Ünlü teknoloji firması logitech iphone için bir app tasarladı ücretli Airmouse un yaptığı çoğu fonksiyonu bedava yapıyor programı apple store'den ücretsiz indirin daha sonrawww.logit**h.com/touchmouse adresinden sisteminize uygun olan server indirin ve sadece kurun (32bit olanı) iphone dan touchmouse çalıştırın pc nizin ip sini istenen yere girin pcnizi bulacaktır seçim yaptıktan sonra laptoplarda olan mouse pad ve klavye artık iphone
İpodlardada kullanılabiliyor mu?
paylaşim için tesekkurler hocam
Mouse vardı da klavye olayı ilginç olmuş. Klavye bozuk olduğunda işe yarar.
Evet, tüm iphone ve ipod touch cihazları ile çalışıyor. Geçen hafta bende test amaçlı olarak indirmiştim. Gayet güzel çalışıyor. Magic mouse gibi çift parmakla scroll falan yapabiliyorsunuz. Ama zaten farem var kablosunuz. fakat seçenek olarak köşede durması güzel.
air mouse programı daha başarılı bence onu tavsiye ederim
iphoneda pc gozukuo ancak tıkladıgımda baglantı kurulamadı dio
cakirmadan arkadasin bilgisayara yukledim programi... iphonumdan acip cildirttim sabahtan aksama kadar... mouse pillerini değişti, senin mouse ile benimki cakisiyor diye bir ton isler yapti...
cok komikti... :)
quote:
Orijinalden alıntı: ///MRE
iphoneda pc gozukuo ancak tıkladıgımda baglantı kurulamadı dio
Güvenlik duvarına bir gözat
Air Mouse kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WOLKY
cakirmadan arkadasin bilgisayara yukledim programi... iphonumdan acip cildirttim sabahtan aksama kadar... mouse pillerini değişti, senin mouse ile benimki cakisiyor diye bir ton isler yapti...
cok komikti... :)
ahahaha yapılabilir
süper bir şey yaw bu
güvenlik duvarını açıp kapattığım iki durumda da bağlanamadım bilgisayara nedendir acaba ?
sorunun çözümünü bilen yok mu ?
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, iphone 4s ten bağlanmayı deniyorum, bilgisayar görünüyor, tıklıyorm. bi süre connecting diyor ardından erişilemez durumda diyor.
Masaüstü bilgisayar, dahili wifi yok, bilgisayar ethernet ile modem bağlı. modemde wifi var (fakat ip üzerinden bağlandığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum bunun)
Virüs programı olarak ESET Smart Security 4 kullanıyorum güncel.
Not: Server programını yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme