İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık bir yıl önce yapılan evde daha yeni takılan şerit led trafosu bir aydır seğirme, trafodan ses gelmesi gibi problemler yapıyor. Elektrik bilgim çok iyi değil ama lamba söküp takacak kadar bilgim var. Sizden isteğim aşağıda resimleri attığım trafoya benzer, mümkünse pahalı olmayan 3m'lik şerit ledi besleyebilecek bir trafo tavsiyesi. Sanırım tek çipli ama yine de resmini atayım, emin değilim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şerit led trafo tavsiyesi.
-
-
Öncelikle elektrikçi değilim ama amatör olarak bende bu tarz tamiratlar yapıyorum. 3 metrelik şerit led için gayet yeterli bir adaptör 25W. Adapötürü Cata marka öneririm. En kalitelilerdendir. Adaptör alacağınız elektrikçiye (işinin ehli bir elektrikçiye hesap yaptırmanız en sağlıklısıdır)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Ben de Amazon'dan bu ürüne bakmıştım. Umarım bilgisayarlardaki psu'lar gibi sağladıkları güç konusunda aldatıcı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer ürün orijinalse 3 metre şerit led için aşırı fazlasıyla yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim sorun da orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günler sorununuz kötü bir tarfo olabilir ancak kullandığınız şerit led mutfakta yoğun nem buhar gibi şeyler oluyorsa trafo kendini korumaya alıyor olabilir.Hatta trafonuz kapalı kutuda değil havalandırma delikleri var üstünde buradan belki nem buhar felan alıyorsa bundanda yapabilir. Buradaki diğer arkadaşlar belki böyle bir olayı deneyimlemişlerdir. kendi evimde kullandığım isimini vermeyeceğim bir markanın (reklam olmasın) band armatür diye tabir edilen led armatürü kullanıyorum. 2 senedir bir sorun yaşamadım.
-
Olabilir, aslında kettle gibi aletler kullanmıyoruz, kullansak bile mdf'ye ter yaptığından ötürü altında kullanmıyoruz ama kahve makinesi var, bazen airfryer çalışıyor. Bunlardan olabilir belki. Şu aralar sorunsuz çalışıyor, aslında sık kullanmayınca kendi kendine düzeliyor da olabilir. Bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X