Arkadaslar Logitech Navigator klavyem var. Son 1 haftadır zaman zaman tuslarda takılmalar yasıyorum. Mesela FPS oyunları oynarken birden tuslar takılıo ve tek bi yöne 3-5 saniye kadar gitmeye baslıyorum. Daha sonra kendiliginden düzelio. Ama sürekli yasiyorum bu sorunu. Mesela consolu actıgımda komut yazarken tuşlara basıyorum, fakat yazılar daha sonra slow motion gibi gelio ekrana. Bunun sebebi nedir acaba?
Arkadaslar yardım edebilecek kimse mi yok ya? Yumruklaya yumruklaya klavyeyi kırıcam valla. Atiyorum cs oynarken w-a-s-d ye bastım mı kendi kendine gitmeye baslıyo, cildiriyorum cidden.
bence sorun kalvyeden değil. Klasik bilgisayar takılması olarak algıladım ben bunu. Benim arkadaşta da yapıyordu bu bir aralar aynı senin dediğin gibi oluyordu. Sonra biraz kurcaladıktan sonra sorunun klavyeden olmadığını anladık. Ben ram dedim o ekran kartı dedi ama gidip ikisini de aldı. Bundan dolayı problem donanımdan kaynaklanıyor yada windowsundaki fazla yavaşlatan dosyalardan oluyordur. Hani bir sürü program kurarsın, regedit kabarır iyice şişer yada biosun sorun çıkartıyordur ram kabarması oluyordur. doluyor ama aynı şekilde boşalmıyordur diye düşünüyorum. word yada note pad aç dene. Yazı yaz sonra belge üzerinde yön tuşlarıyla başka program açmadan dene. Eğer bilgisayarının özelliklerini tam anlamıyla biliyor ve kalvyeden olduğuna eminsen başka diyecek bir şeyim yok.
Donanimda herhangi bi şeyi değiştirmedim ki, neden böyle bi şey olsun durduk yere. Ekran kartı aldım 1 ay önce ama kartı taktıktan sonra rahat 2 hafta kullandım bilgisayarı sorunsuz. Hala sorun devam edio kafayı yicem.. Format atsam bi yararı olur mu ki?
quote:
Orjinalden alıntı: lordqbeck
bence sorun kalvyeden değil. Klasik bilgisayar takılması olarak algıladım ben bunu. Benim arkadaşta da yapıyordu bu bir aralar aynı senin dediğin gibi oluyordu. Sonra biraz kurcaladıktan sonra sorunun klavyeden olmadığını anladık. Ben ram dedim o ekran kartı dedi ama gidip ikisini de aldı. Bundan dolayı problem donanımdan kaynaklanıyor yada windowsundaki fazla yavaşlatan dosyalardan oluyordur. Hani bir sürü program kurarsın, regedit kabarır iyice şişer yada biosun sorun çıkartıyordur ram kabarması oluyordur. doluyor ama aynı şekilde boşalmıyordur diye düşünüyorum. word yada note pad aç dene. Yazı yaz sonra belge üzerinde yön tuşlarıyla başka program açmadan dene. Eğer bilgisayarının özelliklerini tam anlamıyla biliyor ve kalvyeden olduğuna eminsen başka diyecek bir şeyim yok.