Şimdi Ara

KLAVYEM LÜTFEN YARDİM EDİN LETPOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KLAWYEMDEKİ SORUN. CTRL VE SHİFT TUŞU ÇALIŞMIYO SAĞ TARAFTAKİ (ALT GR) TUŞUNA BASTIĞIM ZAMAN HEM O HEPMDE SOLDAKİ CTRL ÇALIŞIYO YANİ 2 TUŞ AYNI ANDA ÇALIŞIYO BİDE SAĞDAKİ SHİFT TUŞU OKLARIN YANAINDAKİ ONA BASINCADA SOLDAKİ ÇALIŞIYO HELPPP MEEE BUNU KLAWYE TESTEN KONTROL ETTİM ASUS X54C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrSouron -- 30 Mart 2016; 1:56:26 >

• JrSouron J kullanıcısına yanıt
    Leptop Klavyeniz büyük ihtimalle bozuldu. Yapılacak tek şey yenisi ile değiştirmek. Leptop marka ve modelinizi tam olarak burada yazarsanız size uygun klavye var mı yok mu araştırırız. Gittigidiyor tarzı yerlerde 30-40 liraya leptopunuz için orjinali gibi olmasada gayet güzel klavyeler bulabiliriz. Sökme işi kolay ise kendiniz zor ise bir teknik servise yaptırabilirsiniz.

Kolay Gelsin.
  • maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    ASUS X54C
    Arkadaşım ben yine aramaya başlayacağım ama sen leptopun arkadasında varsa eksiksiz modeli yazarsan sevinirim.

Misal senin leptopun için X54C'den sonrada numaralar var. Misal "Asus X54C-SX177D" gibi. Yoksa mecbur o model ile arayacağım. Şu yüzden soruyorum Bazen o numaralar klayve düzenini veya klayvenin bağlanma şeklini değiştirebiliyor.

Kolay Gelsin.
    X54C SX070R
    http://uzmanlaptop.com/etiket/asus-x54c-sx070r-klavye-soketi-sifir-fiyati/78787
    bak ben böyle bişe buldum tam modeli ama pahalı :D
    Gittigidiyorda aşağıdaki linkte senin leptopuna uygun klavyelerden bu uygun gibi. 2-3 lira daha ucuzu da var ama bu işini görecektir.

Klayvenin üzerindeki tuş taş takımı dizilimi aynı ve klavye kenarlarında klips sayılarıda aynı ise bun almayı düşünebilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x54c-klavye-siyah-turkce-garantili-215538850

Ek olarak emin olmanız için leptopunuza usb bağlantılı bir klavye takıp aynı tuşlara bastığınızda aynı sorunların olup olmadığını iyice kontrol edin. Donanımsal bir sıkıntı var ise size yalandan klavye aldırmayalım. TAktığınız usb klavyede bahsettiğiniz sıkıntılar yine var ise o zaman anakart üzerinde bir sıkıntı olabilir. Yada yanlışlıkla denetim masasındaki klayve ayarlarında bir değişklik yapmış olabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrSouron

http://uzmanlaptop.com/etiket/asus-x54c-sx070r-klavye-soketi-sifir-fiyati/78787
    bak ben böyle bişe buldum tam modeli ama pahalı :D

Bu linkteki sizin leptopunuzun orjinal klavyesine yakın kalite de olabilir elle tutup görmeden bilemeyiz tabi.

Benim size bir üst mesajda önerdiğim klayve orjinal klavyeniz gibi olmayacak tabi. Ama işinizi görmenizi sağlayacak. Kalitesi biraz düşük ama iş görüyor emin olun. Kendi leptopuma ve bir yakınım leptopuna farklı iki klavye almıştım. Şu anda güzel bir şekilde çalışıyor. Ama dediğim gibi orjinal leptopunuzun kalitesini aramayın. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.