Şimdi Ara

Bagaja şerit led uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
8.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyaz led yoktu elektronikçide, mavi vardı. Bir deneyeyim dedim, beğenmezsem sökerim.
    Ama fenada durmadı
    Buyrun resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaumut22 -- 16 Ocak 2013; 21:16:42 >

• Güzel olmuş hocam. Bağlantıyı nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Becerebilirsem ben de yaparım.
  • Bence güzel durmuş bir hava katmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: "Ozan"

Güzel olmuş hocam. Bağlantıyı nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Becerebilirsem ben de yaparım.

3 ve 4 nolu resimlerde görülen gibi. Bagaj ışığını söküp, gelen kablodan paralel hat alacaksın o kadar. Bagaj kapağını açtığında bagaj lambasıyla birlikte yanıyor.
  • Gayet güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

3 ve 4 nolu resimlerde görülen gibi. Bagaj ışığını söküp, gelen kablodan paralel hat alacaksın o kadar. Bagaj kapağını açtığında bagaj lambasıyla birlikte yanıyor.

Teşekkürler hocam. Ben belki esktra işlem vardır diye merak etmiştim. Böyleyse yapmak zor değil
  • Kapağa koysaydın keşke yüklemede lambaların önü kapanınca işe yaramayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led aydınlatma ve akü
    13 yıl önce açıldı
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş...
  • başlığı gördüğümde aha gene birisi arabanın etrafını aydınlatmaya çalışıyor demiştim sözümü geri alıyım

bence çok güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

başlığı gördüğümde aha gene birisi arabanın etrafını aydınlatmaya çalışıyor demiştim sözümü geri alıyım

bence çok güzel olmuş eline sağlık

• çok güzel olmuş
  • güzel olmuş eline sağlık hocam.
    yalnız beyaz olma daha mı iyi olurmuş sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

güzel olmuş eline sağlık hocam.

aynen hocam.. geçen bi tanıdığa yaptık aynısını.. biz yarım metre 3 çipli beyaz tabanlı beyaz led kullandık süper oldu.. biriside bagaj kapağına yapsaydın diye mesaj yazmış. hiç güzel olmaz.. bagaj kapağına yapınca ancak gözleri kör eder önünü falan göremezsin.. ha kapağı kapatınca içerde eşyalar güzel aydınlanır, o doğru

mavi değilde beyaz olması lazımdı.. arabada beyazın dışındaki led uygulama şahinci tayfa gibi yapıyor arabayı.. kro işi oluyor.. kendi arabamın da her yeri led ama şerit led değil.. özel led ampüller ile değiştirdim.. yeni nesil audi ler gibi oldu.. bilmeyen arabanın tavan olsun bagaj olsun fabrikadan beyaz lamba takıldı sanıyor :D

yeni nesil arabalarda hala halojen ampül kullanmalarına deli oluyorum firmaların.. halbuki led teknolojisi çok ucuz bi teknoloji..

led ampül uygulamarı. bazıları kendime aittir:

• araç içi aydınlatmaları soketli ledler ile değiştirdim, ancak söndüğünde az da olsa ışık yanık kalıyor hertürlü çeşit led denedim olmadı bende skiye geri döndüm ancak plaka üstü aydınlatmada sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

araç içi aydınlatmaları soketli ledler ile değiştirdim, ancak söndüğünde az da olsa ışık yanık kalıyor hertürlü çeşit led denedim olmadı bende skiye geri döndüm ancak plaka üstü aydınlatmada sorun yok.

hocam şimdiye dek audi hariç mercedes bmw ye bile taktık led sizinki gibi olmadı.. sizin kullandığınız led ler kara düzen led dediğimiz türden led ler.. yani çipsiz ledler.. dirençli ledler kullanırsanız sorun olmaz.. örneğin normal sofit ampül 10watt düz sofit led ampül ise 0.1 watt araç tesisatında azcık elektrik hep olduğu için led o elektirikle bile azda olsa yanar.. limon a bağla ledi yanar o derece :D ama çipli ledler ise 2watt akım çekiyor.. onun için özellikle yavaş yavaş kararan tavan lambalarında yada bu tip lambalarda çipli led kullanılması lazım..

çipli ledler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz5561 -- 19 Ocak 2013; 12:46:58 >

• quote:

aldığım yerde beyaz kalmamıştı, mecburen aldım maviyi. Ancak beklediğimden çok fazla ışığı var. Mavi bile olsa gündüz gibi aydınlatıyor.
  • quote:

quote:

aldığım yerde beyaz kalmamıştı, mecburen aldım maviyi. Ancak beklediğimden çok fazla ışığı var. Mavi bile olsa gündüz gibi aydınlatıyor.

beyaz led bi dükkanda yoksa o adam led çi değildir yahu hocam siz beyaz led takın bi o zaman farkı görün.. biz bi ara aynısını yaptık adam bize beyaz diye sarı led vermiş geldik taktık baktık sarı.. sarı zaten maviye göre daha iyidir ama bizim mehmet abi dedi olmaz böyle atlatık yarım metre led için 12km yol gittik aldık beyazı taktık harbiden çok farketti sarıdan.. heleki mavi ile acayip farkeder.. bide dolmuşçu gibi oluyor hocam ya.. yanlış anlamayın ama kalitenizi düşürür mavi led..

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

quote:

quote:

beyaz led bi dükkanda yoksa o adam led çi değildir yahu hocam siz beyaz led takın bi o zaman farkı görün.. biz bi ara aynısını yaptık adam bize beyaz diye sarı led vermiş geldik taktık baktık sarı.. sarı zaten maviye göre daha iyidir ama bizim mehmet abi dedi olmaz böyle atlatık yarım metre led için 12km yol gittik aldık beyazı taktık harbiden çok farketti sarıdan.. heleki mavi ile acayip farkeder.. bide dolmuşçu gibi oluyor hocam ya.. yanlış anlamayın ama kalitenizi düşürür mavi led..

dolmuşçu kısmına güldüğümü bilmeni isterim kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: YURI BOYKA

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

quote:

quote:

dolmuşçu kısmına güldüğümü bilmeni isterim kardeş

Uyarınız için teşekkürler. Yarın hemen beyaza çevireceğim. Karizmayı çizdirmeyelim apaçi falan demesinler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.