Şimdi Ara

Klavye seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• oosuny O kullanıcısına yanıt
    Oyun amaçlı mı yoksa daha çok yazı yazmak için ni kullanacaksın?
    Blackwidow 13 blue switch kullanıyor; yapısı gereği tuş hissi en yüksek ve doğal olarak ta sesi en yüksek klavyedir, ben tasarımını beğenmiyorum. Eğer gözüne hitap ediyorsa ve ses sorun değilse tercihin bu olsun.

G710+ da ise brown switchler var, oyun amaçlı dır denebilir tuş hissi BW ye göre daha az ve sessizdir. Tasarımını, ses açma kapama tekerleğini, Multimedya tuşlarını çok beğeniyorum ben.

Quickfire da da blue switch bar ayne BW gibi, ancak TR layout değildir ve çok sade bir tasarıma sahip.

Zowie de de brown sewitch var ve TR değil, G710+ daha mantıklı

Birde Tt Meca Gunit var: TR dir, black switch mevcuttur tuş hissi ve sesi çok azdır tamamen oyun amaçlıdır:
    http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-meka-g-unit-turkce-oyuncu-klavyesi.html#ozellikler

Ayrıca Gigabyte Avium: TR dir, red switch kullaniyor black switch ile çok benzer bir yapıdadiır aynı şekilde oyun odaklıdır:
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-aks-aivia-osmium-kablolu-oyuncu-klavyesi/productDetails.aspx?productId=bd303560&categoryId=51

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Oyun amaçlı mı yoksa daha çok yazı yazmak için ni kullanacaksın?
    Blackwidow 13 blue switch kullanıyor; yapısı gereği tuş hissi en yüksek ve doğal olarak ta sesi en yüksek klavyedir, ben tasarımını beğenmiyorum. Eğer gözüne hitap ediyorsa ve ses sorun değilse tercihin bu olsun.

G710+ da ise brown switchler var, oyun amaçlı dır denebilir tuş hissi BW ye göre daha az ve sessizdir. Tasarımını, ses açma kapama tekerleğini, Multimedya tuşlarını çok beğeniyorum ben.

Quickfire da da blue switch bar ayne BW gibi, ancak TR layout değildir ve çok sade bir tasarıma sahip.

Zowie de de brown sewitch var ve TR değil, G710+ daha mantıklı

Birde Tt Meca Gunit var: TR dir, black switch mevcuttur tuş hissi ve sesi çok azdır tamamen oyun amaçlıdır:
    http://www.vatanbilgisayar.com/tt-esports-meka-g-unit-turkce-oyuncu-klavyesi.html#ozellikler

Ayrıca Gigabyte Avium: TR dir, red switch kullaniyor black switch ile çok benzer bir yapıdadiır aynı şekilde oyun odaklıdır:
    http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-aks-aivia-osmium-kablolu-oyuncu-klavyesi/productDetails.aspx?productId=bd303560&categoryId=51

Bilgiler icin cok tesekkur ederim.
    Soyleki hem oyun hem genel kullanim icin almak istiyorum 3 4 gundur arstirmaktayim

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00CD1FC6G?pc_redir=1397432796&robot_redir=1

Birde corsair var ki tasarimi yapisi cok hosuma gitti fakat tr de bulunmamakta

Bu klavye hakkinda ne dusunuyorsunuz ebay amozon vs gibi sitelerden sparis vermeye degermi acaba? Eger g710 dan cok farkli degilse ugrasmaya degermi?

• http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00DOWCQ0I/ref=pd_aw_sbs_6?pi=SS115

Birde bu var corsair galiba aluminyum kullanmis genel yapida tasarim olarak vs cok kaliteli gozukmekte.

Yorumlariniz icin tekrar tesekkurler
    Mekanik Klavyelerin gerçek lezzetini almak istiyorsan kırmızı ve siyah switchlerden uzak dur, mekanik hissi vermediklerini söyleyebilirim. Ayrıca bu klavyeler oldukća ağır, yurt dışı alışverişlerinde sıkıntı yaşarsın, gümrükte kalır.
    Aslında dışarıda harikulade mekanik klavyeler var bizdekiler çok sönük kaliyor.
  • quote:

Mekanik Klavyelerin gerçek lezzetini almak istiyorsan kırmızı ve siyah switchlerden uzak dur, mekanik hissi vermediklerini söyleyebilirim. Ayrıca bu klavyeler oldukća ağır, yurt dışı alışverişlerinde sıkıntı yaşarsın, gümrükte kalır.
    Aslında dışarıda harikulade mekanik klavyeler var bizdekiler çok sönük kaliyor.

Peki tr karekter vs olmasi onemli degil ozaman secenek olarak zowie ve g710 arasinda secim yapmam gerekirse sizce hangisini secmeliyim?
    Hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu alabilirsin, G710+ da tuşların altında Sesi biraz daha azaltmak için siyah plastik halkalarda var, yabi istersen çıkarabiliyorsun, ben G710+ kullanıyorum bana sorarsan tasarımı Zowie den daha iyi. Almadan önce fiyat araştirması yap ayrıca; D&R da indirimler oluyor, sanirım şuan en uygun sanalmarketim.com da.
  • quote:

Hangisinin tasarımını beğeniyorsan onu alabilirsin, G710+ da tuşların altında Sesi biraz daha azaltmak için siyah plastik halkalarda var, yabi istersen çıkarabiliyorsun, ben G710+ kullanıyorum bana sorarsan tasarımı Zowie den daha iyi. Almadan önce fiyat araştirması yap ayrıca; D&R da indirimler oluyor, sanirım şuan en uygun sanalmarketim.com da.

Peki cok tesekkurbediyorum bi alsilik olmassa vatanda da inceleme sansi bulmustum g710 nu kaliteli ve agir bi yapisi var biraz daha arastirip son kararimi verecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosuny

quote:

Peki cok tesekkurbediyorum bi alsilik olmassa vatanda da inceleme sansi bulmustum g710 nu kaliteli ve agir bi yapisi var biraz daha arastirip son kararimi verecegim.

Merhaba,

Yakında Quickfire XT nin detaylı bir video incelemesi çıkacak, isterseniz bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

quote:

Merhaba,

Yakında Quickfire XT nin detaylı bir video incelemesi çıkacak, isterseniz bekleyin.

Peki aydinlatmasi mevcutmu bu klavyenin urunun ozelliklerinde goremedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

quote:

Merhaba,

Peki aydinlatmasi mevcutmu bu klavyenin urunun ozelliklerinde goremedim.

Alıntıları Göster
    Aydınlatması yok.

Trigger Z ve Mech de aydınlatma mevcut.

Buarada XT nin detaylı açıklamasını görebilirsiniz.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolermaster_Türkiye -- 15 Nisan 2014; 15:12:29 >

• Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Klavyelerinize TR tuş dizilimi eklemeyi düşünmüyor musunuz?
    Bana kalırsa satış rakamlarınızı oldukça ekileyecektir.
  • quote:

Klavyelerinize TR tuş dizilimi eklemeyi düşünmüyor musunuz?
    Bana kalırsa satış rakamlarınızı oldukça ekileyecektir.

bence de satış bu şekilde artacaktır ama şuan için bir plan yok.
  • Suan g710 200 tl gibi bir fiyata buldum be buyuk ihtimal alacagim cm stormda cok kaliteli zaten cm nin kasasini vs guc kaynagini kullaniyorum fakat aradaki fiyat farkina degecegini dusunmuyorum cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.
    Teknosada kileri mi diyorsun?
    Onlar teşhir ürünü. Başka yerde ise ve sıfırsa hiç kaçırma.
  • quote:

Teknosada kileri mi diyorsun?
    Onlar teşhir ürünü. Başka yerde ise ve sıfırsa hiç kaçırma.

Evet teknosadakiler teshir urunu oldugunu bilmiyordum fakat gidip bakmakta fayda var evimede yakin zaten cok olumsuz durumda degillerse alabilirim
    Kesinllikle git bak, bakarsın durumları iyidir kaçırma bu durumda. Başka bir arkadaşa önerdim niyetlendi yakınında yoktu.
    Bilgi verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 15 Nisan 2014; 18:19:49 >
  • Tamamdir cok tesekkur ediyorum aksam yine yazarim durumlarini hatta ss paylasirim
  • G710+
  • Suan teknosadayim ve o fiyatin g710 icin oldugunu soylediler g710+ 379 tl gercekten komik bir durum fakat razer blackwidow vardi ve tuslari gercekten cok guzel bir his veriyor sizce 500 tl vermeye degermi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.