Arkadaşlar forumda biraz dolaştım. Herkes G15 demiş ama benim klavyeye verecek 150 liram yok. Alacağım klavyenin yada mousun kablosuz olmasına gerek yok ama oyun oynayacağım için. biraz kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Markası Logitech olsun. Lx 500 modelini 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı. Kablolu kablosuz ama logitech
Bende klavye arıyorum mouse olarak G5 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim klavye konusunda tavsiyem almadan önce klavyenin tuşlarını kontorol edip alman ne cok sert olsun nede cok yumuşak
Logitech markasından şaşmam klavye mouse konusunda
Oyun oynamak istiyorsan mouse kablolu almanı tavsiye ederim klavye kablosuzda olsa olur
İstersen bunu al
RAZER COPPERHEAD
# Razer Cooperhead dünyanın ilk oyun faresidir. Paralel olmayan 2000 dpi çözünürlük ve akıllı donanımı ile kullanıcının türlü hız ve çözünürlük isteğine cevap verebilecek donanımdadır. Ergonomik dizaynı ve 32 Kb’lık kendi hafızasıyla farklı kombinasyonlarda kişisel düzenleme yapılmasına imkan verir. Ödüllü Razer Copperhead aynı zamanda On The Fly yüksek duyarlı sürücüleriyle de fark yaratır. 2000 dpi Razer Lazer hasasiyet derecesi ( 4 seviyeli 400 dpi, 8000 dpi, 1600 dpi, 2000 dpi )2000,1000 # 1000 Hz işlemcisiyle 1 milisaniye cevap süresi ( 125 Hz, 500 Hz, 1000 Hz ) # 32 Kb dahili hafıza # Birbirinden bağımsız olarak programlanabilen son derece duyarlı 7 tuş # Teflon ultra kaygan ayaklarla müthiş kullanım rahatlığı # 16 Bit data yolu # Yüksek hızlı hareket tespiti # 45 ips ve 20 Gye kadar hızda harekete cevap verebilir ( saniyede 7000 kareden fazla ) # Anlık her harekete cevap verebilmek için tam güçle çalışsan her zaman açık ve uyku modu yok gecikme yok # Kaymayan çok şık tasarımlı ışıklı yan yollar # Ergonomik mükemmel dizayn # Kaymayan kauçuk ultra büyük tuşlar # 7ft dolaşmayan hafif kablo # Altın USB çıkışlarıyla en aza inen veri kaybı. # Üç farklı renk seçeneği, kırmızı mavi ve yeşil http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd61550 burda fiyatı yazıyor
istersende bunu al
G5 LASER GAMING MOUSE
Çalışma Tipi : Lazer Wheel (Tekerlek) : Var Bağlantı : USB İşletim Sistemi : PC ve Mac OS X Güç : USB üzerinden Yazılımlar : Gelişmiş SetPoint® yazılımı Mouse Özellikleri : Logitech MX Lazer teknolojisi 36 grama kadar ayarlanabilir ağırlık Diğer : Saniyede 6.4MP tarama hassasiyeti 2000dpi tarama, 800/400dpi hassasiyet ayarı Polytetrafluoroethylene taban ile rahat kullanım Sağ ele uygun yapı http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19432
Bu 2 mouse oyun için önerim klavye de önermek isterdim ama klavye ile o kadar haşır neşir değilim
Dostum Zeyth tavsiyelerini dinleyeceğim. Sana ve diğer yorumda bulunan arkadaşlara teşekkürler. Saygılar
bence kablosuz kalvye mouse seti al
quote:
Orjinalden alıntı: tugay289
bence kablosuz kalvye mouse seti al
+1 Keyfine düşkünsen kabloya sinir oluyorsan kablosuz al bence de
Kablosuz almak istiyorum. Ama microsoft kablosuz klavye mouse setine 50$+kdv veripte oyun performansında hüsranla karşılaştıktan sonra acaba diyorum
microsofttan uzak dur logitech tende şaşma sorun yaşamayıda unut
Arkadaşlar bu kadar arkadaş yazdıktan sonra demek oluyor ki
napıyoruz ; Microsoft almıyoruzzzz ,
napıyoruz ; Logitechten şaşmıyoruzzz.
Herkese teşekkür ederim.
Ya klavyeye o kadar para verilirmi ya ? Max 50 ytl ye bi klavye al ne önemi varki onun
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
microsofttan uzak dur logitech tende şaşma sorun yaşamayıda unut
Ben uzun süredir microsoft mouse kullanıyordum. En son mousumla 3 yıldır beraberiz ama sağ tuşu bozulduğu için yollarımızı ayırmak zorunda kaldık mousada 100 ytl yada 80 ytl vermek istemiyorum... Logitech ile microsoft arasında gercekten bu kadar fark var mı ?
logitech te çok pahalı yaw o kadar vermeye gerek yok
bu ürünü bir incele derim, çok memnun kalırsın 50 ytl civarındadır.
Ben bu setten yaklaşık 1 ay önce aldım. Tuşları giderek sertleşti. Bir türlü anlamadım gitti. Artık takır tukur basmak gerekiyor yoksa harfler eksik kalıyor yazı yazarken. Tavsiye etmem o yüzden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme