Şimdi Ara

klavye seçiminde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 100-150 arası bir oyuncu klavyesi arıyorum ama ne kadar düşük o kadar iyi.

Lcd ekran gibi abartı özellikler olmasına hiç gerek yok,makro tuşu olması yeterli benim için

Dikkat ettiğim tipinin güzel olması

Olsa iyi olur dediğim özellik de tuşlarında aydınlatma olması

Ek bişey olarak aynı zamanda yazı ile de çok işim oluyor yani tr karakter desteği olan klavye önerirseniz mutlu olurum.

150'i max fiyat yani 170 beni çok zorlar,daha yukarısını önermezseniz mutlu olurum.

• razer lycosa bir internet sitesinde 154 tl gibi bir fiyata görmüştüm ama neredeydi hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knuckle -- 30 Nisan 2010; 13:09:42 >
  • Hocam o klavyeyi tr de bulmak gerçekten sıkıntı,ayrıca yurt dışından getirince de garanti sıkıntısı olacak,ben şansıma çok güvenmiyorum açık konuşayım garanti olması gerekli.tr'den sitelerde baktığımda ise 175 liradan aşağı bulamadım.Yani o beni aşıyor desem yeri olacak :(
  • Logitech G11
  • g11 mantıklı bi seçim gibi duruyor gerçekten.sanırım sadece internetten alabilicem,teknosa,darty,vatan bilgisayarda görünmüyor =)
  • Logitech'ten şaşma..
  • sidewinder fiyat olarak daha uygun gibi geldi,sidewinder'ın logitech e göre dezavantajları nedir arkadaşlar?
  • o zamanhttp://www.hepsiburada.com/logitech-920-000367-ingilizce-usb-g15-oyuncu-klavye/ProductDetails.aspx?productId=bd3295&categoryId=51 tek geçerim. kullanıyorum 1,5 yıl oldu daha tık demedi. ama illa diyorsan mesajındaki gibi lcd ekran olmasın evet o zaman sidewinder da alabilirsin. benim tercih etmeme sebebim. tuşlarını fazla ses çıkartması ve enter tuşunun küçük olmasıdır. aynı şekilde G11 piyasa da bulmak biraz zor olsa da güvenebilirsin.
  • Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 kullanıyorum ve çok rahat bir klavye oldugunu belirtebilirim.10 parmak kullanmaya çok müsait.Tavsiye edebilirim.
  • @loko

İncelerim hocam ama wireless klavyeler oyun için çok uygun değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.