Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundere

Ctesi tv almıştım.Merkeze gelmiş ama ilçeye Perşembe teslim edeceklermiş.Ama sitede hala hazırlanıyor gözüküyor.

Geldiğiyle ilgili bilgiyi Nereden aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

Dün deneme amaçlı bir adet beyaz PS3 controller almıştım, bu sabah bana da SMS geldi ama otomatik yollanıyor herhalde, bugün yaptığımızın çok etik olduğunu düşünmediğim için ben kendi siparişimi iptal edeceğim (yarın nasıl olsa onlar iptal edecekler).

Çok yerinde bir düşünce sadece bu başlık için yazmıyorum ama bazen sitelerde böyle hatalar oluyor ondan sonra bazıları saldırıp alıyorlar (birde asla gönderemeyecekleri bir fiyata bile ) sonra vay efendim oraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim aynısı onlara olsa yer yerinden oynar nasıl olursa şu kadar fazla para çekersiniz diye . Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.

Firma bu sabah oturup bir toplantı yapmıştır konu hakkında, nedir durum göndersek bize zararı ne olur yada + bir geri dönüşü olur mu diye. Ne yapacaklarsa bugün öğleden sonra uygulamaya geçerler artık.

okunacak önemli bişey yazmadım, boş vakti olan okusun aşağıyı:
    olayın soğuması için 1 gün beklemek mantıklı, bir de konunun açıldığı forumlarda konuları tanıdık vasıtsıyla yada duygusal meblağ ile kapattırıp karşıt ya da itiraz edecek grupları engelleyerek, minimum zarar ile yola devam etme kararı verirler bana göre... fikir vermiş gibi olmam herhalde :D

ama hoca durur mu! blog açmanın bedava olduğu internette forum konuları silinirse, çok sinir olan biri hemen bir blog açar kliksa mağdurları diye, arama taglarına "130tl indirim" vs gibi o kampanyayı hatırlatıcı bilgiler yazar ve mağdurları ortak hareket için bir çatıya toplar.

not: "hiç bedavaya ürün verildiğini gördün mü?" diye soran olursa 2 gün öncesi fakir marka baskülü bedava verdi ve aldım, kargoda yarın elimde olur, faturası da olacak içinde. yani ben ordan bedavaya ürün almışken 130tl indirimli ürün ile karşılaşmayı "doğal hayatın akışı" olarak gösterebilirim. bu yazı buraya uygun değilse silelim sayın yöneticiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Ctesi tv almıştım.Merkeze gelmiş ama ilçeye Perşembe teslim edeceklermiş.Ama sitede hala hazırlanıyor gözüküyor.

UPS kargo e-posta yollamış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

UPS kargo e-posta yollamış

eyvallah saolasın. bende e-maili bekliyeyim ozaman.
  • Hakikatten ülke yamyamlarla dolmuş. Hatayı fırsat bilip doluca şey almak, ve bununla birde övünmek! yazık yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 30 Temmuz 2012; 14:59:41 >
  • Kliksa'nın siparişi alma ve teslimat aşamasındaki tek falsosu kargo takip bildirimini web sitelerine entegre edememeleri. Perşembe öğle molasında verdiğim sipariş cumartesi akşamüstü kargoya verildi, bugün de 12 itibariyle evime ulaşmış. (İstanbul) Akşam üründe bir problem olup olmadığını inceleyip sürecin değerlendirmesini buradan yapacağım; ama şu anda her şey iyi duruyor.
  • aerobilet ne cabuk unutuldu...??? o zamanda olmaz boyle sey denilmisti... olmaz diyee birsey olmaz.. kaldiki bunun bi acik hata olduguna da inanasi gelmiyor insanin haa hata da olmaz degil tabiki olabilir belki gercekten de hatadir ama bi garip bi sekilde 130tl tam gece 12de biten hata ve su ana kadar kliksa cephesinde hic bir gelisme yok.. hata ise bile gelmez gibi bi mucadeleye girmek garip.. aerobilet herkese ve hatta belki daha fazla insana 100tl cek verdi batmadi da "SA" 130 tl ile mi batacak... yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atropin -- 30 Temmuz 2012; 16:58:39 >
  • 3 gün içinde kargoya vermesi lazım vermzlerse iptal ürünler
  • Benim TV geldi, daha kurulmadığı için birşey söyleyemiyorum ama umarım sıkıntı olmaz. Kutunun üzerinde Teknosa internet satış falan yazıyor, sanırım kliksa.com ile teknosa.com stokları paylaşıyor bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Benim TV geldi, daha kurulmadığı için birşey söyleyemiyorum ama umarım sıkıntı olmaz. Kutunun üzerinde Teknosa internet satış falan yazıyor, sanırım kliksa.com ile teknosa.com stokları paylaşıyor bir şekilde.

