Şimdi Ara

KLAVYEDE I SORUNU...(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klavyemde I harfine bas1nca 1 yaziyor.ayr1ca baz1 noktali harfleri de yazam1yorum.
    yardimlariniz için _imdiden te_ekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobius strip -- 4 Ekim 2007; 0:56:13 >

• cevab1 bilen yok mu???
    1111_____
  • başlat menüsünde tr yada eng yazan bir ikon varmı saat tarafında onu sağ tıkla ayarlara gel varsayılan giriş dilini türkçe q yap

eğer tr ya da eng ikonu yoksa başlat menüsünde boş bir yere sağ tıkla araç çubuklarından dil çubuğunu tıkla
  • hocam ilk onu denemistim ben olmuo ya...enteresan bi olay bu...
    quote:

Orjinalden alıntı: ae_

başlat menüsünde tr yada eng yazan bir ikon varmı saat tarafında onu sağ tıkla ayarlara gel varsayılan giriş dilini türkçe q yap

eğer tr ya da eng ikonu yoksa başlat menüsünde boş bir yere sağ tıkla araç çubuklarından dil çubuğunu tıkla
  • Spyware sorunudur, anti spyware tarzı yazılımlarla bilgisayarını taratırsan sorunu aşacaksın.
  • sayfada boş bi yere sağ tıklayıp dil kodlaması kısmından "Türkçe (ISO)" seçersen düzelecek galiba
    ie 6 için söylüyorum
  • onunla bir ilgisi yok...ayr1ca spyware ile ilgili bie _ey olmas1 biraz garip geldi bana...ba_ka yorumu olan var m1?

quote:

Orjinalden alıntı: ^^prince^^

sayfada boş bi yere sağ tıklayıp dil kodlaması kısmından "Türkçe (ISO)" seçersen düzelecek galiba
    ie 6 için söylüyorum
  • Bu bilgisayar notebook mu ? Eğer notebook ise klavyedeki numpad i devreye sokmuş olabilirsin.
  • arkada_lar bilgisayar pc içinde herhangi bi trojan vs yok zaten bu sorunu sadece explorer da yap1or mesela msn de böyle bir sorunum yok.sebebi ne olabilir acaba...
  • sorunun çözümü şöyle arkadaşım: Internet Explorer penceresinde Araçlar > İnternet seçenekleri diyoruz. ardından üst sırada son sekme olan "gelişmiş" sekmesini tıklıyoruz. açılan pencerede Tarama başlığı altındaki "üçüncü taraf tarayıcı uzantılarını etkinleştir" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırdıktan sonra uygula diyoruz. tüm explorer pencerelerini kapatıp tekrar açıyoruz. sorun çözülür. saygılar.
  • ARKADAŞIM BÜYÜKSÜN...SAĞOL VAROL!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: http://www

sorunun çözümü şöyle arkadaşım: Internet Explorer penceresinde Araçlar > İnternet seçenekleri diyoruz. ardından üst sırada son sekme olan "gelişmiş" sekmesini tıklıyoruz. açılan pencerede Tarama başlığı altındaki "üçüncü taraf tarayıcı uzantılarını etkinleştir" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırdıktan sonra uygula diyoruz. tüm explorer pencerelerini kapatıp tekrar açıyoruz. sorun çözülür. saygılar.

• bendede işaretli ama I ları yazabiliyorum şuan mesela

ne fark ediyorki anlıyamadım

arkadaşta neden sorun oldu bu seçenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

bendede işaretli ama I ları yazabiliyorum şuan mesela

ne fark ediyorki anlıyamadım

arkadaşta neden sorun oldu bu seçenek

bu probleme yol açan belirli tarayıcı eklentileri var, sorun da bunlardan kaynaklanıyor. mesela bendeki sorun bitcomet (torrent programı) programının eklentisinden kaynaklanıyordu. kutunun işaretini kaldırmak kesin çözümdür. ama kullanmak istedğiniz üçüncü parti eklentiler varsa (mesela norton360 anti-phishing tarayıcı eklentisi) yine Internet Explorer penceresinde Araçlar > Seçenekler penceresinden Programlar sekmesini seçktikten sonra pencerenin en alt kısmındaki eklentileri yönet bölümünden eklentileri tek tek kaldırabilir ve böylece sorunun hangisinden kaynaklandığını bulabilirsiniz. saygılar.

• ok sağolasın
  • aynı sorun benim makinamda da oldu. Araştırdım ve flashget araç çubuğu etkin iken yaptığını gördüm. Bu araç çubuğunu kaldırdım. Sozun düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.