Şimdi Ara

Klavyede çalışmayan bir tuşa tamamen başka bir tuşu atayabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim klavyemde en sık kullandığım harflerden olan A tuşu çalışmıyor.Benim istediğim şu;
    Örneğin klavyede en az kullandığım tuşlardan olan Page down tuşuna A harfini atamak istiyorum.Böyle bir şey mümkün mü?Mümkünse nasıl yapılır?Şimdiden teşekkürler...

• windows işletim sistemlerinde böyle bir özellik olduğunu hiç görmedim. yani dil değişimi yapsan ne denk gelir buna bakmak lazım. on screen keyboard üzerinden de böyle bir değişiklik yapmak mümkün görünmüyor, örneğin xp' de. ama belki ikinci ya da üçüncü parti yazılımlar ile yazılıma ait sanal klavye penceresi üzerinden klavye tuşlarına atama özelliği kazandırılabilir belki. ya da bu özelliğe sahip bir klavye satın alacaksın varsa. bu da para demek yani çözüm değil senin için. hiç halim yok aramaya, belki sonra bakarım bir program var mı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 1 Kasım 2011; 23:33:32 >

• xp kullanıyorsan mapkeyboard işini görür.
  • Belki sorun A tuşundan kaynaklanıyordur, page down tuşunu söküp A harfi yerine taksan çalışmaz mı?
    Yazılımsal olarak Page down tuşuna A harfi nasıl atanır bilmiyorum. O yüzden kendimce bir fikir vreeyim dedim.
  • klavyen multimedya ise klavyeyi aç arızalı olan tuşun altındaki plastik aparat büyük olasılıkla aşınmıştır o aşınmış aparatı çok nadir kullandığın bir tuş ile değiştir..(tabi klavye yapısına göredir bu durum yinede açıp bakmanda fayda var)
  • Klavye, notebook klavyesi....
  • bazı notebook klavyeleride çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahhaha güzel bir konu fakat bizim okulumuzda bilişim sınıfında klavyeler"de F1 F2 Serisi tuşları yok bende F12 "deki tuşu çıkardım F1"ye taktım ve çalıştı :) :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.