Şimdi Ara

Kliksa.com 15-20 Mayıs Hediye Çeki Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
8
Favori
10.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kliksa'da 6-8 mayıs hediye çeki kampanyasına katılıp da hediye çeki yuklenen va mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

http://www.kliksa.com/urun/baymak-premium-inverter-12000-btu-duvar-tipi-split-klima/902065069

benim aldığım klima budur birde 40 TL lik çek var

Kliksa.com 1000 Tl Üzeri Alışverişe 40 Tl İndirim Kodu (16 mayıs 23:59a kadar geçerlidir).

KOD:KLTSR7RNP40

Kod tek kullanımlık değildir. Herkes kullanabilir

hocam kullandık 40 tl yide sağolasın

• Beyler telefonu taksitle almak için "hediye çeki ile al" gibi bir yer vardı, şimdi bulamıyorum taksit kalktımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

Kliksa'da 6-8 mayıs hediye çeki kampanyasına katılıp da hediye çeki yuklenen va mı arkadaşlar

Var. 500/100 indirim kodum gelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kliksa çeklerinde sürekli sorun veriyor. 100 tl yüklenecek hesabıma 50 tl yüklenmişti. MH ni aradım 1 hafta oldu hala dönecekler. Bugün yüklenecek 100 tl lik çeki mi hiç yatırmadılar. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Var mı aynı durumda olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: taraftar_42

Kliksa.com 1000 Tl Üzeri Alışverişe 40 Tl İndirim Kodu (16 mayıs 23:59a kadar geçerlidir).

Kod tek kullanımlık değildir. Herkes kullanabilir.

BU IYI OLDU YARIN 2200 E s5 alıcak bı arkadas

baska ınd haberı olan yazarsa sevınırım en kotu 40 tl kar ettı en azından :))

kod geçerliliğini gitirmiş gündüz denediğimde düşüyordu ama şimdi geçersiz diyor, g2 de stokta 2 tane görünüyordu sepete ekledim ödeme ekranında 3d ile onay kısmımında hata verdi, mh yi aradım, onlarla konuşurken stok yeniden bitti, kısmet değilmiş burdan almak, hb den aldığım ürün geldi, intellicel taksitli diye ordan almıştım, geri gönderecektim ama kullanmaya karar verdim, bunların bu stok oyunu can sıkmaya başladı. Kodu kaldırdılar zaten çek kampanyası da bitince girer stoklara yeniden.

• quote:

Orijinalden alıntı: theistman

quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

BU IYI OLDU YARIN 2200 E s5 alıcak bı arkadas

baska ınd haberı olan yazarsa sevınırım en kotu 40 tl kar ettı en azından :))

kod geçerliliğini gitirmiş gündüz denediğimde düşüyordu ama şimdi geçersiz diyor, g2 de stokta 2 tane görünüyordu sepete ekledim ödeme ekranında 3d ile onay kısmımında hata verdi, mh yi aradım, onlarla konuşurken stok yeniden bitti, kısmet değilmiş burdan almak, hb den aldığım ürün geldi, intellicel taksitli diye ordan almıştım, geri gönderecektim ama kullanmaya karar verdim, bunların bu stok oyunu can sıkmaya başladı. Kodu kaldırdılar zaten çek kampanyası da bitince girer stoklara yeniden.

hocam yeni veya başka hesap aç dene. halen çalışıyor.

• Çek kullanılarak yapılan alışverişlere şuan aktif olan çek kampanyası çekleri yüklenir mi?
  • quote:

17.05.2014 de denedım calısmadı yenı kod varmı veya hala eskısını calıstıran
  • zar zor hedıye cekını tanımlattık sımdı de gecersız hedıye cekı dıyor nasıl bır sıstemlerı var anlamıyorum.
  • Benim.mail geldi kod 100 tl indirim hediye ceki yalniz 4 adet oto lastik alacam kendime bu sefer ama 450 tl tutuyor wp kazanamiyor eger general mobile veya motorola moto g almak isteyen olsaydi alirdik beraber 50 tl extra indirim yapardım ona ama oda yok hicbir eş dost konu komsu simdilil bisey istemiyor akarsi komsum tlf ariyor ne alsam diye moto g sana 749 degil 650 sayarim diyorum yok internete guven olmaz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

Kliksa'da 6-8 mayıs hediye çeki kampanyasına katılıp da hediye çeki yuklenen va mı arkadaşlar

Var. 500/100 indirim kodum gelmis

bana da geldi, ne olacak bu cek bilmiyorum. durduk yere 500 lira masraf
  • Yeni bir kupon kodu varmı arkadaşlar. Bir ürün almak istiyorum ancak bu kod iptal olmuş galiba. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  • Evet yeni bir kupon kodu olan var mı? tarihini geçirmişiz :/
  • Kazanılan çekler alışverişin yapıldığı hesapta mı kullanılıyor, yoksa başka kişilere kayıtlı yelik hesabından da bu kodu kullanabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

Kazanılan çekler alışverişin yapıldığı hesapta mı kullanılıyor, yoksa başka kişilere kayıtlı yelik hesabından da bu kodu kullanabilirmiyiz.

Kodu ilgili bölüme yazmanız yeterli.Her hesapta kullanılabilir.Bu yüzden çek satış bölümünde satılıyor.
  • Arkadaşlar 16 mayısta bir arkadaşımın 29-30 Nisan kampanyasında kazandığı indirim kodunu kendi hesabımda kullandım ve daha sonra siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Yeni indirim kodu hala gelmedi. 3 kez mh aradım ama gelişme yok. Böyle bir durum yaşayan var mı?

• Arkadaslar bu ceki neden kullaniyorken 8 lastik aliyorum otomobil.icin 665 tl tutuyor 100 tl.dusmesi gerekirken 93.5 tl kazancini diyor harbiden de 93.5 tl.dusuyor ne alaka sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

Arkadaşlar 16 mayısta bir arkadaşımın 29-30 Nisan kampanyasında kazandığı indirim kodunu kendi hesabımda kullandım ve daha sonra siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Yeni indirim kodu hala gelmedi. 3 kez mh aradım ama gelişme yok. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Ben de ödeme aşamasındayken internet koptu, tekrar girdim geçersiz dedi, anında telefon açtım 10 gün oldu, defalarca aradım tık yok, hatta aradığım temsilcilerden birisi kodu bir kere girdiniz girdiniz, geriye dönüşü yok, telafisi yok dediler.

şikayet hatları üzerinden de talep açtım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: exqwerex

quote:

Orijinalden alıntı: sebosentez

Arkadaşlar 16 mayısta bir arkadaşımın 29-30 Nisan kampanyasında kazandığı indirim kodunu kendi hesabımda kullandım ve daha sonra siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Yeni indirim kodu hala gelmedi. 3 kez mh aradım ama gelişme yok. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Ben de ödeme aşamasındayken internet koptu, tekrar girdim geçersiz dedi, anında telefon açtım 10 gün oldu, defalarca aradım tık yok, hatta aradığım temsilcilerden birisi kodu bir kere girdiniz girdiniz, geriye dönüşü yok, telafisi yok dediler.

şikayet hatları üzerinden de talep açtım bakalım ne olacak

Kampanya koşullarında "Alıcı, indirim kodu kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa indirim kodu kendisine tekrar gönderilecektir." yazıyor. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.