Şimdi Ara

Klavye+Fare seti önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Klavye+Fare set olarak öneriniz var mı? varsa ne olabilir. Muhtemelen siyah renk düşünüyorum. Saygılar.

• Fiyat aralığını yazmamışsın ama eğer maddi sıkıntın yoksa Logitech derim zevkine göre bir tanesini ama benim önerim MX3200 olur setlerin kralıdır.Ekonomik dersen de A4-Tech al derim yine zevkine göre seçebileceğin bir tane.Ama sakın microsoft alma aman diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

Fiyat aralığını yazmamışsın ama eğer maddi sıkıntın yoksa Logitech derim zevkine göre bir tanesini ama benim önerim MX3200 olur setlerin kralıdır.Ekonomik dersen de A4-Tech al derim yine zevkine göre seçebileceğin bir tane.Ama sakın microsoft alma aman diyim
    wireless setlerde oyunlarda performans dusuklugu soz konusu olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunsedao

wireless setlerde oyunlarda performans dusuklugu soz konusu olur mu acaba ?

Alıntıları Göster
    Ben MX3200 de herhangi bir düşüş yaşamadım aslına bakarsan kullanırken anlıyorsun ki sanki bu alet kablolu yani o kadar iyi ki hiç belli etmiyor
  • quote:

Ben MX3200 de herhangi bir düşüş yaşamadım aslına bakarsan kullanırken anlıyorsun ki sanki bu alet kablolu yani o kadar iyi ki hiç belli etmiyor

Alıntıları Göster
    Oyun için G11 düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchersking

Oyun için G11 düşünebilirsin.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar bu önerdiğiniz aletlere o kadar para veremem.Ama herkes de illa logitech diyor.Bende lx300 almaya karar verdim ama onun da pili dayanmıyo çok diyorlar.Peki en iyisinden GP 2700mha şarjlı pil kullansam nolur???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Ya arkadaşlar bu önerdiğiniz aletlere o kadar para veremem.Ama herkes de illa logitech diyor.Bende lx300 almaya karar verdim ama onun da pili dayanmıyo çok diyorlar.Peki en iyisinden GP 2700mha şarjlı pil kullansam nolur???

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım microsoft almada ne alırsan al. işyerinde kullandığım microsoft set yüzünden bir gün bilgisayarı pencereden atacam gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bergun76

valla arkadaşım microsoft almada ne alırsan al. işyerinde kullandığım microsoft set yüzünden bir gün bilgisayarı pencereden atacam gibime geliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bergun76

Kesinlikle çok doğru microsofttan uzak durda git a4 tech al yine ok ama para varsa Logitech al pil sorunu falan yok biz hala klavyenin pillerini bitiremedin 6 ayı geçti

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bergun76

Kesinlikle çok doğru microsofttan uzak durda git a4 tech al yine ok ama para varsa Logitech al pil sorunu falan yok biz hala klavyenin pillerini bitiremedin 6 ayı geçti

Alıntıları Göster
    MS in ürünleri sağlamdır, ben kendim köpek muamelesi yapıyorum, tık demiyo; tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: !brahim

MS in ürünleri sağlamdır, ben kendim köpek muamelesi yapıyorum, tık demiyo; tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    AMA LOGİTECH LX300 ÜN MOUSE U SU GİBİ PİL HARCIYO DEDİLER....
  • quote:

AMA LOGİTECH LX300 ÜN MOUSE U SU GİBİ PİL HARCIYO DEDİLER....

Alıntıları Göster
    LOGITECH - KABLOSUZ DESKTOP LX700 KLAVYE/MOUSE SETİ TÜRKÇE Ayrıca şarj aleti ve pil için para vermene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

LOGITECH - KABLOSUZ DESKTOP LX700 KLAVYE/MOUSE SETİ TÜRKÇE Ayrıca şarj aleti ve pil için para vermene gerek yok.

Alıntıları Göster
    logıtech g serısıne bak pışman olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

logıtech g serısıne bak pışman olmasın

Alıntıları Göster
    Fiyat aralığın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaoglu

Fiyat aralığın yok.

Alıntıları Göster
    65 YTL SINIR. AYRICA PİİLİ OLMASI LAZIM....ŞARJLI PİL KULLANIRIM OLMAZSA...
  • quote:

65 YTL SINIR. AYRICA PİİLİ OLMASI LAZIM....ŞARJLI PİL KULLANIRIM OLMAZSA...

Alıntıları Göster
    A-4 TECH KX-2810 USB&PS/2 KLAVYE+MOUSE SETİ 32,57 ytl hepsiburada.com'da bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: T[R]

A-4 TECH KX-2810 USB&PS/2 KLAVYE+MOUSE SETİ 32,57 ytl hepsiburada.com'da bak istersen

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22247 bunu tavsiye ederim sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: T[R]

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22247 bunu tavsiye ederim sana.

Alıntıları Göster
    eğer wireless düşünüyorsan Microsoft Wireless multimedya keyboard 1.0A ve microsoft optical mouse 2.0A al derim ben estetik duruyo ve kullanımı rahat .Ben şuan bunları kullanıyorum ve bir şikayetim yok ama genede sen bilirsin........

• quote:

Orijinalden alıntı: justwritingmyname

eğer wireless düşünüyorsan Microsoft Wireless multimedya keyboard 1.0A ve microsoft optical mouse 2.0A al derim ben estetik duruyo ve kullanımı rahat .Ben şuan bunları kullanıyorum ve bir şikayetim yok ama genede sen bilirsin........

Alıntıları Göster
    BEN OYUN DA OYNUYORUM AMA BAYA İYİ BİŞEY OLMASI LAZIM .TAM OYUNUN ORTASINDA TAKILIRSA BEN O ALETİ KIRARIM..
  • quote:

BEN OYUN DA OYNUYORUM AMA BAYA İYİ BİŞEY OLMASI LAZIM .TAM OYUNUN ORTASINDA TAKILIRSA BEN O ALETİ KIRARIM..

Alıntıları Göster
    microsoft wireless desktop 2000 al
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

bu kadar insafsız olma......

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.