Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Bakalım bekliyoru bende süpürge aldım....
    Ancak hala bi hareket yok.

bizi unuttular kardeş :)

Aynen hocam öyle oldu gibi bide konu ilk açıldığı anda aldım ben öyle teredüttle zaman kaybı yaşamadım ama hala bi hareket yok.

dostum bana az önce mail geldi kargom varmış. ama hangisi bilmiyorum.

4tl süpürge
    5 tl traş mak. ateş ölçer almıştım.
    ateşölçer çıkarsa üzülürüm :)

Bana ne gelen var ne giden siteyede mailimede baktım hiç bi hareket yok.
    Ancak bence gönderim ayrımı yapmazlar herkeze gönderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

60TL' ye tablet alıpta resesif diye dert yananlara gerçekten bir ahlak dersi lazım

o mesajların olduğu kısımları bir daha oku dostum, yazismalarin espri olduğunu belki bu sefer görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 liraya navigasyon cihazı almıştım bugün geldi. Sitede hala ürününüz hazırlanıyor diyor, kargo mailide gelmedi.

• Muhtemelen Cuma günü bende. Kliksa.
  • arkadaşlar tüm ürünleri gönderiyorlar.dün bir mail almıştım az önce 3 mail daha geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

arkadaşlar tüm ürünleri gönderiyorlar.dün bir mail almıştım az önce 3 mail daha geldi

kaç farklı siparişte kaç ürün almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

arkadaşlar tüm ürünleri gönderiyorlar.dün bir mail almıştım az önce 3 mail daha geldi

5 adet siparişim vardı.ama hiç 2-3 liraya bir şey almadım
  • Halen daha bu kampanya mı değil mi anlamış değilim. Benim de telsiz telefon gelmiş. 2,54 TL'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

60TL' ye tablet alıpta resesif diye dert yananlara gerçekten bir ahlak dersi lazım

Tableti kullan dınız mı?

Kırasım geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Halen daha bu kampanya mı değil mi anlamış değilim. Benim de telsiz telefon gelmiş. 2,54 TL'ye.

ben de bunu merak ediyorum, hatta bir ileri gidiyorum: elemanları değilde üst yönetim durumun farkında mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

5 adet siparişim vardı.ama hiç 2-3 liraya bir şey almadım

4 adet siparişim vardı bir tanesi bedava sadece kargo parasına aldım.
    Hiçbiri henüz teslim edilmedi. Sitede siparişiniz hazırlanıyor diyor. Emailime gelen bire kargo bildirimi de yok.
    Olaki siparişleri iptal ederler, üzülmem o kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Halen daha bu kampanya mı değil mi anlamış değilim. Benim de telsiz telefon gelmiş. 2,54 TL'ye.

bir hataydı bence fakat goldun durumuna düşmemek hemde reklam için ürünleri gönderdiler.şimdi her kliksa konusunda helal olsun 3 liraya süpürge aldım adamlardan yok böyle müşteri memnuniyeti diyecek millet
  • (130tl indirim olayindan satin alinan urunler hk.) kargo maili almadim ancak urunlerim teslim edilmis bi kismida yolda geliyor
  • İlk gün bu hata yapılmış olsa gerçekten "hata" derdim.Ama sonraki günlerde olması düşündürüyor.Bence reklam amaçlı kasıtlı yapıldı.
    Daha önce bu tür olaylarda siteler ya direk iptal ya da iptal edip hediye çekleri ile özür dilediler.Bunlar direk gönderiyor.
  • Allah razi olsun valla.. evlilik arifesinde ilac gibi geldi..
  • Viral kampanya olabilir , şakayı bir yana bırakırsak sıcağı sıcağına müşteri hizmetlerine sorduğumuzda sistem hatası olduğu ve siparişlerimizin iptal olacağı söylenmişti, buradan şu sonucu çıkarıyoruz, bir kampanya olursa ilk önce çalışanlar bilgilendirilir, (en azından öğrenciyken migrosta çalıştığım zaman böyleydi) ama burada çalışanlara herhangi bir bilgi verilmediği belli, gold gibi olayı bulandırmadan, kendi aralarında çözerek müşteriye yansıtmamayı başarmışlar ve ürünler gönderilmeye başlamış, tebrikler kliksa
  • Şehirdışındayım ve şimdi evi aradım da öğrendim
    Bedavaya aldığım ses sistemini teslim etmişler.
  • Ahanda bana da mail gelmiş. Tek sipariş. 148 TL ye Sandisk Extreme 120 GB sahibi olduk Aslında SSD falan almaya niyetim de yoktu. İlk gözüme o çarptı. Attım sepete. Bu arada bu ürünün asıl fiyatı biz alırken 249 liraydı. Dün 278 liraya yükselmişti. Bugün baktım 294 lira olmuş.

Düzeltme: 130 + 148 = 278 liradan almışız. Sanırım daha önce 249 liraya kampanya vardı. Aslında aynı ürün vatanda 210 lira+tahmini 10 lira da kargo=220 liraydı. İşin aslı 70 TL ucuza almış olduk. Bu arada bu aldığım üründe kargo ücretsizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca05 -- 1 Ağustos 2012; 22:01:54 >
  • Herkese gönderiyorlar herhalde bana da yollayacaklar
    20tl'ye Max Payne almış olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Ahanda bana da mail gelmiş. Tek sipariş. 148 TL ye Sandisk Extreme 120 GB sahibi olduk Aslında SSD falan almaya niyetim de yoktu. İlk gözüme o çarptı. Attım sepete. Bu arada bu ürünün asıl fiyatı biz alırken 249 liraydı. Dün 278 liraya yükselmişti. Bugün baktım 294 lira olmuş.

Düzeltme: 130 + 148 = 278 liradan almışız. Sanırım daha önce 249 liraya kampanya vardı. Aslında aynı ürün vatanda 210 lira+tahmini 10 lira da kargo=220 liraydı. İşin aslı 70 TL ucuza almış olduk. Bu arada bu aldığım üründe kargo ücretsizdi.

ssd tamam şimdi eylüle monster bekleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.