Şimdi Ara

Klavye seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir oyuncu klavyesi almak istiyorum. Biraz araştırdım ve başlıktaki üç ürün arasında kaldım. Bunlar:

- Microsoft sidewinder x4
    - Microsoft sidewinder x6
    - Thermal Tech eSports Challenger Pro

Bir klavyede aradığım özellikler dayanıklı ve rahat olması. Aldığım klavyenin tuşlarıyla, 3 ay sonra sorun yaşamak istemiyorum. Tabii, klavyenin rahatlığını, internetten anlamak malesef çok mümkün değil. Bu konuda, sizin tecrübeleriniz bana yardımcı olabilir. Newegg, amazon vs. sitelerdeki yorumlara baktım ve Thermal Tech ile X4'ün tuşlarının çabuk bozulduğunu okudum. Aynı şekilde X6'yıda araştırdım. Onun tuşlarıyla ilgili bir şikayet okumadım fakat onunda başka sorunları var(ghosting gibi). X6 daki ghosting probleminin daha çok fps gibi oyunlarda sorun yaratıyormuş. Ben genelde DotA2, WoW gibi çok fazla tuşun aynı anda basılmadığı oyunları oynuyorum. Bu yüzden ghosting çok büyük bir problem olmaz diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eğer, 150 liraya kadar tavsiye edebileceğiniz başka bir oyuncu klavyesi varsa, sebepleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim. Son olarak, bu tarz ürünleri(klavye/mouse) uygun fiyata satan, bildiğiniz bir websitesi varmı? Gittigidiyor dan bakıyordum ama fiyatlar oldukça absürt olabiliyor orada.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntantee -- 14 Ağustos 2012; 14:31:10 >

• http://www.eksenbilgisayar.com/urun/thermaltake-tt-esports-challenger-pro-q-turkce-usb-oyuncu-klavyesi.aspx

Gayet kaliteli ve rahat bir klavye. Arka aydınlatması da var. Ayrıca Türkçe
  • Başka fikri olan var mı? Bugün, sipariş vermeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntantee -- 15 Ağustos 2012; 13:20:24 >
  • Düşünme thermaltake al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 15 Ağustos 2012; 13:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    cs klavye secimi (f klavye yapma)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.