Şimdi Ara

Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %90 Fps oyunları oynadığım için şu ana kadar kaliteli bir klavye alma ihtiyacı hissetmedim. Ancak bu sene yeni bir community ile tanıştım ve fps dışında da bir çok oyun oynuyoruz wow'undan tut dota'sına. Benim emektar klavye de artık içindeki tozdan vs.den tuşları ağırlaşmaya başladı. Ben de yeni bir klavye alayım diyorum. Yalnız bu switch olaylarından vs. hiç anlamıyorum. Sizden tek ricam, kullanmadığınız ürün hakkında tavsiye vermemeniz. Aşağıdaki şartlara uygun bir tavsiye yaparsanız çok sevinirim iyi forumlar =)

- Yaşadığım yer ana cadde üstü çok toz giriyor. Toza vs. karşı dayanıklı yapıda bir klavye olması lazım en başta.
    - Sağdaki numpad kısmı olmayan bir klavye arıyorum. Düşük sens fps oyuncusu olduğum için uzun klavyeler mousepad'i kapatıyor bu da benim için sıkıntı.
    - Çatır çatır ses gelmesini istemiyorum ancak "clicky" diye tabir edilen ses hoşuma gidiyor.
    - Işıklandırma çok mühim değil. Olsa da olur olmasa da...
    - Servis ve garanti hizmetlerinin iyi olduğu bir marka olmalı, neticede en çok pislenen alet klavye ve ileride garantilik bir durum olduğunda sıkıntı çekmemeliyim.

• Kardeş sana önereceğim. Zalman ZM-K500 klavye. Ürün tasarım olarak istemiş olduğun gibi küçük. Mekanik klavye kırmızı anahtar kullanılmış buda sessiz bir klavye demektir gece yarısı evde oyun oynarken kimse rahatsız olmaz iken sen mekanik hissiyatında klavyeni kullanabilirsin Tozlanma sorununa gelince o bütün klavyelerde olur. önemli olan içi devrelere geçmemesi. Bunun tuşları söküm çok rahat temizliğini yapabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=-ZU01p47SAY

http://www.epttavm.com/item/28101117_zalman-zm-k500-siyah-q-usb-kablolu-mini-multimedya-mekanik-gaming-klavye?ref=akakce&v=1.65.4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    9 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.