Şimdi Ara

Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim, bu forumdaki herkes adam çünkü :D

Klavyemde çok garip bir sorun var, başka bir klavye taktım yine aynı sorun oldu, sorunu yazıyorum;

Klavye kasıyor ve yazdığım bir şeyi on defa yazıyor.
    Mesela ben foto yazdım, şu şekilde yazıyor; fotofotofotofoto .
    Bazen onceden yazdıgım harf sonraya ekleniyor, mesela; ahmead , araya ilk yazdıgım a bir anda geliyor.

Şimdi gereksiz de olsa bir sürü bilgi vereyimki belki ordan birşey çıkar;

1. bilgisayar çok eski, kasa yan duruyor çünkü anca öyle çalışıyor(eski ama özellikleri hala iyi yani degistirmeyi dusunmuyorum).
    2. bu yan dururken ben bunun ustune printer, taşınır bellek, mouse fln gibi elektronik şeyler koydum.
    3. malwarebytes antivirüs kullanıyorum.
    4. sürekli minecraft oynuyorum, özellikle bunu oynarken cogalıyor bu durum, klavye basmamaya başlıyor.
    5. görev yöneticisinde arka planda itype.exe diye birşey çalışıyor, bu nedir bilmiyorum.
    6. daha önceki klavyemde "r" tuşu basmıyordu, sonradan "t" de bozuldu, sonra bu klavyeyi aldım, yukarıda başka klavye taktım degismedi dedigim bu bahsettigim r ve t çalışmayan klavye.
    7. şuanki klavyemin modelinin fotosu aşağıda;
     Klavye sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedMesud -- 3 Ekim 2014; 20:48:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.