bilgisayarda olur mu bilemem. windows 7 clock issue diye aratırsanız karşınıza çıkacaktır.
  • Xp 'ye geri dönmek çok zor geliyor açıkcası dönmek istemiyorum :) İlk başlarda hiç benimseyememiştim 7'yi ama artık fena alıştım görseline. Eğer bu sorunların bir çözümü varsa gerekeni yapacağım ama yoksa mecburen dönmek gerekecek xp'ye...
  • Hocam mesele görselse o kolay windows 7 nin bissürü teması var xp için.:D
  • Yok hocam tema istemiyorum :) Yani xp'ye dönmek en son tercihim :)
  • yardım edecek yok mu arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.