Şimdi Ara

klavye geç algılıyor. 3saniye basınca harfe basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
67.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emanet bilgisayar uğraşmam için bana verildi.
    şuan bilgisayarda windows 7 yüklü. klavyede sorun var. sorunu kısaca anlatayım.
    harfe dokununca yazmıyor. bir kez dokununca bilgisayardan çlınk diye ses geliyor. yazmıyor.
    ama harfe 2-3 saniye basılı tutunca harfi yazıyor.
    bios ekranında klavye normal çalışıyor. ama bilgisayar açılınca yine aynı sorun devam ediyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.

usb klavye ile denedim sorun devam etti. kablosuz klavye ile denedim yine aynı sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Aynı Sorun Bendede var Benimkide Usb Girişli . biri şu soruna bi el atsın :(

Alıntıları Göster
    arkadaslar eger klavye tusunuz 3 sanıyede basıyorsa sunu yapın ilk once denetim masasına gelin sonra erişim kolaylığı na sonra ise erişim kolaylıgı merkezıne gelın ordan klavye kullanımı kolaylaştır a tıklayın filtre tuslarını ayarla yazıyor tıklayın bilgisayar tus vuruşlarını 1 sanıyeye ayarlayın sonra sıçrama tuşlarını aktıf eden uygula degın sonra filtre tuşlarını etkenleştiri kapatıp uygula basın ve 1 sanıyede tuslara basın olduysa rep lutfen
    Yapay Zekanın Yanıtı

Klavye Geç Algılıyor: Sorun Giderme ve Çözümler

Klavye geç algıladığında, yazarken zorluk yaşarsın. Tuşlara bastığında, karakterlerin ekranda hemen görünmeyebilir. Bu durum, özellikle uzun metinler yazarken veya hızlı yazma gerektiren görevlerde oldukça can sıkıcı olabilir.

Nedenler:

• Kirli veya hasarlı tuşlar
    • Klavye sürücüsünün güncel olmaması
    • Donanım sorunları
    • Yazılım hataları

• Tuşları Temizle: Tuşların üzerindeki toz veya kalıntıları temizle. Islak bir bez veya pamuklu çubuk kullanabilirsin.
    • Sürücüyü Güncelle: Klavye sürücüleri zaman zaman güncellenir. En son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip yükleyerek sorunu çözebilirsin.
    • Donanımı Kontrol Et: Klavye kablosu gevşek veya hasarlı olabilir. Kablo bağlantılarını kontrol et ve gerekirse değiştir. Harici bir klavyeyi denemek de sorunun klavyeden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklandığını belirlemene yardımcı olabilir.
    • Yazılım Hatalarını Gider: Virüs veya kötü amaçlı yazılım klavye performansını etkileyebilir. Bilgisayarını virüslere karşı tarayarak veya sistem geri yükleme yaparak yazılım hatalarını gidermeyi dene.
    • Klavye Hassasiyetini Ayarla: Bazı klavyeler, tuşların hassasiyetini ayarlamana olanak tanır. Klavye ayarlarından hassasiyeti artırarak tuşların daha hızlı tepki vermesini sağlayabilirsin.

İpuçları:

• Klavye basılı tutunca yazıyorsa, "tuş tekrarlama hızı" ayarını kontrol et ve gerekirse ayarla.
    • Dışarıdan klavye eklentileri, klavye hassasiyetini ve performansını artırabilir.
    • Klavye hala geç algılıyorsa, profesyonel bir tamirciye başvurmayı düşünmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Forumda aramada yaptim ama net bir cevap bulamadim. Kuzey koprusu yanmis olabilirmis.
    Baska bir cozum yolu yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nostradamusun baş parmağı

Forumda aramada yaptim ama net bir cevap bulamadim. Kuzey koprusu yanmis olabilirmis.
    Baska bir cozum yolu yokmudur?
    Bence sen klavyeyi değiştir git 20-30 lira arası bir klavye al rahat rahat istediğini yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: HpWin7

Bence sen klavyeyi değiştir git 20-30 lira arası bir klavye al rahat rahat istediğini yap

Farkli 2 klavye ile denedim. Denedigim klavyelerdede ayni sorun oluyor
  • Flood yapar gibi yaziyorum ama benden baska yazan yok. Kimsenin basina boyle bir durum gelmedimi?
    Wimdows7 format cdsi yok. Format atarak deneyemiyorum.
    Klavyenin son versiyonunu yukledim sorun duzelmedi.
    Acaba sistem dosyalarinda eksiklik olabilirmi?
  • quote:

