slm. a4tech kl-7mu klavye mi ps2 girişini usb ye çevirdiğim de oyun oynarken ''w'' tuşu ile ilerlerken ''a,d'' tuşu ile kyanlara döndüğümde ''W'' tuşu ilerlemeyi bdurduruyor. parmağımı kaldırıp tekrar basmak durumunda kalıyorum sorun nedir bilen varmı?:( bu arada crysis, ve nfs serisi oyunlar oynuyorum) ps2 girişinde bu sorun yok ! laptop da ps2 girişi olmadığı için zor durumdayım sorun nedir
aynı sorunu ben de yaşıyorum acaba neden kaynaklanır?
cünkü usb yi ps girisine cevirince olan klasik bir sorun bu bence yeni bir usb klavye alın
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
cünkü usb yi ps girisine cevirince olan klasik bir sorun bu bence yeni bir usb klavye alın
evet bu aletten aldım
kesin bundan mıdır? başka çözümü yok mu ya 15 lira para saydım şu kıytırık kabloya
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
evet bu aletten aldım
kesin bundan mıdır? başka çözümü yok mu ya 15 lira para saydım şu kıytırık kabloya
keske almadan önce sorsaydın zaten mantık olarak 15 tlden ucuzua klavye satılıyor baska cözümü yok anlıyacagın alet elde patladı forumda konularda vardı keske baksaydın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme