Şimdi Ara

Klavyemi Saçmialıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klavyemi saçmialıyor. Gö,rdüğünhüz gibi yazılar çıkıyor. MİCROsoft Wireless Keyboard 3000 v2 kullanhıyorumi.

• Pillerinhmi değiştirdmiım.
  • D
    aha yenhmi formiat attımi.
    S
    ürekli aynhı kombginhasyonhda saçmialıyor.

BGu bgir denhemiedir.

BG
    u bgir denhemiedir.

G
    ö,rüyor miusunhuz?
  • genelde ya pilleri bittiği için yapar yada bu microsoft klavyeden bende kullanıyorum bazen alıcısının yaptığı sorundan dolayı böyle yapıyor tüm serisi sorunlu bir ürün açık söylemek gerekirse üreticisi bile sitesinde açıklama yapmış
  • yenisini al kardeş
  • Doqstumi nhiye yenhisinhmi alayımid?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

genelde ya pilleri bittiği için yapar yada bu microsoft klavyeden bende kullanıyorum bazen alıcısının yaptığı sorundan dolayı böyle yapıyor tüm serisi sorunlu bir ürün açık söylemek gerekirse üreticisi bile sitesinde açıklama yapmış

S
    abgaha kadar idare etsnh de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenisi al diye tavsiyemi olur arkadaş adam belkide yeni aldı garentisi vardır niye yenisini alsın verdiği paranın hakkını almak istiyor
  • quote:

yenisi al diye tavsiyemi olur arkadaş adam belkide yeni aldı garentisi vardır niye yenisini alsın verdiği paranın hakkını almak istiyor

ayanhenh doqstusmi
  • idare etsin felan tavsiyelerinize inanamıyorum mantıklı düşünerek cevap verdiğinize emin misiniz
  • kardeş ben sana bir kaç mantıklı soru sorayım sen onlara cevap ver bunları boş ver klavyenin pillerini ne zamandır kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 17 Ekim 2013; 3:36:59 >
  • quote:

idare etsin felan tavsiyelerinize inanamıyorum mantıklı düşünerek cevap verdiğinize emin misiniz

S
    abgyah yaenhmi pil alacağıdmi oq yaüzdenh.
  • quote:

kardeş ben sana bir kaç mantıklı soru sorayım sen onlara cevap ver bunları boş ver klavyenin pillerini ne zamandır kullanıyorsun

P
    ili değiştirdim fakat pil bgitiyaoqr ışığı yanmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinzinzibidi

quote:

idare etsin felan tavsiyelerinize inanamıyorum mantıklı düşünerek cevap verdiğinize emin misiniz

S

yazdıklarını anlamak zor yeni bir pil takıp dene sorun devam ederse bakarız çaresine
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zinzinzibidi

quote:

S

yazdıklarını anlamak zor yeni bir pil takıp dene sorun devam ederse bakarız çaresine

D
    eğiştirdim.
    P
    il bitiyor yani zayıf pil ışığı yanmiyor.
  • şimdimi değiştirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

yenisini al kardeş

Klavye bozulmuş dostum. Virüs girdi diye format attım bi de.

Sakın Microsoft Klavye Seti almayın. Benden söylemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.