Flood yapar gibi yaziyorum ama benden baska yazan yok. Kimsenin basina boyle bir durum gelmedimi?
    Wimdows7 format cdsi yok. Format atarak deneyemiyorum.
    Klavyenin son versiyonunu yukledim sorun duzelmedi.
    Acaba sistem dosyalarinda eksiklik olabilirmi?
    dostum sistemden klavye ayarlarını kontrol ettin mi? tuş hassasiyeti bölümünden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

dostum sistemden klavye ayarlarını kontrol ettin mi? tuş hassasiyeti bölümünden olabilir

format hariç aklıma gelen herşeyi denedim. ama hala sorun devam ediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

format hariç aklıma gelen herşeyi denedim. ama hala sorun devam ediyor

Alıntıları Göster
    benim de aklıma başka çözüm gelmiyor dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

benim de aklıma başka çözüm gelmiyor dostum :(

Alıntıları Göster
    Virus falan olabilir aslında ama kasadan gelen ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Virus falan olabilir aslında ama kasadan gelen ses

Alıntıları Göster
    dostum sen yapışkan tuşları aktifleştirmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metecan1996x

yapışkan tuşlardan olduğunu düşünmüyorum. shift tuşuna basınca değil herhangi bir tuşa basıncada çlıng diye ses geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metecan1996x

yapışkan tuşlardan olduğunu düşünmüyorum. shift tuşuna basınca değil herhangi bir tuşa basıncada çlıng diye ses geliyor

Alıntıları Göster
    başka önerisi olan varmı?
  • quote:

başka önerisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    Daha önce bende biraz değişik bir versiyonunu yaşamıştım bunun. Klavyeden yazı yazdığım zaman benden daha geç ekrana yansıtıyordu. Yani bana yetişemiyordu nedense. Gecikmeli geliyordu yazılar. Sebebi virüstü benimkinin ama. Belki sende buna benzer bir virüse maruz kalmış olabilirsin. Ya sağlam bir tarama yap, ya da içinde çok önemli ve büyük boyutlu dosyalar yoksa direk format at gitsin. "Format at" demem normalde kolay kolay ama, "yapılabilecek her şeyi yaptım" cümlene dayanarak söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Daha önce bende biraz değişik bir versiyonunu yaşamıştım bunun. Klavyeden yazı yazdığım zaman benden daha geç ekrana yansıtıyordu. Yani bana yetişemiyordu nedense. Gecikmeli geliyordu yazılar. Sebebi virüstü benimkinin ama. Belki sende buna benzer bir virüse maruz kalmış olabilirsin. Ya sağlam bir tarama yap, ya da içinde çok önemli ve büyük boyutlu dosyalar yoksa direk format at gitsin. "Format at" demem normalde kolay kolay ama, "yapılabilecek her şeyi yaptım" cümlene dayanarak söyledim.

cihaza format attım düzeldi. ancak 1-2 hafta sonra klavye hızıma yetişememeye başladı. hangi virüs tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

cihaza format attım düzeldi. ancak 1-2 hafta sonra klavye hızıma yetişememeye başladı. hangi virüs tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Şu an Kaspersky kullanıyorum ama, bu sorunu yaşadığım zaman hangi virüs programını kullandığımı hatırlamıyorum. Nod32 olabilir. Problemi virüsü temizleyerek çözememiştim zaten. Daha doğrusu virüsü temizleyememiştim. Format atmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 20 Şubat 2012; 23:33:13 >

• quote:

quote:

quote:

Şu an Kaspersky kullanıyorum ama, bu sorunu yaşadığım zaman hangi virüs programını kullandığımı hatırlamıyorum. Nod32 olabilir. Problemi virüsü temizleyerek çözememiştim zaten. Daha doğrusu virüsü temizleyememiştim. Format atmıştım.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Alıntıları Göster
    arkadaslar eger klavye tusunuz 3 sanıyede basıyorsa sunu yapın ilk once denetim masasına gelin sonra erişim kolaylığı na sonra ise erişim kolaylıgı merkezıne gelın ordan klavye kullanımı kolaylaştır a tıklayın filtre tuslarını ayarla yazıyor tıklayın bilgisayar tus vuruşlarını 1 sanıyeye ayarlayın sonra sıçrama tuşlarını aktıf eden uygula degın sonra filtre tuşlarını etkenleştiri kapatıp uygula basın ve 1 sanıyede tuslara basın olduysa rep lutfen

• berkay öz B kullanıcısına yanıt
    sağol hocam ya, bende de bu sorun vardı, sayende çözdüm

• berkay öz B kullanıcısına yanıt
    çözüldü hocam sağolun @berkay öz
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep2291

çözüldü hocam sağolun @berkay öz
    Berkayöz ün dediğini yap :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.