Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ürünleri kargoya vermeden inanmam.
    Gelirse şunları 5 TL'ye almış olacağım.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/hafiza-karti2/900190213
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/kisisel-bakim/tiras-makinesi2/900176513

Hiç araştırmadım önüme bunlar geldi direkt aldım.

tıraş makinesinin aynısı bende var, vimjodan 75 tl ye almıştım zamanında sakallar için ideal değil açıkçası, ben vücut kıllarını almak için kullanıyorum

Sakallara jilet kullanıyorum, lazım olursa kısaltsın yeter. Bende de alma amacı aynı.
    İş görüyor mu bari? Islak ve kuru kullanılabiliyor sanırım. Sadece şarjlı mı çalışıyor yoksa elektriklede kullanılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 31 Temmuz 2012; 13:52:44 >

• ben dün öğle saatlerinde philips led tv aldım hala ödeme onayında bekliyor. 130 tl lik indirim anında kliksadaydım ürün almadım. alanlara da bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

hacılar sizdede siparişiniz hazırlanıyor yazıyor değil mi ?

Evet.

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Hayırlı olsun, Dediğiniz gibi aç gözlülüğün lüzumu yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oslun

quote:

Ürünleri kargoya vermeden inanmam.
    Gelirse şunları 5 TL'ye almış olacağım.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/hafiza-karti2/900190213
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/kisisel-bakim/tiras-makinesi2/900176513

Hiç araştırmadım önüme bunlar geldi direkt aldım.

tıraş makinesinin aynısı bende var, vimjodan 75 tl ye almıştım zamanında sakallar için ideal değil açıkçası, ben vücut kıllarını almak için kullanıyorum

Sakallara jilet kullanıyorum, lazım olursa kısaltsın yeter. Bende de alma amacı aynı.
    İş görüyor mu bari? Islak ve kuru kullanılabiliyor sanırım. Sadece şarjlı mı çalışıyor yoksa elektriklede kullanılabiliyor mu?

kısaltmak için uygun, ıslak kullanılabiliyor ama ben hep kuru kullandım. sadece şarjlı çalışıyor ama şarjı gayet iyi dayanıyor

• Bizede beklemek düşer o zaman. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 31 Temmuz 2012; 14:09:31 >
  • quote:

Bizede beklemek düşer o zaman. Teşekkürler.

• Arkadaşlar bir yorum yapacağım bu 130 tl meselesi hakkında. Ben sabah öğrendim durumu ama gece de öğrensem almazdım. Yanlış anlaşılmasın bana hoş gelmiyor sadece alanlara sözüm yok herkesin hayırlı olsun.

Size şahit olduğum bir olayı anlatacağım. Cumartesi günü sinemaya gittim Kanyon alışveriş merkezine. Film başlamadan bir Teknosa ya gideyim dedim ucuza bir modem vardı belki vardır alırım diye. Baktım 1 çift görevlilerle kavga ediyor. Bilgisayarları bozulmuş. Sonra birden elektrikler gitti hem de Kanyon da. Sonra görevli arkadaşlar başka bir müşteriye yardımcı oluyordu bunlar birden bağırmaya başladı yarım saattir bekliyoruz niye kimse yardımcı olmuyor vs.

İçeride en az 10 tane müşteri var toplam kasa dahil sadece 2 görevli var şaka gibi. Tamam çok büyük değil o Teknosa fakat 2 kişi nasıl idare eder orayı soruyorum size arkadaşlar. Görevlilerin hiçbir suçu yoktu personel yetersizliği vardı. İnanın o görevlilerin düştüğü duruma çok üzüldüm orada.

Şimdi bu 130 TL yi görünce oh olsun dedim keşke en az 1000 kişi alsaydı ürün. Siz parayı bu personelleri hayvan gibi çalıştırarak kazanmaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden kendi adıma çok sevindim

• Neden bazılari ahlak dersi vermeye çalışıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Neden bazılari ahlak dersi vermeye çalışıyorlar?

Aşırının zarar olduğunu belirtiyorlar.
  • Kimseye ahlak dersi vermiyorum hocam yanlış anlamayın lütfen lafım kliksa ve teknosaya idi
  • hacılar kesin bir şey demiyor bu opartörler 1-3 gün de gönderilir dio on defa dedim bu 130 luk mesele ile ilgili onay geldi ama ...kesin bişi demedi yani
  • opartörlerin hiç bir yetkisi yokmuş.
    bende oparatöre siz sadece merhaba demek içinmi çalışıyorsunuz dedim.
    kliksanın mail adresini kullanın dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

hacılar kesin bir şey demiyor bu opartörler 1-3 gün de gönderilir dio on defa dedim bu 130 luk mesele ile ilgili onay geldi ama ...kesin bişi demedi yani

