Şimdi Ara

Dokunmatik şerit led çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yatak başlığımın iki kenarında, etrafında metal bir çerçeve bulunan şerit ledler bulunuyor. Normalde çerçevedeki metal kısma dokununca yanar, tekrar dokununca sönerdi. Bir süredir yanması için sürekli dokunmam gerekiyor. Elimi çekince sönüyor.

Başlığı açmayı denedim ama yüzlerce zımba ile alt taraftaki bez kılıfı iskelete tutturulmuş. Kenardaki 10-15 tanesini bir şekilde çıkarıp içine göz attığımda bu led devrelerin yanlarda bulunan iki adet kapalı ahşap kutu şeklinde barların içine monte edilmiş olduğunu, bu kutuların da tamamen kapalı olup sadece bir parmak genişliğinde bir delikten içeri kablonun girdiğini gördüm.

Tek başıma komple bu başlığı sökemem, eğer sökersem zaten deri kaplı bir başlık olduğu için, direkt olarak çöp olacağını düşünüyorum.

Sizce bu sorun neden kaynaklanıyordur? Bir fikri olan var mı?

• devresinde bir arıza olmalı içinde batarya varmıydı

• Hayır, içinde batarya yok. Direkt adaptör ile elektrik bağlantısı var.

• Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt

devrenin fotosunu atabilirseniz yorum yapan çıkar

• bizim yatağımızda da o şekilde dokunmatik metal var,basınca yanıyor basınca sönüyor.Eve zamanında elektrikçi geldiği zaman sormuştum bu yatağın ışığı nasıl bozulur diye.Hocam led arıza yapmaz,orada kutu(veya batarya yani nerji veren bir şey)bozulursa o değişmesi gerekir demişti ama ben yatağın orasını hiç görmedim tabii.Son zamanlarda titremeye başladı ışığı açınca. 9 sene oldu alalı yani kaç sene gidiyor bilmiyorum tabii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.