Şimdi Ara

klavyemde shift tusu basılı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben bugün yeni bir klavye aldım kullanıyordum fakat 2 saat sonra shift tusu basılı kaldı klavyede basılı kalmadı mesela 1 tuşuna basıyorrum ! oluyo m harfine basıyorum M oluyo youtube bağlantısına tıklıyorum yeni sayfada açıyo sonra 30dk sonra falan geçiyo sorunun klavyede oldugunu düşündüm yeni bir kalvye taktım fakat ondada aynı sorun oldu lutfen yardım edin sorun neyde (yapışkan tuşlar devre dışı)

• mekanik ise sökme aparatı ile sök bak. normal membran ise vantuzlamış olabilir.

Şöyle parmağınla fiskele. olmazsa cetvel veya çırpıcı gibi birşeyle birkaç kez vur.

Tuşu sök bak. Merak etme tuşlar geri takılır.

önce scrool look kullanmadığın bir tuş üzerinde sökme denemesi yap.

• klavyem mekanik bu sorun başladıgı zaman soladki shift tuşuna basıyorum geçiyor ve tuşu çıkardım düzgünce geri taktım yinede sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENES0707 -- 20 Aralık 2020; 19:40:52 >
  • düzeltme sadece sağdaki shift tuşuna basınca düzeliyo böyle kullanabilirmiyim bi problem olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ENES0707

düzeltme sadece sağdaki shift tuşuna basınca düzeliyo böyle kullanabilirmiyim bi problem olurmu

Şu klavyeyi başka bir makinede denemelisin. klavyenin marka modelini de yazarsan pekçok şeyini araştırarak sormadan öğrenebilirdim. Başıma gelen bir olay yeğenlerimden biri şekerli birşeyler dökmüş klavye düğmesi geç kalkıyordu. Klavye bu herşey çıkabilir. Garantisi varsa değiştir veya ucuzsa yenisini al. önce başka bir klavyede de aynı sıkıntı olacak mı acaba.

mesajları alıntı düğmesi ile cevaplarsan haberim olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.