Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ödeme onaylanmış, 3 iş günü içinde kargoya verilecekmiş.
  • acısını çıkartıyorlar herhalde.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900154359

dün 1376 TL idi. ne alçak adamlar bunlar yaw!
  • buzdolabı aldım.. 130 den yararlanamadım.. iletişim kötü ancak ürünler stokta var ise mutlaka ulaştırılıyor.. şuan favori alışveriş sitesi diyebilirim... herkese bol ve hayırlı alışverişler..
  • benimde siparişler hala iptal olmamış, hadi bakalım gün içerisinde kargoya vermelerini bekliyorum
  • Dun aksam 16:00 civari verdigim siparis hala odeme onayinda bekliyor. Onayin bu kadar uzun surmesi normal midir? Daha once kliksa'dan siparisim olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalan 2 siparişimin de onaylandığına dair bugün hem sms hem de email aldım.
  • Ürünleri kargoya vermeden inanmam.
    Gelirse şunları 5 TL'ye almış olacağım.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/hafiza-karti2/900190213
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/kisisel-bakim/tiras-makinesi2/900176513

Hiç araştırmadım önüme bunlar geldi direkt aldım.

• bende faydalandım..ama fırsatçılık yapmadım 5-10 ürün almadım sadece dandik bir tablete ihtiyacım vardı 189 du fiyatı kargo dahil 61 tl ye 1 tane tablet aldım onun arkasından gidip bedava ürünlerede çökmedim.göndermeleri lazım bence benim gibi 1 tane ürün alanlara.en azından azda olsa ufak reklamları olur.
    ama bence fazla ürün alanları ve bedava ürün alanları kesinlikle iptal etsinler

bi zamanlar kangurum sitesi n82 ilk çıktığı zamanlar 1300 lirayken 800 lira yazmışlardı.bende 1 tane aldım.ertesi gün telefon ettiler..
    ahmet bey ürünümüzde sayfa hatası yüzünden 800 tl yazılmış..dediler.
    tamam anladım zaten peki ürünüm gelicekmi dedim tabi sadece size ürün göndercez dediler.
    bende sordum neden bana sadece çünkü siz dışında 1 üye en az 5 tane sipariş vermişler..onları iptal edicez.
    mahkemeye gitseler bile savunmamızı yaparız yanlışlıktan dolayı ucuza alıp pahalı satıcakları için hatamızı kar amacına ççevircekleri için iptal ettiğimizi savunucaz.ama size karşı bir savunmamız olamaz dediler..
    kısacası yetinmeli bilmek lazım.düşen her kim olursa olsun bir tekmede sen vurma ilerde savuncak bişeyiniz olsun

• Banada aşağıdaki mesaj geldi

Sayin Oflaz. Odemeniz onaylandi, siparisiniz hazirlaniyor. Siparisiniz kargoya verildiginde sizi bilgilendirecegiz.

• bu siparişleri onaylananlar eft yapanlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu siparişleri onaylananlar eft yapanlar mı ?

Benim dışımda EFT yapan yok sanırım. TuVNeRa kredi kartıyla almıştı diye hatırlıyorum.
  • Kredi kartı ile tablet aldım,onylandı.UPS epostasını bekliyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 31 Temmuz 2012; 13:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

bende faydalandım..ama fırsatçılık yapmadım 5-10 ürün almadım sadece dandik bir tablete ihtiyacım vardı 189 du fiyatı kargo dahil 61 tl ye 1 tane tablet aldım onun arkasından gidip bedava ürünlerede çökmedim.göndermeleri lazım bence benim gibi 1 tane ürün alanlara.en azından azda olsa ufak reklamları olur.
    ama bence fazla ürün alanları ve bedava ürün alanları kesinlikle iptal etsinler

bi zamanlar kangurum sitesi n82 ilk çıktığı zamanlar 1300 lirayken 800 lira yazmışlardı.bende 1 tane aldım.ertesi gün telefon ettiler..
    ahmet bey ürünümüzde sayfa hatası yüzünden 800 tl yazılmış..dediler.
    tamam anladım zaten peki ürünüm gelicekmi dedim tabi sadece size ürün göndercez dediler.
    bende sordum neden bana sadece çünkü siz dışında 1 üye en az 5 tane sipariş vermişler..onları iptal edicez.
    mahkemeye gitseler bile savunmamızı yaparız yanlışlıktan dolayı ucuza alıp pahalı satıcakları için hatamızı kar amacına ççevircekleri için iptal ettiğimizi savunucaz.ama size karşı bir savunmamız olamaz dediler..
    kısacası yetinmeli bilmek lazım.düşen her kim olursa olsun bir tekmede sen vurma ilerde savuncak bişeyiniz olsun

Kesinlikle katılıyorum, bende sipariş bakımından sizinle aynı durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu siparişleri onaylananlar eft yapanlar mı ?

Benim dışımda EFT yapan yok sanırım. TuVNeRa kredi kartıyla almıştı diye hatırlıyorum.

Bende kredi kartı tek çekim ile aldım, hemen onayladılar.

TuVNeRa 'nın 4 siparişi varmış ikisi onaylanmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Ürünleri kargoya vermeden inanmam.
    Gelirse şunları 5 TL'ye almış olacağım.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/hafiza-karti2/900190213
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/kisisel-bakim/tiras-makinesi2/900176513

Hiç araştırmadım önüme bunlar geldi direkt aldım.

tıraş makinesinin aynısı bende var, vimjodan 75 tl ye almıştım zamanında sakallar için ideal değil açıkçası, ben vücut kıllarını almak için kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kalan 2 siparişimin de onaylandığına dair bugün hem sms hem de email aldım.

Hayırlı olsun .
  • hacılar sizdede siparişiniz hazırlanıyor yazıyor değil mi ?
  • Bende sadece bunu aldım, açgözlülüğün lüzumu yok, aslında hoparlör ihtiyacımda vardı 50 kuruşa alıp fazla bir riske girmezdim ama nefsimi öldürmeyi yeğledim
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/ekran-karti/900096359
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

hacılar sizdede siparişiniz hazırlanıyor yazıyor değil mi ?

evet hocu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.