durum değerlendirmesi yapıyorlar sanırım.gönderirlerse bunun müthiş bir reklam olacağının farkındadırlarda bir maliyet planı ve getirisi çıkartıyorlardır muhtemelen.ayrıca 1 tlye güç kaynağı alıp gönderilmeyincede her kliksa konusunda kliksamı auvvv kaç kaç yada çok güvenilmez bir site dolandırıcı gibi yorumlara maruz kalmakta var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün sivas-ankara arası kendi aracımla gidiyordum yozgat akdağ mağdeni civarında bir çok araç yolun sağına soluna park etmişti bir kaza olduğunu gördüğüm için durdum deterjan taşıyan bir kamyon yan devrilmiş şöför yüzü gözü kan içerisinde araçtan çıkmış (gariban tipli bir insan) kenarda oturmuş ağlıyor bir baktım başında 3-5 kişi ona yardım ediyor ama kalabalığın büyük kısmı detarjanları 3 er 5 er arabalarına atıyorlar kan beynime öyle bir sıçradı ki hemen arabama gittim uzun bir sopam vardır onu elime aldım. ruhsatlı tabancamı belime takdım ve o leş avcısı sırtlan sürüsüne öyle daldım ki anlatamam önüme gelene sopayla girişiyorum.
    eşim seni hiç öyle görmemiştim demişti bana.
    şimdi burada bazı ahlak dersine ihitiyacı olan ama birde ukalalık yapan tipleri görünce yazayım dedim.
    insanların hatalarından çıkar sağlamaya çalışan sizin gibi tiplerden umarım bu toplum tamamen temizlenir.
    ve inşallah o tür bir hatayı eşiniz, kardeşiniz bir yakınınız yaparda görürürsünüz ne olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: che970

bir gün sivas-ankara arası kendi aracımla gidiyordum yozgat akdağ mağdeni civarında bir çok araç yolun sağına soluna park etmişti bir kaza olduğunu gördüğüm için durdum deterjan taşıyan bir kamyon yan devrilmiş şöför yüzü gözü kan içerisinde araçtan çıkmış (gariban tipli bir insan) kenarda oturmuş ağlıyor bir baktım başında 3-5 kişi ona yardım ediyor ama kalabalığın büyük kısmı detarjanları 3 er 5 er arabalarına atıyorlar kan beynime öyle bir sıçradı ki hemen arabama gittim uzun bir sopam vardır onu elime aldım. ruhsatlı tabancamı belime takdım ve o leş avcısı sırtlan sürüsüne öyle daldım ki anlatamam önüme gelene sopayla girişiyorum.
    şimdi burada bazı ahlak dersine ihitiyacı olan ama birde ukalalık yapan tipleri görünce yazayım dedim.
    insanların hatalarından çıkar sağlamaya çalışan sizin gibi tiplerden umarım bu toplum tamamen temizlenir.
    ve inşallah o tür bir hatayı eşiniz, kardeşiniz bir yakınınız yaparda görürürsünüz ne olduğunu.

Yorumunuza katılmaktayım, O anda insanlar önüne geleni kapmaya çalışıyordu.

Ben sadece tablet ve hafıza kartı aldım.

• quote:

bir gün sivas-ankara arası kendi aracımla gidiyordum yozgat akdağ mağdeni civarında bir çok araç yolun sağına soluna park etmişti bir kaza olduğunu gördüğüm için durdum deterjan taşıyan bir kamyon yan devrilmiş şöför yüzü gözü kan içerisinde araçtan çıkmış (gariban tipli bir insan) kenarda oturmuş ağlıyor bir baktım başında 3-5 kişi ona yardım ediyor ama kalabalığın büyük kısmı detarjanları 3 er 5 er arabalarına atıyorlar kan beynime öyle bir sıçradı ki hemen arabama gittim uzun bir sopam vardır onu elime aldım. ruhsatlı tabancamı belime takdım ve o leş avcısı sırtlan sürüsüne öyle daldım ki anlatamam önüme gelene sopayla girişiyorum.

Torpil, adam kayırma, yolsuzluk, yalan, dolan, dolandırıcılık vs. vs. Türkiye dünyada ilk üçtedir! Halkın büyük bir çoğunluğu sadece kendi çıkarlarını düşünmektedir.

Ülkemizin insanı o kadar cahilleştirildi ve yozlaştırıldı ki bu günlere geldik!

• Herkesin tercihi....
    Konuyu dağıtmayalım da uygun bişeyler olursa haberdar edelim
  • Bak, ben günlerdir tv araştırıyordum. kliksayada bakıyordum. o sırada 130 tl indirim verdiğini gördüm. tvnin fiyatı 1250 tl idi. bende indirimi görünce hemen sipariş verdim. Siparişten sonra birde 4 lü lnb bakıyordumki ne göreyim bana yine indirim vermiş. onuda aldım.
    sonra tekrar denedim yine indirim görününce anladımki bi sorun var. 2 ayrı sipariş daha verdim. eğerki bi sorun varsa siparişlerimi iptal etsinler dedim.
    Daha beni kimse aramadı kimse sen ne yaptın kardeş demedi. arayıp iptal edecez derlerse ederim. demezde ürünleri yollarlarsa bi adet teşekkür ederim.
  • ayrıca sabancıyıda kamyoncu yaptınız ya helal size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Yorumunuza katılmaktayım, O anda insanlar önüne geleni kapmaya çalışıyordu.

Ben sadece tablet ve hafıza kartı aldım.

Bu olmamış. Herkes 5 kiloluk deterjan alırken, ben 1 kiloluk aldım demek gibi bir şey.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.