Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

279 tl lük telefon almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecekler pm atabilir

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900184615

Dün Kliksa' dan 160TL' ye aldım.

Dokunmatik yaramıyor benim isime hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 29 Temmuz 2012; 18:23:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• heyecanla bekliyorum bu isin sonunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colin Kazim-Richards

quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Benim tv'yi cumartesi günü kargoya vermişler, pazartesi gelecek

Benim siparişim perşembe günü öğlen verilmişti. Dün kargoya verilmiş Kocaeli'den; pazartesi teslimatın gerçekleşeceğini söylemişler. Umarım ürün de sorunsuz elimize ulaşır, worldpuanlar zamanında yatar ve kliksa'ya bir güven duymaya başlarız

İnşallah diyelim, siz ne almıştınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Dünkü konu uçmuş. Hangi aşamada uçtu, varmı bir gelişme?

+1

Siparişlerin onaylandığına dair sms ler geldi bu sabah.

Hocam dunku aldiklariniz mi onaylanmis? Ben de hala hazirlaniyor olarak gorunuyor da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colin Kazim-Richards

quote:

Benim tv'yi cumartesi günü kargoya vermişler, pazartesi gelecek

Benim siparişim perşembe günü öğlen verilmişti. Dün kargoya verilmiş Kocaeli'den; pazartesi teslimatın gerçekleşeceğini söylemişler. Umarım ürün de sorunsuz elimize ulaşır, worldpuanlar zamanında yatar ve kliksa'ya bir güven duymaya başlarız

İnşallah diyelim, siz ne almıştınız?

Macbook aldım fırsattan istifade Aslında bilkom'a bağlı Pupa'da 200tl daha ucuzdu ürün ve bizzat şubeden alabilme şansım vardı; ama wp kampanyası oldu mu adioscular için akan sular duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Dünkü konu uçmuş. Hangi aşamada uçtu, varmı bir gelişme?

+1

Siparişlerin onaylandığına dair sms ler geldi bu sabah.

Hocam dunku aldiklariniz mi onaylanmis? Ben de hala hazirlaniyor olarak gorunuyor da.

Dün aldığım iki siparişte siparişiniz hazırlanıyor diyor. Diğer ikisinde ödeme onayı bekliyor.

• quote:

quote:

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900184615

299 olarak gözüküyor, nasıl 160'a alabiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

quote:

quote:

dün geceden haberin yok sanırım bu arada sabah bana da sms geldi beklemedeyiz.

• quote:

quote:

quote:

Dün sistem açığı vardı, her siparişte 130 tl düşüyordu.

Bu arada hala iptal etmemişler, milleti umutlandırıyorlar böyle, birşey söylemek için erken ama yarın göreceğiz bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

quote:

quote:

quote:

dün geceden haberin yok sanırım bu arada sabah bana da sms geldi beklemedeyiz.

Sabah sabah bana da smsler gelmeye başladı. Bi susmadı gitti.

• Sistem açığının 130 TL olması da ayrı bir ilginçlik. 10 değil 100 değil 130 TL. Bence başka bişi vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

İstenen ürünleri %30 indirimle alırım.

Bu güzel alışverişin hediyesi olarakta benden 1 adet düdüklü tencere. Bitmedi, düdüklü tencereyle yaptığınız yemeği nasıl yiyeceksiniz ? Ben onuda düşündüm yanında 82 parça porselen yemek takımı. Bittimi ? Bitmedi tencerede pişirdin tabağa koydun nasıl yiyeceksin ? Ben onuda düşündüm, %30 indirim, düdüklü tencere, 82 parça yemek takımı yetmez diyip 89 parça sandıklı çatal - bıçak takımınıda hediye ediyorum.

Yetermi ? Bence yetmez, Düdüklü tencereyi verdim, yemek takımını verdim, çatal, bıçak takımını verdim, son olarakta sofrada tuzum bulunsun diye 1 paket tuz ve karabiberde hediye.

Benden daha fazla indirim verebilen varsa bende ondan alacam hodri meydan

Gerçekten işin suyu çıktı;
    ama şöyle bir gerçek var ilk başta insanlar deli gibi puandan yüksek iskonto yapıp puan toplamaya çalışıyorlar ama sonra bakıyorlar ki havanda su dövmüşler hiç biriktirmem bu şekilde deyip boşveriyorlar. Eski kullanıcıların çoğu böyle, nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun derseniz bunlardan biri de benim. Çoktandır eşe dosta kartımı kullanıyorum ve puanların 1 kuruşunu bile vermiyorum çünkü internette alışveriş için kendi kartlarını tehlikeye atmamak için kullanmayıp benim kartı kullanıyorum bu da benim kârım oluyor

Ben eşe dosta işlem yaparken onların avantajını ilk öncelik kabul ediyorum. Piyasadan 100 TL.ye alacakları ürünü ben puan kazanayım diye 110 TL.ye almam, aldırmam.

Piyasadaki 100 TL.lik ürünü 100 TL.ye puan veren bir yerden alacaksamda duruma göre puanın tamamını yada 1 kısmını paylaşıyorum.

