Şimdi Ara

klavye modifikasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben daha yeniyim bi deniim dedim
    bazı yerlerde boşluklar kaldı onları nasıl düzeltebilirim bide vernik atmalımıyım yardımcı olursanız sevinirim....

klavye modifikasyon

klavye modifikasyon

klavye modifikasyon

• Klavyenin tuşlarını söküp boyamalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Klavyenin tuşlarını söküp boyamalısın.
    zaten öyle boyadım.. bide vernik atmak gerekli mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zago0

zaten öyle boyadım.. bide vernik atmak gerekli mi???

Alıntıları Göster
    Peki söküpte yaptıgınıza göre nasıl boyasız yerler kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 2 Ocak 2009; 18:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanunal01

Peki söküpte yaptıgınıza göre nasıl boyasız yerler kaldı

Alıntıları Göster
    Resimlerin net değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Resimlerin net değil .

Alıntıları Göster
    bende anlamadım...söktüm tuşları boyadım boya biraz fazla sukuydu galiba sıktıkça yerleri boşaltıyordu
    bidaha üstünden geççem zaten bide vernik atcam...
  • quote:

bende anlamadım...söktüm tuşları boyadım boya biraz fazla sukuydu galiba sıktıkça yerleri boşaltıyordu
    bidaha üstünden geççem zaten bide vernik atcam...

Alıntıları Göster
    Sanırım tek kat boya atmışsın o yüzden pek hoş görünmüyor. En az bir kat daha atmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Sanırım tek kat boya atmışsın o yüzden pek hoş görünmüyor. En az bir kat daha atmanı öneririm.

Alıntıları Göster
    Hocam Resimler Kalitesiz Gördüğüm Kadarı İle Rezalet Bir DUrumda...2-3 Kat Daha Boya Atmanızı Öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

Hocam Resimler Kalitesiz Gördüğüm Kadarı İle Rezalet Bir DUrumda...2-3 Kat Daha Boya Atmanızı Öneririm..

Alıntıları Göster
    daha net foto koyabilirmisin? bu şekliyle kötü duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

daha net foto koyabilirmisin? bu şekliyle kötü duruyor..

Alıntıları Göster
    1-2 Kat daha at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canér

1-2 Kat daha at.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni resimler 2.-3. kat boyayı atınca koyacam şu anda klavye hakkaten rezalet durumda...
  • quote:

arkadaşlar yeni resimler 2.-3. kat boyayı atınca koyacam şu anda klavye hakkaten rezalet durumda...

Alıntıları Göster
    kötü olmuş..2kat daha lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canér

1-2 Kat daha at.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Canér

1-2 Kat daha at.

bencede 1-2 kat daha at parlak bişey olsun kasa boyama rehberi var forumda klavyeni ordaki şekil boyarsan parlar hoş bir görüntü oluşur

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Shooter2

quote:

Orjinalden alıntı: Canér

1-2 Kat daha at.

bencede 1-2 kat daha at parlak bişey olsun kasa boyama rehberi var forumda klavyeni ordaki şekil boyarsan parlar hoş bir görüntü oluşur

Alıntıları Göster
    aceleci davranmışsın dostum boyama işi çok sabır isteyen bir iştir.çok fazla sprey boyama uygulması yaptığım için şu tavsiyelerde bulunabilirim sana;

1- boya kaliteli olacak, eğer kışın boya yapacaksan boya soğukta beklememiş olacak ev ısısı ideal, ve en önemlisi SABIRLA BOYAYI ÇALKALAYACAKSIN ! ayrıca boyayı ilk sıktığın yer boyayacağın yer değil bir gazete parçası fln olsun.
    2- boyayacağın yüzeyin matlığı-parlaklığı çok önemli,
    3- eğer yüzey matsa önceden etil alkol ile yağ ve kirden arındırmalısın, parlaksa en ince zımpara ile biraz zımparalayarak yüzeyi deforme etmeden çok az matlaştırmalısın ve arkasından yine alkol ile temizlemelisin
    4- bana göre en önemli olan işlem; astar boya (örn : duck PRIMER iyidir).Astar boyanın iyi tutmasını ve kalıcı olmasını da sağlar.
    5- boya işlemini ne çok uzaktan ne de çok yakından yapacaksın ve sıkarken arada boyayı çalkalamayı unutma
    6- her kattan sonra 1-2 saat kurumasını bekle
    7- ve klavye mouse gibi çok fazla el teması olan yerler için boya işleminden sonra kesinlikle en az 1 kat şeffaf vernik at.

bunlar benim tecrübe ettiğim hususlar, boyama yaptıkça el alışıyor bir müddet sonra, umarım faydalı olmuşumdur, kolay gelsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: burakins

aceleci davranmışsın dostum boyama işi çok sabır isteyen bir iştir.çok fazla sprey boyama uygulması yaptığım için şu tavsiyelerde bulunabilirim sana;

1- boya kaliteli olacak, eğer kışın boya yapacaksan boya soğukta beklememiş olacak ev ısısı ideal, ve en önemlisi SABIRLA BOYAYI ÇALKALAYACAKSIN ! ayrıca boyayı ilk sıktığın yer boyayacağın yer değil bir gazete parçası fln olsun.
    3- eğer yüzey matsa önceden etil alkol ile yağ ve kirden arındırmalısın, parlaksa en ince zımpara ile biraz zımparalayarak yüzeyi deforme etmeden çok az matlaştırmalısın ve arkasından yine alkol ile temizlemelisin
    4- bana göre en önemli olan işlem; astar boya (örn : duck PRIMER iyidir).Astar boyanın iyi tutmasını ve kalıcı olmasını da sağlar.
    5- boya işlemini ne çok uzaktan ne de çok yakından yapacaksın ve sıkarken arada boyayı çalkalamayı unutma
    7- ve klavye mouse gibi çok fazla el teması olan yerler için boya işleminden sonra kesinlikle en az 1 kat şeffaf vernik at.

bunlar benim tecrübe ettiğim hususlar, boyama yaptıkça el alışıyor bir müddet sonra, umarım faydalı olmuşumdur, kolay gelsin .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burakins

eywallah....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakins

eywallah....

Alıntıları Göster
    tuşları kırmızıya boya

• quote:

Orijinalden alıntı: yildize

tuşları kırmızıya boya

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Bence Klavyeyi Komple Sök Bi Güzel Zımpara At sora Prüssüz yüzey Olmazını Sağla Güzel Şekilde İki Üç Kat Boya At Güzel Olur Bizzat Denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luttarte

Arkadaşım Bence Klavyeyi Komple Sök Bi Güzel Zımpara At sora Prüssüz yüzey Olmazını Sağla Güzel Şekilde İki Üç Kat Boya At Güzel Olur Bizzat Denedim

Alıntıları Göster
    Bende tuşlar arasına neon ip döşeyip bazı özel tuçları uv yeşil spreyle boyamak istiyorumda gözüm kesmiyor, forumda bir arkadaş yapmış dehşet olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Bende tuşlar arasına neon ip döşeyip bazı özel tuçları uv yeşil spreyle boyamak istiyorumda gözüm kesmiyor, forumda bir arkadaş yapmış dehşet olmuş.

Alıntıları Göster
    2-3 kat daha lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Resimlerin net değil .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hüso58

Resimlerin net değil .

Evt böyle Olunca berbat görünüyo daha net bi resim pls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.