Şimdi Ara

Klavye ve Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu mutlaka acilmistir forumda ama bir arkadas Playstation 3'te klavye ve mouse ile herhangi bir aparat olmadan FPS oyunu oynayabildigini soyluyor. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama oynadigi oyunun da Call of duty Black Ops oldugunu soyluyor. Su donemde boyle bir seyin mumkunati var midir? Yani ben denedim mouse ve klavyemi taktim Playstation'a fakat herhangi bir algilama durumu olmadi Battlefield Bad Company 2'de.

Uzun lafin kisasi Playstation 3'te herhangi bir aparat olmadan klavye ve mouse ile oyun oynanabiliyor mu?

• Ps3 te klavye - fare ile oyun oynanmiyor. Klavye - fare ile Ps3 te chat yaparsin, internette gezersin.
  • Eyvallah sagolasin hocam.
  • Ne demek haci.
  • Belki arkadaşınız şu cihazı kastetmiştir. Başka türlü yolu yok zaten oyunda kullanmanın.

http://uk.gear.ign.com/articles/799/799262p1.html

Klavye ve Mouse
  • Resimdeki ne cins bir cihazdir öyle. Onla oynayan adam doganlara, sahinlere, sercelere () yem olur online alemlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Resimdeki ne cins bir cihazdir öyle. Onla oynayan adam doganlara, sahinlere, sercelere () yem olur online alemlerde.

millet konsolda mouse çok fazla isteyince yaptılar, mediamarkt dartyde falan satılıyordu birara. mouse + navigator
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Triops: Asiri gereksiz bence, Türkiye de satildigini bilmiyordum. Sagol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.