130 tl indirimli mi almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atropin

aerobilet ne cabuk unutuldu...??? o zamanda olmaz boyle sey denilmisti... olmaz diyee birsey olmaz.. kaldiki bunun bi acik hata olduguna da inanasi gelmiyor insanin haa hata da olmaz degil tabiki olabilir belki gercekten de hatadir ama bi garip bi sekilde 130tl tam gece 12de biten hata ve su ana kadar kliksa cephesinde hic bir gelisme yok.. hata ise bile gelmez gibi bi mucadeleye girmek garip.. aerobilet herkese ve hatta belki daha fazla insana 100tl cek verdi batmadi da "SA" 130 tl ile mi batacak... yapmayın

sanırım bi üründe 00:00 a kadar 130 tl vardı ancak tüm ürünlerde oldu bu indirim hata bu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: atropin

aerobilet ne cabuk unutuldu...??? o zamanda olmaz boyle sey denilmisti... olmaz diyee birsey olmaz.. kaldiki bunun bi acik hata olduguna da inanasi gelmiyor insanin haa hata da olmaz degil tabiki olabilir belki gercekten de hatadir ama bi garip bi sekilde 130tl tam gece 12de biten hata ve su ana kadar kliksa cephesinde hic bir gelisme yok.. hata ise bile gelmez gibi bi mucadeleye girmek garip.. aerobilet herkese ve hatta belki daha fazla insana 100tl cek verdi batmadi da "SA" 130 tl ile mi batacak... yapmayın

Hatırlatmayın zaten o kampanya günlerce gözümün önünde olduğu halde hiç bakmadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Benim TV geldi, daha kurulmadığı için birşey söyleyemiyorum ama umarım sıkıntı olmaz. Kutunun üzerinde Teknosa internet satış falan yazıyor, sanırım kliksa.com ile teknosa.com stokları paylaşıyor bir şekilde.

130 tl indirimli mi almıştınız?

hayır normal fiyatından aldım.
  • cumartesi verilen siparişten hala ses seda yok.
  • sipariş durumlarında degişme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksadan tavsiye edebileceğiniz bir klima var mıdır?

klimanın takılacağı oda 13 m, öğleden sonra sürekli güneş alıyor.

teşekkürler.
  • Alışverişim tamamlandı. Kirlilik olmaması adına önceki mesajımı alıntı yapmadan genel değerlendirmemi yapmak istiyorum.

Perşembe öğle molasında verdiğim sipariş(MacBook Pro) cumartesi akşamüstü kargoya verildi, dün de 12 itibariyle evime ulaştı. (İstanbul)

(+) Ürün, kutusunun neredeyse 1,5 katı kadar büyüklükte ayrıca bir kutuya yerleştirilmiş; yani ürünün güvenliği sağlanmış diyebilirim.
    (+) Teslimat söz verildiği gibi 1-3 gün içerisinde kargoya verilerek yapıldı. Uzun ya da kısa demiyorum; belirtildiği şekilde yapılması artı.
    (+) Ürünün kendi kutusu tamamen Bilkom bantlarıyla kapalıydı; yani Bilkom güvencesiyle ürüne erişmiş olduk.
    (+) Fatura Kliksa adına kesilmişti. Bence bu da bir artı.
    (+) Kliksa online yardıma her tıkladığımda karşımda biri çıkıyor iyi-kötü.

(-) Kargo takibi entegrasyonu kliksa.com'da yok. Maillarınızı kontrol etmiyorsanız ve süreci kliksa.com'dan takip etmeye çalışıyorsanız hala siparişiniz hazırlanıyor yazısı görebilirsiniz.
    (-) UPS teslimatı başkasına yaptığı halde internet sayfasında benim teslim aldığımı iddia ediyor. Dava açsam kazanırım imzam yok bir kere. Ayrıca kargo ücretini alıcı ödüyor olmalıydı; biz ödememişiz Eksi mi artı mı bilemedim.
    (-) Mail adresinizi kaptırınca 2 günde 1, bir ürünle ilgili bilgilendirme mailı geliyor. Sadece başlıklarına baktım mailların, listelerinden çıkabiliyor muyuz net bir bilgiye sahip değilim.
    (-) Ben bir eksikliğini görmemişim olsam bile direkt telefon numaraları olmamaları da eksi olarak nitelendirilebilir.

(?) Worldpuan konusu soru işareti olarak kaldı. Yatırıp yatırılmayacağını son gün olan 11 Ağustos itibariyle göreceğiz. Ama bu konuda bir problem çıkacağını da zannetmiyorum.

Sonuç: Fiyat politikaları onların bileceği iş; zaten TeknoSA da fiyatlarıyla malumunuz. Ama benim kanaatim böyle WP ya da başka kampanyalara devam ettikleri sürece alışveriş yapmayı düşüneceğim bir firma olduklarıdır. En azından bir ciddiyet olduğunu düşünüyorum; akakce'de vs çıkan ismi bilinmeyen sitelere güveneceğime kliksa'ya güvenirim.

Umarım yardımcı olmuştur. Alışveriş yapan herkese iyi WP kazançları

• ödeme onaylandı. siparişiniz hazırlanıyor. kargoya verildiğinde mesajla bilgilendireceklermiş. Süpeeerr
  • 130 TL meselesinde havale ile sipariş vermiştim, akabinde dün EFT yaptım ve bu sabah siparişler onaylanmış. Güya kargo sürecinde ama bakalım ne kadar oyalanacağız. Sonunda tedarik edilemiyor diye iptal ederler o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

130 TL meselesinde havale ile sipariş vermiştim, akabinde dün EFT yaptım ve bu sabah siparişler onaylanmış. Güya kargo sürecinde ama bakalım ne kadar oyalanacağız. Sonunda tedarik edilemiyor diye iptal ederler o olur.

Bugün Tekrar konuştum, Tedarik sürecimiz olan 1-3 iş günü içerisinde ürünleriniz kargolanacaktır, Dediler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.