Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

Canlı yardımdan siparişin aciliyetini belirtin, ilgileniliyor. Ben dün öğleden sonra 2 gibi yazmıştım akşam 4 gibi mail geldi. Belkide tesadüftür, bilemiyorum.

Kesinlikle tesadüf. Bana da dün akşam geldi kargodan mail.
  • bu 130 tl işini nası lkaçırdım anlamıyorum. günde internette en çok baktığım şey halbuki sıcak fırsatlar
  • Hafıza kartı beklerken mikrodalga geldi. Uğraştırmasalar bari.

• kapanan konuyada yazmıştım bize ne zaman misafir gelse bu sıcak fırsatlara bi haller oluyo diye yine oldu yine kaçırdık kısmetmiş

ayrıca kliksa kendini gösteriri ürünleri yollar dediğimdede bazı kendini bimezler atıp tutumuştu 1 lirasını bile yedirmezler diye bu mesajım onlara gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Hafıza kartı beklerken mikrodalga geldi. Uğraştırmasalar bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Ben de aldığım ürün yerine İ5 işemcili laptop gönderilmesini istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Ben de aldığım ürün yerine İ5 işemcili laptop gönderilmesini istiyorum

• başta da kasıtlı almamıştım hata olduğunu düşündüğümden şimdi de pişman değilim. Ama bu durumun bence kendileri de hala farkında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

kapanan konuyada yazmıştım bize ne zaman misafir gelse bu sıcak fırsatlara bi haller oluyo diye yine oldu yine kaçırdık kısmetmiş

ayrıca kliksa kendini gösteriri ürünleri yollar dediğimdede bazı kendini bimezler atıp tutumuştu 1 lirasını bile yedirmezler diye bu mesajım onlara gitsin

Sizin kaçırmak için bahaneniz varmış, konuyu ben açtığım halde hatadır diyerek bişey almadım. Facebooktan gönderdiğim mesaja karga dönüş yaptı ama o da müşteri anketi gibi bişeyler doldur dedi. Anlaşılan bilerek yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

bu 130 tl işini nası lkaçırdım anlamıyorum. günde internette en çok baktığım şey halbuki sıcak fırsatlar

Aynen bende günde hiç bakmıyosam 5-6 kere bakıyorum ama görememişim nasıl olduysa...
  • İndirim konusunu açan anrakadaşa teşekkür ediyorum. 5 parça ürün aldım.
  • mail gelmedi, sitede hala sipariş hazırlanıyor diyor ama 3GS az evvel geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazkuşu

İndirim konusunu açan anrakadaşa teşekkür ediyorum. 5 parça ürün aldım.

Aynen ben de çok teşekkür ediyorum. Yanaklarından öpüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

bu 130 tl işini nası lkaçırdım anlamıyorum. günde internette en çok baktığım şey halbuki sıcak fırsatlar

Aynen bende günde hiç bakmıyosam 5-6 kere bakıyorum ama görememişim nasıl olduysa...

kısmet değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ertem Şener Aklıma Geldi ^^ Her yerinden öpüyorum RÜŞTÜ ^^

Şaka bir yana arkadaşa ne kadar teşekkür etsek azdır..
    Ben bir parça aldım daha gelmedi ama bazı arkadaşlarımızın fazlasıyla işine yaradı ...

• 6 parça ürün aldım toplamda 17,52TL ödedim siparişlerimi gönderdikleri Icın kliksaya teşekkürler. Üyeliğim boyunca yapmış oldugum 5169TL'lik bedel içerisinde aldığım en ucuZ urunlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

quote:

Ben bir parça aldım daha gelmedi ama bazı arkadaşlarımızın fazlasıyla işine yaradı ...

Aslında daha fazla ürün alacaktım ama sepette sıfır lira görünen bir ürünü almak bana çok mantıklı ve etik gelmediği için tek parça aldım. Yani hakikaten düşününce çok saçma yani. Ürün fiyatı=0 TL

• Ben de 50krsa 2+1hoparlor aldım valla Peder inanmiyor:-) Allah kliksadan ve konuyu açan arkadaştan razı olsun:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece tablet aldım ve bozuk çıktı alet

Ekranın ortasında mavi bir nokta var,ona hadi tamam dedim zaten 61 lira para vermişiz bir önemi yok ama bu sabah farkettim ekranın sol üst köşesinde parmaklar aletin altında hareket ettikçe ekranın o bölgesinde geniş dalgalar,ekran bozuklukları oluşuyor.

Sanırım İade-değişim ile uğraşacam mecburen ama sitede bu süreçle ilgili çok fazla bir bilgi yok.Mail attım,1 dk sonra otomatik mesaj atmışlar,''servis raporu ile tarafımıza gönderin'' diye. Bir günlük siparişin servis raporumu olur anlamadım,distribütör firmanın tek bir numarası var hiçbir şekilde telefona cevap vermiyorlar zaten.

Siteyle iade-değişim konusunda deneyimi olan bir arakadaş bilgilendirebilirse sevinirim.Hangi kargo ile göndermek gerekiyor ve kargo ücretini kimin ödemesi gerekiyor.Sitede bu konuda bir bilgi bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

quote:

Aslında daha fazla ürün alacaktım ama sepette sıfır lira görünen bir ürünü almak bana çok mantıklı ve etik gelmediği için tek parça aldım. Yani hakikaten düşününce çok saçma yani. Ürün fiyatı=0 TL

he 130 tl lik indirimden yaralanmak etik te, fiyatı 0 a düşenden yararlananamk mı etik değil

ki zarar olarak baktığında fiyatı 0 a düşen 130 tl den ucuz olduğu için o şekilde, diğer alışverişinde net 130 tl zarara sokmuşsun kliksayı :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.