Şimdi Ara

Kliksa.com 15-20 Mayıs Hediye Çeki Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
8
Favori
10.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende kurulum ücretsiz diye biliyordum hatta ürün yorumlarındada öyle yazıyordu. Kesin bilgi şu hocam nisan ortasında Vestel ve Kliksa ücretsiz kurulum ortaklığı bitmiş ve bütün ürünlerde servisin insafına kalan kurulum ücreti var bizim buradaki servis 35TL istedi.

Aldığım ürünün kliksa normal fiyatı 1.649TL+35TL kurulum ücreti=1684TL 2yıl garantili, vestel bayileri taksitle 1.700TL diyor +ücretsiz kurulum+ toplam 3yıl garanti var. Forumdan arkadaşın birisi 40TL ücretsiz kod verdi +75TL maxipuan +25TL berubay +150TL hediye çeki olmasaydı hemen geri gönderirdim.
  • exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Servise göre değişiyor kurulum ücreti müşteri hizmetleri fiyat vermiyor internette 50TL diyenler var bizim buradaki 35TL dedi nasıl bir amatörlük anlamadım. Kurulumu siz yaparsanız garanti dışı kalıyor ürün. Üstelik vestel yetkili bayileri haricinde alınan bütün Vestel Tvler 3 sene değil 2yıl garantili bu üründe öyle garanti 1yıl eksik eğer ki benim gibi çok çek vs avantajınız yoksa bayilerden satın almak çok daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Servise göre değişiyor kurulum ücreti müşteri hizmetleri fiyat vermiyor internette 50TL diyenler var bizim buradaki 35TL dedi nasıl bir amatörlük anlamadım. Kurulumu siz yaparsanız garanti dışı kalıyor ürün. Üstelik vestel yetkili bayileri haricinde alınan bütün Vestel Tvler 3 sene değil 2yıl garantili bu üründe öyle garanti 1yıl eksik eğer ki benim gibi çok çek vs avantajınız yoksa bayilerden satın almak çok daha avantajlı.

Kendiniz kurulum yapınca garanti gitmiyor. Kliksa ve vestel onayladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa bana kendiniz kurarsanız servise işiniz düşerse garanti geçmez dedi. Kuzenimde vestel Adana bolge mudurlugunde çalışıyor oda garantiyle ilgili sıkıntı olabileceğini söyledi. Bence 35-40TL için risk almaya değmez kutuyu siz açtınız ve kurdunuz üründe bir sıkıntı çıktı ne olacak?

• ilk 150 tl çek kampanyasının şartlarına nasıl ulaşabiliriz ?
  • Cek yuklwnen varmı

• Çekler ne zaman gönderilcek ?
  • Mesaj attım 11i geçerek; 28.05.2014 tarihinde dendi. Ben de 12yi geçince yine mesaj attım 28.05.2014 oldu bekliyoruz diye bakalım...
  • Çeki satmayı düşünüyordum ama g2 world Puan ile çok uyguna geliyor kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nayir -- 28 Mayıs 2014; 0:39:13 >
  • cekler maile mi geliyor arkadaslar, gelmeyen var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Mesaj attım 11i geçerek; 28.05.2014 tarihinde dendi. Ben de 12yi geçince yine mesaj attım 28.05.2014 oldu bekliyoruz diye bakalım...

28.05.2014 23:59 a kadar yüklenecek dediler.
  • gün bitti be

zaten 3 günlük
  • çeki gelen varmı?...
  • Çekten hala ses yok.
  • Halen çeklerden ses seda yok
  • 2 gün kullanma süresi var zaten ne cins bi firma .kesin 23.59 da yüklerler.maksat 5 kişi kullanamasın kar kardır.

hepsi birbirinden cins bunların.
  • yüklenen çek yok şimdilik
  • nerde bu çekler
  • benim çekte hala yüklenmedi.
  • Malesef hala yüklenmedi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.