Şimdi Ara

Klavye+Fare seti önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logitech s510 alma da ne alırsan al arkadaşım.
  • bence Logitech s510 dan başka bişi alma o paraya ne böğle bi set var nede bukadar pilleri dayanan parası fazla olan başka bi set , mause sürekli kullanıyorum 4 ay klewyede 3 ay garanti gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Logitech s510 alma da ne alırsan al arkadaşım.

nie arkdşm.s510 dan memnun deilmisin ??sorun nedir
  • YA OYUNDA TAKILMASIN YETER ZATEN NORMALDE TAKILCAĞINI DA ZANNETMİYORUM Kİ....

LOGİTECH MX3200 VAR KAFAMDA AMA FİYATI???

DAHA ALTERNATİF BİŞEY ARIYORUM BULAMAZSAM ŞİMDİ OLAMASADA (MALUM BÜTÇE) SONRA ALIRIZ ARTIK....
  • kablolu olrak mx3200 çok güsel bi set bi sorunla karşılaşmazsın ama dandik wireless setlerde oyunlar problem yaratır.ona göre al
  • bnde microsoft comfort curve 2000 var klavye güzel ama mouse rezalet ötesi kullanmıyorum bile.x750 f imimn kullanıyorum.bide g7 alcam yarın.
  • Logitech başkasını düşünme
  • PARASI DA GÜZEL....
  • a4 x710... x750f serisi lazer, ekonomik ama malzemede iş yok kullandım 40 günde iptal hafif kolonyağı ile silince yada 3-5 sefer su ile silince yada günde 5-6 saat eli terleyecek kadar oynarsan sonunda 40 günde boyasında seyrelme oluyor hatta boyası çıkıyor daha da ötesi kesinlikle sıvı herhangi bir şey ile temas etmesin anında bozulma ihtimali var. Birazda şans işi su damlasının nereye gideceğine bağlı.

Bende 3 mouse var. Biri sıradan a4 tech pek matrak bişi değil eski farem söz edilecek bir şeyi yok 5- 10 ytl lik ama sıvı temasta x serisinden daha sağlam. Diğeri x750 bf sıvı temas dahi sayılmaz kolonyalı bezle sildim mouse bozuldu şaka değil. Sonuncusu logitech asus için yaptığı optik modellerinden ama maalesef oyun mouse değil ama iş görür bir şey, arada kirlenince çimdiriyorum fareyi banamısın demiyor maaşallahı var. Para varsa bende logitech diyorum başka bir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 20 Ekim 2007; 0:03:50 >

• set olarak forza logitech
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Logitech başkasını düşünme

Ya üstad logitech logitech diyosun da bu bahsettiğin setler 100 ytl den yukarı yani nerde bu yoğurdun bolluğu bi sürü ihtiyaç varken bi kklavye mausa bu parayı vermek mantıksız geliyor bana
  • ew çok da para harcamamak gerek klavye ve mouse için..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.