Şimdi Ara

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
0
Favori
23.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firmadan öncesinde 2 lcd alacaktım telini göremeyinya firmanın acıkcası vazgectim.musteri hizmetleri cok önemli teli varda benmş görmedim öncesinde yada.
  • bu gün gollmaster oyun konsolu geldi yarında mutfak robotu gelecekmiş mail aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

firmadan öncesinde 2 lcd alacaktım telini göremeyinya firmanın acıkcası vazgectim.musteri hizmetleri cok önemli teli varda benmş görmedim öncesinde yada.

Numarası sitesinde yok fakat internette bir arama ile bulunabiliyor. Bugün 2 defa görüştüm, operatör de müşteri temsilcisi de siparişlerle ilgileniyor fakat bugün kargoyu yollayın deyince ellerinden bir şey geldiği pek söylenemez. Numara: 0216 369 55 72
  • telleri varsa alırım artık.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900154504

biraz bakıyım. fiyat uygun geldi sanki.

wordde 200 tl puan gelmis olacak.
  • Bana da şimdi UPS' den kargo emaili geldi. Ancak kargonun içeriğini yazmamışlar.
    Heralde bundan sonra iptal etmezler.
    Umarım aynı kampanyayı yeniden yaparlar da herkes kendine göre birşeyler alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bana da şimdi UPS' den kargo emaili geldi. Ancak kargonun içeriğini yazmamışlar.
    Umarım aynı kampanyayı yeniden yaparlar da herkes kendine göre birşeyler alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bana da şimdi UPS' den kargo emaili geldi. Ancak kargonun içeriğini yazmamışlar.

Kampanya? ........... mıydı acaba? Ben hala hata olduğunu düşünüyorum. Sıfır liraya ürün satarak kampanya olmaz. Zayıf bir ihtimal de olsa reklam taktiği denemesi olarak düşünsek yine mantıklı gelmiyor. Çünkü bu taktiğin hitap ettiği kitle sınırlı. Bu düpedüz çalışanların beceriksizliği/hatasıydı.
  • Kliksa' nın sitesinden kontrol ettim. Tablet kargoya verilmiş
  • düpedüz hataydı ve müşteri memnuniyetini gösterdiler.
    böylede düşünmüş olabilirler tabiki biz hata gibi gösterelim millet alsın sonra gönderip bakın biz ne kadar iyiyiz dedirtelim.
    kampanya olsaydı sizce duyrulmaz reklamı daha fazla yapılmaz mıydı ? mübarek ayda sevap kazandılar işte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 normal 2 ölücü siparişim vardı.Biri geldi üçü yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliksa

Sayın Müşterimiz,

Aşağıda detayları belirtilen U000E5EA0094481 takip numaralı gönderi 02.08.2012 09:00-18:00 tarihinde tarafınıza teslim edilmesi planlanarak sevk edilmiştir.

Gönderileriniz için UPS'yi seçtiğinizden ötürü teşekkür ederiz.
    Size her zaman, tam zamanında, en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik.
    Bize vereceğiniz yeni görevleri bekliyoruz.

Saygılarımızla

• 32lm611s 3dledtv yolda

Sayın Müşterimiz,

Aşağıda detayları belirtilen U000E5EA0095962 takip numaralı gönderi 06.08.2012 09:00-18:00 tarihinde tarafınıza teslim edilmesi planlanarak sevk edilmiştir.
  • Kargo zaman zaman sinir etse de bu son olayıyla gözüme girdi hatta gözlerimi yaşarttı.
  • valla benim ürünler de kargoya verilmiş kliksa
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogi1907 -- 16 Temmuz 2013; 14:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Geldi kargocu.22 liraya max payne almış oldum.

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası

1 oyunu neden 200 lira yaparlarki

• quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

Geldi kargocu.22 liraya max payne almış oldum.

kliksa.com'da %10 Worldpuan Kampanyası

1 oyunu neden 200 lira yaparlarki

kapitalizim ve kurbanları insanlar :)

• toplam 121 TL'ye bir adet tablet, bir adet X7 mouse ve bir adet PS3 oyun aldım, teşekkürler kliksa
  • Bizim hesapta hala bi hareket yok mailde gelmedi ,
    Acaba sıralama sistemiyle mi çalışıyorlar 3 iş günü dediler süre geç ti ama mail bile gelmedi.
  • Canlı yardımdan siparişin aciliyetini belirtin, ilgileniliyor. Ben dün öğleden sonra 2 gibi yazmıştım akşam 4 gibi mail geldi. Belkide tesadüftür, bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.