Şimdi Ara

Klavyeyİ Mouse Yerİne Kullanmak (Çok Basİt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
185.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ayrıca denetim masasından erişebilirlik seçeneklerinden fare kısmından aktif hale getirilebiliyor.Misal su an kullanabiliyorum :) Neden mi ? Çünkü 1.5 yıldan fazla kullandıgım mouse um 2 hafta önce bozuldu , bozulunca 10 liraya dandik bi mouse aldım(markası prige ) aldıgım bu mouse da yaklasık 10 gün sonra sorun çıkardı.Sorun sol tıklama tusunda.Bir defa tıkladıgınızda 2 veya 3 defa tıklıyor bazen.2-3 gündür bu halde.Ben de böyle olunca erişebilirlikten fareyi klavyeyle kullanma özelliğini actım bazı durumlarda mouse u tıklayacagım yerin üzerine getirip 5 e basıyorum Yoksa öbür türlü bi şeye bi defa mousela tıklasanız iki defa tıklamış gibi olacagınızdan dosya açılıyor , ya da internet penceresini kapatıyım dekren 3 defa basmış gibi bütün pencereleri kapıyor mouse Ben de bu yüzden 5 le grüyorum işimi ehehe...
    Bu arada konuyu açan arkadaşın alıntısında çift tıklamak için + ya daha sonra 5 tusuna basmak gerektiği yazıyor.Dediğim gibi erişebilirlik seçeneklerinden açarsanız 5 tusuna iki defa ard arda basmanız durumunda çift tıklıyor zaten.+ ya basınca sağ tıklıyor.0a basınca mouseu basılı tutmuş gibi oluyor mesela bi yazıyı kopyalarken işe yarıyor.2 4 6 8 ile mouseu dolaştırırken ctrl ye basılı tutarsanız daha hızlı geçiş yaparsınız 1 gün de full böyle kullanmıştım mouse eski mouse bozulunca Bunlar da ek bilgi olsun.

• Tamamdır, yaptım bende.. Gayet başarılı oluyor. Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SNOOPY__

ARKDAŞLAR EMİNİM ÇOĞUNUZ BİLMİYORSUNUZDUR.İŞİME YARAMAZ DEMEYİN BİR GÜN LASIM OLABİLİR.

Fareniz Bozulunca Klavyenizi Fare Yerine Kullanmak İçin Bir Yol Var. Olurya Fareniz Bozulur Ve Acil İşiniz Vardır. İşte O Zaman Bu Yöntem İşe Yarayabilir. Aklınızın Bi Köşesinde Bulunsun

İlk olarak “Alt+Shift+Num Lock” kombinasyonunu kullanıyorsunuz ve karşınıza “Tamam” “İptal” gibi bir yazı çıkacak buna tamam diyorsunuz…

Sonra bu fareyi nasıl kullanabileceğinizi öğretiyim…

“2″-”4″-”6″-”8″ tuşları fare imlecini hareket ettirir. 2 aşağıya, 4 sola, 6 sağa, 8 yukarıya kareket ettirir, “5″ sol fare tuşu yani tıklamak istediğiniz yere geldiğinizde “5″‘e basıcaksınız eğer çift tıklamak isterseniz “+” basıyorsunuz ve çift tıklıyorsunuz, sağ tıklamak istiyorsanız için önce “-” sonra “5″ yada “+” (iki tuşa birlikte basılıyor, shift tuşunun kullanımı gibi) bundan sonra mauseniz çalışmadığınız zaman bunu kullanabilirsiniz…

alıntı

Windows'u ilk çıktığı zamanlarda benim gibi kullanmaya başlayanlar için mazi de kalan heyecanlı günleri hatırlattık. Teşekkürler...

• "Klavyeyi Mouse Yerine Kullanmak" deyince çok komik bir görüntü canlanmıştı gözümde, meğer olay farklıymış
    bu arada bilgi için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

"Klavyeyi Mouse Yerine Kullanmak" deyince çok komik bir görüntü canlanmıştı gözümde, meğer olay farklıymış
    bu arada bilgi için sağol

ehehheh gerçekten bende şimdi farkettim "Klavyeyi Mouse Yerine Kullanmak" değişik birşey çağrıştırabiliyor

Bilgi paylaştıkça çoğalır arkadaşlar.Böyle ufak tefekte olsa bilgi edinmek güzel.Hem bu şekilde yolumuz hiç bilgisayarcılara düşmez işallah adamlar sömürüyolar resmen adamı. Lafım geneline değl ama adamlar bi anaart takıp bi ekran kartı takmayı öğreniyo bide format atmayı al sana bilgisayarcı dükkanı.

Milleti resmen sömürüyolar.Bizim arkadaşın pc çökmüş bilgisayarcıya götürmüş adam format atıp driverları kurmak için 70 ytl istemiş.bide msn ıvır zıvır programlar felan toplam 120 ytl fiyat çekmiş. oha dedim.

Milletin bu şekilde bizi sömürmesine izin vermeyelim.

• çok ii yaa bende duymamıstım böle bişi mause yavas hareket ediyor ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan_

çok ii yaa bende duymamıstım böle bişi mause yavas hareket ediyor ama...

Başlat - Denetim MAsası - Erişebilirlik Seöçenekleri - Fare - Ayarlar - Orada işaretli olmayan bi seçenek var. Onu işaretleyin ve uygula diyin. Bundan sonra Sağ sol ( 4-6 ) tuşlarına basarken CTRL bastığınızda imleç hızlı ilerleyecek
  • İşe yarıyor çok sağol
  • ilginç yaa

tsk arkadasalr..
  • öyle birşey olmuyor
  • Allah razi olsun :)

Aksam aksam sinir olmustum fare bozuldu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki nasıl kapatılıyor bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.