Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Tableti aldım hanım beğendi. Çok kısaca bana bilgi verecek varmı? Evde kablosuz internet yok. Normal kabloludan indirip bu tablete oyun kurabilirmiyim? Android oyun olarak tek adres google playmidir? Örneğin angry birds ücretli, Ücretlimi indirmem şart. Yoksa indireceğim başka bir yer varmıdır? Telefonda geldi dora garantili. Direk faturalarda 130 indirim olarak gözüküyor.

Edit: Androide ilk adımız bu tablet. Dikkat etmemiz gereken herhangi birşey, yüklememiz gereken olmazsa olmaz program varmıdır?

Google'dan uygulama ismi +apk olarak arayıp cihaza yükleyebilirsiniz.
    Telefonun modeli nedir?

Tablet pc dostum telefon değil. Biraz araştırdım yarın kablosuz bağlantı ile denemem gerekiyor sanırım.

Telefon modelinizi verin siz..
    kablosuz interneti telefonunuzdan sağlayabilirsiniz eğer uygun ise

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Tableti aldım hanım beğendi. Çok kısaca bana bilgi verecek varmı? Evde kablosuz internet yok. Normal kabloludan indirip bu tablete oyun kurabilirmiyim? Android oyun olarak tek adres google playmidir? Örneğin angry birds ücretli, Ücretlimi indirmem şart. Yoksa indireceğim başka bir yer varmıdır? Telefonda geldi dora garantili. Direk faturalarda 130 indirim olarak gözüküyor.

Edit: Androide ilk adımız bu tablet. Dikkat etmemiz gereken herhangi birşey, yüklememiz gereken olmazsa olmaz program varmıdır?

Google'dan uygulama ismi +apk olarak arayıp cihaza yükleyebilirsiniz.
    Telefonun modeli nedir?

Tablet pc dostum telefon değil. Biraz araştırdım yarın kablosuz bağlantı ile denemem gerekiyor sanırım.

Telefon modelinizi verin siz..
    kablosuz interneti telefonunuzdan sağlayabilirsiniz eğer uygun ise

Anladımmm tamam. Bizde Sony elm var. Şu an telefon alma arefesindeyim. Eğer telefon önerisi yaparsan onuda alırım. Huawei u3100 modem olarak kullanılıyormuş. Hızlıalda 120ye geliyor. Ya da tavsiye edeceğin bir telefon varsa almışken onu alalım

• SSD 120GB SANDISK EXTREME bugün elime geçti. Teşekkürler kliksa

• quote:

Anladımmm tamam. Bizde Sony elm var. Şu an telefon alma arefesindeyim. Eğer telefon önerisi yaparsan onuda alırım. Huawei u3100 modem olarak kullanılıyormuş. Hızlıalda 120ye geliyor. Ya da tavsiye edeceğin bir telefon varsa almışken onu alalım

telefon seçiminize karışmak istemem.. alırken araştırın çoğu telefon (hotspot özelliği olan) artık 3g bağlantısını wifi olarak paylaşabiliyor. bazılarıda (3g ve wifi özelliği olanlar) sonradan edinilen 3. parti yazılımlarla bu işi yapıyorlar..
    şu LİNK'ten modellere bakabilirsiniz.

• Yurtiçi, Aras, Sürat bunların hepsi 3. gün sabah dağıtımına yetişiyor ama UPS başaramadı. Daha sabah Mersin Hub'a giriş yapmış, 8'de dağıtımcı şubeye gönderilmiş. Muhtemelen öğleden sonra teslim edecekler.

Edit: 11:03'de dağıtıma çıkmış. Saat 13:00 gibi gelmesini tahmin ediyorum, hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 3 Ağustos 2012; 11:24:15 >
  • Benim kargolar çarşamba günü geldi. bizm buraya sadece pazartesi servis olduğu için pazartesiyi bekliyeceğiz. sabancı niye ups ile çalışır ilginç.
  • Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir. yazıyor ne iş anlamadım salı gununden beri böle yazıyor diğerinide zaten daha kargoya vermemısler
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

telefon seçiminize karışmak istemem.. alırken araştırın çoğu telefon (hotspot özelliği olan) artık 3g bağlantısını wifi olarak paylaşabiliyor. bazılarıda (3g ve wifi özelliği olanlar) sonradan edinilen 3. parti yazılımlarla bu işi yapıyorlar..
    şu LİNK'ten modellere bakabilirsiniz.

Şu an işyerindeyim kablosuz ağ ile internete bağlandım. Bir şey farkettim inanılmaz geri kalmışım bu konularda. Google playa girdim yükle dediğim zaman hiçbir cihazınız yok diyor. Gmail hesabımla oturum açtım ama indiremiyorum. Cihazı nasıl tanıtacağım birde play store indirmek gerekiyormuş sanırım.

