Bildirim
Klavye Mouse tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
G103 + G300 -
kardes butcemi biraz asiyor bu ikili . Bende ilk bunu dusunmustum fakat pek oluru yok bunun :) . Acil olmasa gene para bulurdum fakat klavye ve mouse kablosuz . Baglantili oldugu USB eski pc kasam yuzunden USB yamuldu . Simdi klavye ve mouse 'u arada gormuyor . Gittikce sıklasıyor ( Pil degistirmeyi denedim :) )undefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElleranDalton -- 6 Şubat 2014; 11:04:21 > -
G103 + G100 o zaman.
Giriş seviyesi gaming ekipmanları oldukça kaliteli logitech'in.Gerek teknik servisi,gerek malzeme yapısı.Mümkün olduğunca logitech almaya çalış hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 6 Şubat 2014; 14:34:24 > -
@fatates gercekten tesekkurler :) . Simdi siparis verdim. Teknosada indirim vardi hazir 20 TL 'di G100 G103'u de D&R den 55 TL ye aldim tam butceye uydu simdi kargo parasi ne kadar gelecek sorunu var :D -
ptt kargo ile 4.5 tl,diğer kargolar ile 7TL gibi bir fiyat tutar.
Hayırlı olsun şimdiden -
D&R 25 TL üzeri kargo ücretsiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X