Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartı kesim tarihinibekliyordum tv almak için fiyatları yukseltmişler...
  • Tableti gelen oldu mu?
  • SÜPÜRG MESELESİNDE BİR GELİŞME VAR sabah mesaj attılar sevkiyatta filan die en kısa sürede elinize gelecek die şimdi mesaj atmışlar elimizde yok iptal ediyoruz parayı İADE EDİYORUZ die yani bişi kaçırmadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Tablet alanlarin kargosu cikmis.
    Parayla yani 60 70 80 verenlerin. Ama sifir tlye kargo 4 lira alanlarin ki verilmemis. Vereceklerini saniyorum ama hala kilif arayislari var bence. İrsaliyeye cikis 0 tl harbi nasil yazacaklarini dusunuyorlardir tahminim.

Tablet zaten 190 civarı idi, 130u İndirime konularak ödendi, standart tablete 61 küsür ödendi.

Ama ben hafıza kartıda aldım. Ürün Kargosuyla ücretsiz olunca banka ödeme yapmıyordu, bende 1 Tl'lik Not defteri alarak ödeme yaptım.

Bende not defteri ve next mini uydu aldim poşette mı geliyor yoksa kutuda mı ups kargoyu aradım 3 desi olan paketiniz var dedi merak ettim simdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Tablet alanlarin kargosu cikmis.
    Parayla yani 60 70 80 verenlerin. Ama sifir tlye kargo 4 lira alanlarin ki verilmemis. Vereceklerini saniyorum ama hala kilif arayislari var bence. İrsaliyeye cikis 0 tl harbi nasil yazacaklarini dusunuyorlardir tahminim.

Tablet zaten 190 civarı idi, 130u İndirime konularak ödendi, standart tablete 61 küsür ödendi.

Ama ben hafıza kartıda aldım. Ürün Kargosuyla ücretsiz olunca banka ödeme yapmıyordu, bende 1 Tl'lik Not defteri alarak ödeme yaptım.

Bende not defteri ve next mini uydu aldim poşette mı geliyor yoksa kutuda mı ups kargoyu aradım 3 desi olan paketiniz var dedi merak ettim simdi :)

Uyduyu bilmiyorum, hafıza kartını daha yollamamışlar, not defterini sıkı güzel bir ambalaja koymuşlar, defterden pahalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

SÜPÜRG MESELESİNDE BİR GELİŞME VAR sabah mesaj attılar sevkiyatta filan die en kısa sürede elinize gelecek die şimdi mesaj atmışlar elimizde yok iptal ediyoruz parayı İADE EDİYORUZ die yani bişi kaçırmadınız

supurgeyi bana yollamislar takip kodu gonderdiler smdi

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

SÜPÜRG MESELESİNDE BİR GELİŞME VAR sabah mesaj attılar sevkiyatta filan die en kısa sürede elinize gelecek die şimdi mesaj atmışlar elimizde yok iptal ediyoruz parayı İADE EDİYORUZ die yani bişi kaçırmadınız

supurgeyi bana yollamislar takip kodu gonderdiler smdi

o zaman bizimkindemi sorun var normal aldik yani

ipariş ettiğiniz ürünü tedarik sürecinde yaşadığımız geçici bir aksaklıktan dolayı temin edememekteyiz. Sipariş iptaliniz gerçekleştirildi. Geri ödemeniz tarafımızdan yapılmıştır. Yaşadığınız mağduriyet ve kırgınlık için tekrar özür dileriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz

ama böle yollamışlar

• bu nasıl iş ya aynı ürünü alan birine kargo yapılıyor diğerine ürünü taderik edemiyoruz o nedenle iptal ediyoruz diyorlar, burada bi gariplik var, demekki şu ana kadar gönderilenler dışındakiler gönderilmeyecek, kalan herkese tedarik edemiyoruz bu nedenle iptal ediyoruz diyecekler, ancak garip olan gönderilenler neden gönderildi anlamak mümkün değil...bu arada ben bişey almadım ama konuyu büyük bi zevkle takip ediyorum...
  • arkadaşlar ayıp olacak ama söleyim ben iki ürün aldım yanlış yazmışım buraya bi ups bisüpürge aldım süpürge tamam gönderekler herhalde ups sorun varmış tdarikte büyük ihtimalle herkese yok die gönderecekler
  • quote:

arkadaşlar ayıp olacak ama söleyim ben iki ürün aldım yanlış yazmışım buraya bi ups bisüpürge aldım süpürge tamam gönderekler herhalde ups sorun varmış tdarikte büyük ihtimalle herkese yok die gönderecekler

Ne diyon anlamadik

• quote:

quote:

arkadaşlar ayıp olacak ama söleyim ben iki ürün aldım yanlış yazmışım buraya bi ups bisüpürge aldım süpürge tamam gönderekler herhalde ups sorun varmış tdarikte büyük ihtimalle herkese yok die gönderecekler

Ne diyon anlamadik

usp yazacakmış sanırım, diyorki süpürgeyi gönderecekler ama usp'yi iptal edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 1 Ağustos 2012; 15:13:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

quote:

Ne diyon anlamadik

usp yazacakmış sanırım, diyorki süpürgeyi gönderecekler ama usp'yi iptal edecekler

teşekkürler

• Sayın Sarı,
    kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi
    için teşekkür ederiz.
    Aşağıda verdiğimiz kargo
    takip numarası ile http://
    ups.com.tr adresinden
    kargonuzun takibini
    yapabilirsiniz.
    Takip No: --
    Takip numaranız yeni
    verildiği için bilgilerin
    sisteme yansıması zaman
    almaktadır. Kontrol etmenizi
    öneriyoruz.
    Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla,
    kliksa.com

• Medisana ateş ölçer ve 4 lü lnb kargoya verilmiş. ledtv ve diğer iki sipariş tedarik sürecinde.
  • abi benmi yanlış biliyoru ups elektrikler kesildiğinde dalgalma olduğunda bunu koruyan cihaz onu göndermeyeceklermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Ne diyon anlamadik

yaw adam UPS yazmış işte, ups aldım demiş, nesi yanlış, bildiginiz kesintisiz güç kaynağı işte.

şimdi ups kargo ile çalışıyorya kliksa yanlışlık ordan kaynaklanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

quote:

Ne diyon anlamadik

yaw adam UPS yazmış işte, ups aldım demiş, nesi yanlış, bildiginiz kesintisiz güç kaynağı işte.

bu arada usp ne abi onu ben bilmiyorum oda benim ekskliğim

• ne upsmiş.

• Bende ya tutarsa diye max payne ps3 oyun almıştım bakalım gelecek mi? Böyle heyecanlı beklemesi iyi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.