Kliksada 5 alışverişim oldu. Hepsinde de sipariş hazırlanıyor derken ups kapıdaydı.

• Kalan 2 ürün için. email geldi. hepsi elime sorunsuz ulaşırsa 1200 tl lik alışverişim 700 tlye gelmiş olacak. teşekkürler kliksa

kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Siparişlerinizin sevkiyatına bugün itibariyle başlanmıştır. Süreçle ilgili tarafınıza tekrar bilgi aktarılacaktır.
  • Beni tüm siparişlerim(4 adet) dün itibariyle teslim edildi.
    Eğer indirim devam etseydi sabaha kadar alacaktım. Sonra ahlak dersi alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Beni tüm siparişlerim(4 adet) dün itibariyle teslim edildi.

Benim daha önceden siparişlerim vardı. Henüz elime ulaşmamıştı. İptal edip o akşam tekrar alsaydım epeyce karlı olacaktım. İndirimli olarak sadece tek ürün almış olsam da bu bile keyifli oldu. Bir sonraki macerayı dört gözle bekliyorum... Gold'u falan da denesek mi acaba? Hizlial'dan alsak birşeyler? Macera olsun...
  • İyiymiş sizin siparişler gelmiş. Adamlar arıyorlar, kargoyla iletişime geçin gelsin alsınlar kapıdan diyorum, UPS'yi arayın diyor. Sizin sipariş bize ulaşınca sizinkini yollayacağız diyor. Allah kimseye Kliksa'da yanlış ürün denk getirtmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Beni tüm siparişlerim(4 adet) dün itibariyle teslim edildi.

Benim daha önceden siparişlerim vardı. Henüz elime ulaşmamıştı. İptal edip o akşam tekrar alsaydım epeyce karlı olacaktım. İndirimli olarak sadece tek ürün almış olsam da bu bile keyifli oldu. Bir sonraki macerayı dört gözle bekliyorum... Gold'u falan da denesek mi acaba? Hizlial'dan alsak birşeyler? Macera olsun...

Ben bir macera yaşadım Hızlıal'Dan

Salı günü 3 adet hızlı kargodan oluşan ürün siparişi veriyorum, aynı gün akşam siparişiniz kargoya verilmiştir diyor.
    aradan 2 iş günü geçiyor tık yok. Sipariş içeriğindede bir arkadaşıma 200 liralık bir modem aldım.Adam 3 gündür modemi bekliyor.
    Yüzüne bakamıyorum.
    Az önce aradım. Siparişi kargoda kaybolmuş dediller.
    KAmera kayıtlarını kargoya vermişler v.s v.s çok uzun sürecekmiş.

• Burada boş konuşmuyoruz Ben de tecrübe ettim. Bol bol kargo parası ödedim ve sonuçta arızalı ürün elimde patladı. Bırakın garantiyi adamlar kargoyu bile teslim almadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Yurtiçi, Aras, Sürat bunların hepsi 3. gün sabah dağıtımına yetişiyor ama UPS başaramadı. Daha sabah Mersin Hub'a giriş yapmış, 8'de dağıtımcı şubeye gönderilmiş. Muhtemelen öğleden sonra teslim edecekler.

Edit: 11:03'de dağıtıma çıkmış. Saat 13:00 gibi gelmesini tahmin ediyorum, hadi bakalım.

10 dk. önce teslim aldım. Sorunsuz, eksiksiz bir şekilde. Bu arada kargo içerisinde hafıza kartınıda göndermişler. Her şey olması gerektiği gibi. Siparişte faturada 91 TL indirim görünüyor, 2,65 TL ödeme söz konusu.
    Hafıza kartınıda 0 TL'ye gelmişti mecbur 2,30 TL EFT yapmıştım.
    Hepsi bana 5 TL'ye mal oldu.

• hacılar süpürgesi gelmeyen varmı aranızda
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900191181 bu urunu bana alabilcek var mı world kartıyla ? 1450 liraya sanalpazar üzerinden odeme yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

hacılar süpürgesi gelmeyen varmı aranızda

BEnim daha gelmedi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900191181 bu urunu bana alabilcek var mı world kartıyla ? 1450 liraya sanalpazar üzerinden odeme yapabilirim.

PHILIPS 42PFL4007K/12 FULL HD DVB-S LED LCD TV
    2299.00TL1549.00TL

1450*%0,05=1377,5 TL eline geçecek birisi size neden 1549 liralık tv yi alıyor.

Edit: 154 lira worldpuan veriyormuş.

1377,5+154=1531,5 geçiyor eline hemde 154 lirası world puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 3 Ağustos 2012; 17:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: dedebaba001

hacılar süpürgesi gelmeyen varmı aranızda

BEnim daha gelmedi bekliyoruz.

bu supuge hangi supuge???
    ben fakir in el supugesini aldim.. teslim edildi...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.