Şimdi Ara

Klavye led taksam ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben klavyenin içine led takmayı düşünüyordumda acaba bu mümkün mü ve dışarı ışık çıkarmı ? biraz acemiyim saçma bi soruysa idare edin
    klavye bu :

http://img73.imageshack.us/img73/7355/3keymic0000006.jpg

• bence hiç uğraşma içinden ışık çıkar ama tuşlar yine görünmez .. klavyen güzel bence orjinalini bozma bitane usbden takılan lambalardan al onunla aydınlatmayı dene
  • yok amacım aydınlatma değil tuşların yanından kırmızılık belli olurmu manasında demiştim fark edilir şekilde umarım anlatabilmişimdir
  • yaw hiç düşüncesi olan yokmu :( şimdi açsam denesem uğraşmak zor gelio bide olmazsa :) zaten kasaya 10 tane led takmak için 3 gün uğraştım acemiyim :)
  • Demek istediğini anladım ama olmaz. olurda yani tam performans alamazsın kalın plastikten yapılıyor tuşlar haliyle tuşlara aydınlatma yapamassın anca icindeki boşluklardan çıkar ışıklar oda pek hoş olmaz bence ama yinede karar sana ait iyi çalışmalar.
  • evet sadece tuşların yanlarındaki boşluktan ışık çıkar tuşların
    içerisinden ışık almak biraz zor ancak çok ince el içşiliği ile
    tuşların tamamını kazıman gerekiyor üzerindeki karakter
    şeklinde ki ışık içerisinden sızabilsin
  • hmm anladım çok saolun boş bir vaktimde yapacağım inş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Led'li Lamba Yardım
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel ve kaliteli bi klavyen var hiç heba etme daha önceden tecrüben yoksa ama kafana koyduysan önüne geçemeyiz :)
  • klavyenin zaten üzerinde 3 tane led var bu ledleri deyiştirirsen olabir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

klavyenin zaten üzerinde 3 tane led var bu ledleri deyiştirirsen olabir

??? nasıl yanii ???
  • Klavyenin orjinal ledlerini söküp beyaz ışık veren led yada istediyin dekoratif renkteki led ile
    deyitire bilirsin bu ledler; Num lock, caps lock, scroll lock, tuşları ile açlıp kapatıla bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welet2626

yaw hiç düşüncesi olan yokmu :( şimdi açsam denesem uğraşmak zor gelio bide olmazsa :) zaten kasaya 10 tane led takmak için 3 gün uğraştım acemiyim :)

Hocam , bırak söküp altına led yerleştirmeyi tozunu almak için söktüğümde bile tekrar takınca çalışmamıştı.

Aynı klavye : /
  • ledleri scrol lock ışığına bağlayarak yapabilirsin
  • Hocam piyasada pcb matkabı olarak geçen ufak motorlu matkaplardan alınıp harfler de kazınırsa çok hoş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: librarian

evet sadece tuşların yanlarındaki boşluktan ışık çıkar tuşların
    içerisinden ışık almak biraz zor ancak çok ince el içşiliği ile
    tuşların tamamını kazıman gerekiyor üzerindeki karakter
    şeklinde ki ışık içerisinden sızabilsin

Eğer bunu yapabilir bide güzel bir ışık verirsen (yeşil ve mavi ışık iyi gider bence) ortaya çok güzel birşey çıkar
  • hortlamış bir konu, ama orjinalliğini bozma derim,
  • Klavyeyi dagıtcan sonra dielimki tırak kırıldı bir tane nolacak yha da oturmıcak orjinali gibi nolcak...? Bence orjinalini 2 led lamba icinbozma derim...
  • quote:

güzel ve kaliteli bi klavyen var hiç heba etme daha önceden tecrüben yoksa ama kafana koyduysan önüne geçemeyiz :)

guzel kaliteli ancak ucur. denenebilir bence. denenmeli de.
  • http://www.youtube.com/watch?v=iOn72Y5DT6M
    BU İŞİNE YARAYABİLİR
  • tuşları söktükten sonra tabana yansıtıcı bi madde yapıştır kenarlardan yansıtıcıya dik olucak şekilde ışığı verdiğin takdirde gayet güzel ve belirgin olcağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.