Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hata hata ile örtülmez sizlere haksızlık yapıldığında da sizin lehinize yazılar olacaktır ama a şirketi böyle yaptı bende b den kazandım mantığı doğru değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Hata hata ile örtülmez sizlere haksızlık yapıldığında da sizin lehinize yazılar olacaktır ama a şirketi böyle yaptı bende b den kazandım mantığı doğru değil .

Benim için konuşuyorsan. Ben o mantığı gütmüyorum. İnsanların hakkına giremem sonuçta a şirketinin yaptığı a şirketini bağlar ben onlara hakkımı helal etmiyorum sonuçta bu dünya fani yalan. İlahi adalet diye birşey var bu dünyada çıkmazsa öbür dünyada çıkar. Benim yazımı dikkatli okursan mesajımı alırsın

''bu firmalar(hızlıal,gold,mezar,klik) 3 gündür altüstü hata var diye söyleyemeyecek kadar'' bu cümle herşeyi anlatıyor. Çık hatalıyım de. Bende biliyim. 1-3 iş günü içinde kargolanır gibi cümleler söyleme bu 30 gün yasal süreyi kullanacağım paranı işletip sana aynen iade edeceğim demektir. Bu da hakka hukuka ticarete sığmaz.

• tamam arkadaş beleşe ürün aldıysan aldın vicdanın rahatsa sitede ürün iptali yapmıyorsa kullan reklamını yapmanın hava atar gibi her yere yazmanın mantığı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

tamam arkadaş beleşe ürün aldıysan aldın vicdanın rahatsa sitede ürün iptali yapmıyorsa kullan reklamını yapmanın hava atar gibi her yere yazmanın mantığı nedir

Her yere yazan kim ya. Konu altında konuşuyorum 5 sayfada 2 veya 3. mesajım. Bu agresifliğini ramazana, kan şekerine veriyorum Bizi gelip burda kamyon devrilmiş saldırmış kefesine koymak kimin haddine düşer. Daha 1 kelime yazmam. Saygılarımla.
  • bu durum had ile dgl zaten hadsizlikle alakali bi durum.. o mesaji gorunce sole uzun uzadiya bi mesaj yazmistim ama vazgectim gondermekten... gerek yok polemiklere girmee
  • herkesin günahı kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavaya ses sistemimi göndersinler de varın siz beni günahkar bilin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bedavaya ses sistemimi göndersinler de varın siz beni günahkar bilin...

• Bunu kaçıranlar üzülüyor. Bazı arkadaşlar aşırı tepki gösteriyor. Hırsızlık, yağmacılık, günahkarlık, kamyoncu tacizi, gavurdan çalan yobaz, ahlaksızlık unuttuğum birşey kaldı mı? Yakında .bne diyen çıkarsa şaşırmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Hata hata ile örtülmez sizlere haksızlık yapıldığında da sizin lehinize yazılar olacaktır ama a şirketi böyle yaptı bende b den kazandım mantığı doğru değil .

Benim için konuşuyorsan. Ben o mantığı gütmüyorum. İnsanların hakkına giremem sonuçta a şirketinin yaptığı a şirketini bağlar ben onlara hakkımı helal etmiyorum sonuçta bu dünya fani yalan. İlahi adalet diye birşey var bu dünyada çıkmazsa öbür dünyada çıkar. Benim yazımı dikkatli okursan mesajımı alırsın

''bu firmalar(hızlıal,gold,mezar,klik) 3 gündür altüstü hata var diye söyleyemeyecek kadar'' bu cümle herşeyi anlatıyor. Çık hatalıyım de. Bende biliyim. 1-3 iş günü içinde kargolanır gibi cümleler söyleme bu 30 gün yasal süreyi kullanacağım paranı işletip sana aynen iade edeceğim demektir. Bu da hakka hukuka ticarete sığmaz.

Kusura bakmayın belki yanlış anladım , ben bu şekilde çalışan firmaları afişe etme taraftarıyım ve onlarda ürünler aha ucuz da olsa onlardan kesinlikle almıyorum . Kendi düşüncemle ilgili bir örnek vereyim 1 kere carrefourda kasadaki kız k.kartımı çekti zannetti ama çekmemiş tutarda 186 tl ertesi gün fark ettim gittim söyledim tam yarım saat beklettiler sonunda bakın gideceğim deyince hatayı bulduklarını söyleyip teşekkür ettiler benim düşünce tarzım budur.(kimse bende dahil sütten çıkmış ak kaşık değildir tabii)

• ups'den mail geldi! kliksa'dan kargom varmış! sanırım ürünleri gönderiyorlar!

açıklamak gerekirse:

daha önce siparişim olmuştu, o ürün geldi. 130'lik indirim gününde ise 3 adet kredi kartlı 1 adet eft'li siparişim vardı. eftyi sabah yaptım ödeme onaylandı mesajı geldi. biraz önce de ups'den kargo mesajı geldi, doğal olarak kargoya neler verilmiş bilmiyorum ama tüm siparişlerin gönderileceği kanısındayım.

bu arada ahlakdı vicdandı vs yorumlarına ithafen: ben gidip biyerden bişey çalmış değilim ki! bu fiyata veremem arkadaş siparişler iptal derdi olur biterdi. ürün almaya yetişemeyip gazını burda yorumla çıkaran arkadaşlar acaba pazara gidince tanesi 3 lira olan şeyi 2si 5 olmazmı diyip alınca gece uyuyamıyor mu vicdandan. geçelim bu ayakları diğer sıcak fırsatlara bakalım.

edit: açıklama eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmursuz -- 31 Temmuz 2012; 23:17:23 >
  • Burada hak hukuğu herkes kendi ayırabilecek olgunluktadır diye düşünüyorum, alana da almayana da birşey demem. Ama eğer gerçekten bir hata varsa ve bu hatanın faturası yanlışı yapan çalışan(lar)a kesilirse, vebali ağır olur diye düşünüyorum.
  • ürünler kargolanmaya başlamış, UPS'den mail geldi

EDIT: 130 tl indirimi ile alınan ürünleri kasdediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 1 Ağustos 2012; 9:18:42 >
  • Aynen bana da geldi.ama ikinci aldığım tv mi yoksa tablet mi gelince göreceğiz
  • Yine iyi bir fiyat vermiş. samsung led düşünenler için.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184515
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

ürünler kargolanmaya başlamış, UPS'den mail geldi

EDIT: 130 tl indirimi ile alınan ürünleri kasdediyorum

bana gelmedi daha
  • Butun tv ler %10 civarinda zamlanmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ağustos 2012; 9:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Butun tv ler %10 civarinda zamlanmis.

130'lik indirimi eklemişlerdir.

• Benim aldığım ürünlerde kargolandi :) haber veren arkadasa tsk.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.