Şimdi Ara

Klavyem Almanca nasıl orjinal haliyle kullanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir laptop var arkadaşlar, almanca XP mevcuttu Türkçe XP kurdum. Klavyesi almanca ama Türkçe olarak kullanıyorum, klavyeyi almanca kullanmam için bir program filan varmıdır, misal üstünde 2 nokta a olan harfe bastığım da i çalışıyor ama ben üstünde ne varsa yazdığımda da onun çıkmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 13 Temmuz 2010; 16:27:21 >

• Yukarı
  • Klavye dil ayarlarından almanca yı seç istediğin olur programa gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_gvz

Klavye dil ayarlarından almanca yı seç istediğin olur programa gerek yok

Tam olarak nasıl ulaşırım o dediğin ayara ya
  • türkçe q klavye alıp laptoba bağlayıp kullanabilirsin yada var olan klavyenin tuşlarına alışabilirsin bendede arapça vardı ama zamanla alışıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

türkçe q klavye alıp laptoba bağlayıp kullanabilirsin yada var olan klavyenin tuşlarına alışabilirsin bendede arapça vardı ama zamanla alışıyor insan

yuh arapça klavyeyi nasıl buldun
  • Bölge ve dil seçeneklerinden herşeyi Almanca yaptım hala 2 noktalı a'ya bastığım da i harfi çıkıyor, konu dışı bi yardım et hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

türkçe q klavye alıp laptoba bağlayıp kullanabilirsin yada var olan klavyenin tuşlarına alışabilirsin bendede arapça vardı ama zamanla alışıyor insan

yuh arapça klavyeyi nasıl buldun

Arabistandan getirtirsen arapça olur fakat gene latin alfabesi bazı karakterleri arapça ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.