Şimdi Ara

klavye tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm. a4tech kl-7mu klavye mi ps2 girişini usb ye çevirdiğim de oyun oynarken ''w'' tuşu ile ilerlerken ''a,d'' tuşu ile kyanlara döndüğümde ''W'' tuşu ilerlemeyi bdurduruyor. parmağımı kaldırıp tekrar basmak durumunda kalıyorum sorun nedir bilen varmı?:( bu arada crysis, ve nfs serisi oyunlar oynuyorum) ps2 girişinde bu sorun yok ! laptop da ps2 girişi olmadığı için zor durumdayım sorun nedir

• aynı sorunu ben de yaşıyorum acaba neden kaynaklanır?
  • cünkü usb yi ps girisine cevirince olan klasik bir sorun bu bence yeni bir usb klavye alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

cünkü usb yi ps girisine cevirince olan klasik bir sorun bu bence yeni bir usb klavye alın

evet bu aletten aldım

klavye tuş sorunu

kesin bundan mıdır? başka çözümü yok mu ya 15 lira para saydım şu kıytırık kabloya
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

cünkü usb yi ps girisine cevirince olan klasik bir sorun bu bence yeni bir usb klavye alın

evet bu aletten aldım

klavye tuş sorunu

kesin bundan mıdır? başka çözümü yok mu ya 15 lira para saydım şu kıytırık kabloya

keske almadan önce sorsaydın zaten mantık olarak 15 tlden ucuzua klavye satılıyor baska cözümü yok anlıyacagın alet elde patladı forumda konularda vardı keske baksaydın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.