Şimdi Ara

Klavyeli telefonlar geri dönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackberry Pasaport’u android yapmadıktan sonra klavyeli telefon almam.

Ama bire bir aynı olacak. Silver edition gibi olsa iyidir. Gerçi kırmızısı da güzeldi.

Klavyeli telefonlar geri dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 8 Ocak 2022; 22:14:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birileri klavyeli telefon mu dedi. Nokia E7 gibi kalitede nadir telefon vardır. Metal klavye(tuşlar plastik,tuş araları alimunyum plaka),oldukça yumuşak tuş hissiyatı. Magnezyumdan yapılma gövde dışına alimunyumdan arka kapak. Ses açma,ekran kilit tuşları yaylı ve metal. Amoled 720p ekran var telefonda Günümüz Amoled ekranlardan tek eksiği 1080p olmaması . Daha fazlası için Nokia Koleksiyonlatı Ana konusu ziyaret edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klavyeli akilli telefon denildiginde akla ilk gelen Blackberry degilmis de Nokia'ymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Ocak 2022; 23:28:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bildiğin klavyeli mini tablet :P

• Editör ilgi çekmeye çalışmış.

• andires42 A kullanıcısına yanıt
    Bu ayakli aparatin ismi ne oluyor stand mi tripod degil demi? Ne kadardir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Ürün bu hocam yükseklik ayarı var. 360 derece dönebiliyor. Ben Donanım Haber Mcdodo çekilişinden aldım Instagram üzerinden kazanmış bulundum bu yüzden fiyatını bilmiyorum. Masa üzerinde tripot gibi de kullanılabilir ama tripot değil telefon tutucu stand diye geçiyor.

• gidi G kullanıcısına yanıt

Hocam bazı ürünleri değil çoğu ürünü yenileyelim derken özgünlükten ve kullanım amacından uzaklaşıyorlar. Ortaya farklı kavramlara dayatılan zoraki ürünler çıkınca haberdeki gibi oluyor.

• Uygun fiyat 860 paund?

• Swiftkey kolaylığı varken...
    Ben artık pc de bile yazacağım şeyleri telefondan yazıp pc ye gönderiyorum. Fiziksel klavye zor iş.

• Bugüne kadar kullandığım en kullanışlı telefon Sony Ericsson Xperia Pro oldu. Klavyesiyle üniversitede, Word programı aracılığıyla ders notları yazardım. Ayrıca fiziksel tuşları oyunlar için mükemmeldi.

O günler geride kaldı sanıyordum. İnşallah büyük markalar da klavyeli telefonlar çıkarır.

• Klavyeli telefonlar geri dönüyor

Şundan farklı nedir bu cihazın? :)

Tuşlu telefon dedik de- Siemens SX1 diye bir efsane vardı. Evde bozuk bir tanesi IMEI'si kapatılmış olarak duruyor. Faturası da duruyor. Tamir edip gidip açtıracağım ve 2022'de kullanacağım.

Birbirinin kopyası sadece ekranlı cihazların hiç bir çekici yanı yok. Güzel tasarımlar 2000'lerde kaldı...

• gene dh gene clickbait.

• klavyede yazmayı daha çok sevdiğim için biriyle mesajlaşacağım vakit bile laptop açan birisiyim fakat bu telefonun artık tutacağını sanmıyorum benim gibi birisini bile çekemiyor çünkü.

• general4242 kullanıcısına yanıt

ya<v> h<e> h<e>... uzun metinler yazarken klavye daha iyi performaslı olur...

• editöre yeni haberler bul diye mobing yapılıyor sanırım , veya işini sevmiyor , öne çıkan haberin saçmalığına içeriğinin yalanlığına bakın.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Sen niye her yerdesin!

• Şimdiden iflas görüyorum, elinde çöp telefonla kalan kullanıcılar görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.