Mesala en son hepsiburdadan 400 TL.ye 40 TL puan kampanyasında 1 kişiye piyasadaki 450 TL.lik fotoğraf makinasını 400 TL.ye aldım gelecek olan 40 TL puanı göz önünde bulunduraraktan 21 TL.ye hafiaz kartınıda siparişe ilave ettim, sen 400 TL öde dedim. Puanın 19 TL.si bana 21 TL.si ona gitti.

Burda bakıyorumda millet 200 TL puan gelecek bunu 3 kat değerli kullanacaksın, ben peşin ödeyecem sen taksitle ödeyeceksin bir nevi kredi kullanmış olacaksın diyip 650 - 700 TL indirim istiyorlar. Ama onlarada söyleyecek bir şey yok böyle teklifleri kabul edenler var.

200 TL.lik puana 600- 700 TL ödeyeceksem niye adiosla uğraşayım, seturdan otel seçmek için kıvranayım zaten paranın tamamını ödediğim için istediğim acentadan istediğim otele rezarvasyon yaparım

Alıntıları Göster
    Burda bakıyorumda millet 200 TL puan gelecek bunu 3 kat değerli kullanacaksın, ben peşin ödeyecem sen taksitle ödeyeceksin bir nevi kredi kullanmış olacaksın diyip 650 - 700 TL indirim istiyorlar. Ama onlarada söyleyecek bir şey yok böyle teklifleri kabul edenler var.

200 TL.lik puana 600- 700 TL ödeyeceksem niye adiosla uğraşayım, seturdan otel seçmek için kıvranayım zaten paranın tamamını ödediğim için istediğim acentadan istediğim otele rezarvasyon yaparım

Çok doğru yazmışsınız eskiden puanlar süreli iken bende puanın 2 katını verdim ama artık gerek kalmıyor g.g sağ olsun birde diğer kampanyalar kendime lazım olan şeyleri alıyorum başkasına ihtiyaç kalmıyor (multi net - migros hediye kart - h.b pet bölümü )

• quote:

Orijinalden alıntı: hrvster

Sistem açığının 130 TL olması da ayrı bir ilginçlik. 10 değil 100 değil 130 TL. Bence başka bişi vardı.

iftar fırsatındaki ürün 130 tl indirimliydi.sadece o ürüne girecekleri indirimi sepet tutarına girmişler
  • Dün deneme amaçlı bir adet beyaz PS3 controller almıştım, bu sabah bana da SMS geldi ama otomatik yollanıyor herhalde, bugün yaptığımızın çok etik olduğunu düşünmediğim için ben kendi siparişimi iptal edeceğim (yarın nasıl olsa onlar iptal edecekler).
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Dün deneme amaçlı bir adet beyaz PS3 controller almıştım, bu sabah bana da SMS geldi ama otomatik yollanıyor herhalde, bugün yaptığımızın çok etik olduğunu düşünmediğim için ben kendi siparişimi iptal edeceğim (yarın nasıl olsa onlar iptal edecekler).

Çok yerinde bir düşünce sadece bu başlık için yazmıyorum ama bazen sitelerde böyle hatalar oluyor ondan sonra bazıları saldırıp alıyorlar (birde asla gönderemeyecekleri bir fiyata bile ) sonra vay efendim oraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim aynısı onlara olsa yer yerinden oynar nasıl olursa şu kadar fazla para çekersiniz diye . Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Dün deneme amaçlı bir adet beyaz PS3 controller almıştım, bu sabah bana da SMS geldi ama otomatik yollanıyor herhalde, bugün yaptığımızın çok etik olduğunu düşünmediğim için ben kendi siparişimi iptal edeceğim (yarın nasıl olsa onlar iptal edecekler).

Çok yerinde bir düşünce sadece bu başlık için yazmıyorum ama bazen sitelerde böyle hatalar oluyor ondan sonra bazıları saldırıp alıyorlar (birde asla gönderemeyecekleri bir fiyata bile ) sonra vay efendim oraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim aynısı onlara olsa yer yerinden oynar nasıl olursa şu kadar fazla para çekersiniz diye . Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.

o konuya da yazdım adamlar gold dan yüzlerce hafıza kartı aldı sonra vay efendim niye iptal oldu. E yüzlerce alırsan onlar ne yapsın. Sonra biz onlara laf edince goldun avukatı misin demeye başlıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kliksadan tv alan oldu mu? bugün 81 ekran bir led tv almak istedim müşteri hizmetleri servis ve kurulum ücretinin bana ait olduğunu söyledi. tv alıp servis ücreti ödeyen oldu mu ne kadar ödediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Firma bu sabah oturup bir toplantı yapmıştır konu hakkında, nedir durum göndersek bize zararı ne olur yada + bir geri dönüşü olur mu diye. Ne yapacaklarsa bugün öğleden sonra uygulamaya geçerler artık.

• siparişler hala hazırlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctesi tv almıştım.Merkeze gelmiş ama ilçeye Perşembe teslim edeceklermiş.Ama sitede hala hazırlanıyor gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.