Şimdi Ara

Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarım için bir klavye almak istiyorum.
    Klavyeden aradığım özellikler:
    1-Tuşların ışıklandırmalı olması gece yazı yazmak için
    2-Türkçe tuş dizilimine sahip ve büyük enter tuşlu olması ve numpad'e sahip olması
    3-Ergonomik olması uzun yazı yazarken yorulmamak iyi bir bilek desteği
    4-Çok tuş sesi çıkarmaması ve uzun ömürlü olması kaliteli bir marka istiyorum yani dandik klavyelerden değil :)
    5-Mümkünse kablosuz olması ama çokta önemli değil.
    6-Şık görünmesi bunun sübjektif bişey olduğunu biliyorum ama yazayım dedim yinede :)

Bunlar çerçevesinde bana yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. Bütçe mühim değil bir kez alıp düzgün birşey almak istiyorum

• bende arıyorum şu anda ama ışıklı olanlar genellıkle kablolu oluyor ayrıca iyi markaların modelleri nedense tr tuş içermiyor
  • Ben ışıklı bir model gördüm. Modelini hatırlamıyorum ama tuşları yumuşak plastikti. fazla perforsmanlı değil yani :)) Ben geçenlerde Kadıköyden Klavye mouse set aldım. Hytech 6636 klv+mouse. Kablolu ama çok kaliteli tavsiye ederim arkadaşım.
  • RAZER LYCOSA.çok şık bi klavye. ama türkçe tuşlar yok ve galiba enter tuşu küçük
  • Istediğin klavye tam olarak Logitech G11, G15 ve G19'dan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 23 Mart 2010; 16:30:26 >
  • G15 ama inglzce
  • Cevaplar için teşekkürler sanırım g15 ten başka şansım yok görüntüsü ve özellikleri en çok hoşuma gidende o oldu. Türkçe olmamasına sinir olsamda onu almayı düşünüyorum. Keşke türkçe tuş takımıda olsaydı her nekadar klavyeye bakmadan yazsakta türkçe tuşların olmaması sinir edicek beni yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ingilizce kulanıyorum alışıyorsun hiç bi problem yaşamıyorum artık....
  • eger fiyat cok sorun değilse ve ingilizce tuş sorunu logitech g110 tavsşye ederim g15en daha güzel özellikleri var tr de sadece bu sitede buldum resmi yanlış koymus adamlar logitech sitesinden detaylı bilgi bulabilirsin

http://www.hepsibilgisayar.com/logitech-g110-gaming-keyboard,pid25224
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.KBD.G15/LOGITECH-G15-Gaming-Klavye-920-000367
    Buradaki fiyat ve sitenin güvenilirliği hakkında ne söylebilirsiniz acaba?
  • sanalmarketimden yaklasik 3-4 alisverisim oldu ve hepsi de sorunsuz gerceklesti
    bence gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsin
  • Yaw bende almayı düşünüyorum. Ama 140 lira biraz fazla geliyor. 100 liraya g15 gibi bişey yok mu?? Wallahi süper klavye.
  • msj yazdıktan sonra biraz düşündüm. sonra gittim aldım. 140 lira bayıldım Teknosa gibi bir firmada 140 bulacağimi hiç düşünmüyordum. çünki teknofiyattan bakınca en ucuz nakit verirsen sanal marketimde 135 ytl. suan hiç sevmediğim teknosayı takdir ettim. Klavyeye gelince bence kutu içeriği sıfır. İçinden bir cd, kllanma klavuzu ve elimizi koyduğum klavyeye monte edilen parça çıkıyor o kadar. Ama klavye gerçekten süper bir alet. kapsamlı olarak bakamadım ama ilk etapta gerçekten güzel. Tabi 140 lira vermeye değer mi orasını bilemem. Suan ne kadar para verdiğimi düşünmüyorum. Kullandıkça ücretine deyip deymeyeceğini anlayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 26 Mart 2010; 12:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

msj yazdıktan sonra biraz düşündüm. sonra gittim aldım. 140 lira bayıldım Teknosa gibi bir firmada 140 bulacağimi hiç düşünmüyordum. çünki teknofiyattan bakınca en ucuz nakit verirsen sanal marketimde 135 ytl. suan hiç sevmediğim teknosayı takdir ettim. Klavyeye gelince bence kutu içeriği sıfır. İçinden bir cd, kllanma klavuzu ve elimizi koyduğum klavyeye monte edilen parça çıkıyor o kadar. Ama klavye gerçekten süper bir alet. kapsamlı olarak bakamadım ama ilk etapta gerçekten güzel. Tabi 140 lira vermeye değer mi orasını bilemem. Suan ne kadar para verdiğimi düşünmüyorum. Kullandıkça ücretine deyip deymeyeceğini anlayacam.

Konuyu ben açtım ama benden daha cesur biri gitmiş klavyeyi almış bile demek Hayırlı olsun arkadaşım. İyi günlerde kullan. eğer mümkünse incelemelerini ve birkaç güzel resim almak isterim senden. 140 milyona teknosada varsa bende hiç uğraşmayayım netten kargosuyla falan.

• Yani bencede uğraşma. Onlar kargoya verecek. Sana gelcek. Uzun iş. Ben senin yazını gördüm biraz araştirma yaptım. Kendi yazımı yazdım sonra aklıma teknosa geldi. Sanki böyle birşey görmüştüm. Ama fiyatından hiç umduum yoktu. Genelde teknosa pahalı satıyor. İçeri girdim 139 yazıyor. İnanamadım hemen aldım. Hem kendin alınca ürünü açip görebiliyorsun.

Klavye hakkında ilk izlenimlerim. Gayet zarif bir klavye. Ama bildiği gibi ingilizce. Amerikan getittirdiğim leptop ta ingilizce oldugu için problem yaşamadım. Üzerinde bir sürü tuş var. Klavye aydınlatması çok güzel. LCD ekran tarifsiz. Gece oldumu dahada güzel olacak sanırım. Akşam olmasını sabirsizlikla bekliyorum.
  •  Klavye Tavsiyesi

Klavye Tavsiyesi

Klavye Tavsiyesi

Klavye Tavsiyesi

Forafmakinası yanımda olmadığı için webcam ile çektim. Biraz bulanık ama iş görecektir. Buna ek olarak LCD ekranın arkasında iki taen USB girişi msvcut. m1-m2-m3 yazan tuşlar sayesinde kendinize tuş kombinasyonları belirliyorsunuz. Sonra tek tuş ile bi kombinasyondan diğerine geçebiliyorsunuz. Oyuncular için güzel bir özellik. ışıksız, az ışıklı ve çok ısıklı olmak üzere 3 farklı seçenek var. Detaylı olarka akşama incelemiş olurum. Ne işe yaradığını bilmediğim tuşlarda var. onlarıda güzel güzel incelimce. Bu arada tuşlar gayet yumuşak ve sessiz diyebilirim. Suan kadar kullandığım en sesiz klavye. Kullanılan malzemde çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 26 Mart 2010; 14:40:03 >

• Teşekkürler hasan1986. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Darısı başıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

eger fiyat cok sorun değilse ve ingilizce tuş sorunu logitech g110 tavsşye ederim g15en daha güzel özellikleri var tr de sadece bu sitede buldum resmi yanlış koymus adamlar logitech sitesinden detaylı bilgi bulabilirsin

http://www.hepsibilgisayar.com/logitech-g110-gaming-keyboard,pid25224

G15 den daha mi guzel ozellıklerı var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.