Arkadaşlar şuanda ekran klavyesinden yazıyorum . elimde a4tech marka x7 klavye var dün dota 2 oynarken q , w , x, z capslock , tab , sol shift ,F1, 1 , 2 , " vs klavyenin sol tarafında bulunan devamlı parmaklanan tuşlarım iflas etti acaba bir yazılım hatası mı oldu yoksa hakikaten klavyenin ömrü mü bitti anlamadım eğer böyle bir durum yaşamış arkadaşlar varsa yada bu konuda bilgisi olan birileri varsa yardımcı olsun eğer sorun teknikse yeni klavye alıcam mecburen ama şimdi yanlış bir tuş kombinasyonuna dokunup ben bozduysam da boşu boşuna klavye parası vermiyeyim şimdiden teşekkürler ... yardımlarınızı bekliyorum...
Başlığa güldüm.
Klavyenin modelini ve kaç yıldır kullandığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Uzun süredir kullanıyorsan miadını doldurmuş olabilir.
Eğer klavye PS2 girişli ise muhtemelen bozulmuştur. Bizzat kendim yaşamasam da tanıdıkların PS2 aygıtları patır patır bozuluyor.
En sağlıklısı USB girişli klavye kullanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem
Başlığa güldüm.
Klavyenin modelini ve kaç yıldır kullandığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Uzun süredir kullanıyorsan miadını doldurmuş olabilir.
2 sene ya oldu olmadı da ben çok kötü davrandım klavyeye şimdi gittim taasdık internet cafeden bi klavye ödünç aldım buda zaten yanlışlıkla üstüne hapşırsam bozulacak tuşları içine kaçmış :D ama şuanda benim kalvyemde çalışmayan tuşlar çalışıyor zaten klavyeyi bi temizliyeyim dedim tornaviayla belki 25 vida çıkardım elektrik süpürgesini doğrulttuğum gibi o tuşların altında plastik şeylerin 10 15 tanesini içine emdi ben yapışık sandım :( yarın gidip bi klavye alıcam inş :D
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Eğer klavye PS2 girişli ise muhtemelen bozulmuştur. Bizzat kendim yaşamasam da tanıdıkların PS2 aygıtları patır patır bozuluyor.
En sağlıklısı USB girişli klavye kullanmak.
aynen benimkide PS2 yarın ilk iş usb li bi klavye almak çok teşekkürler :)
İnmeye emme gelmiş !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme