Şimdi Ara

Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
16.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş söyledi.. Forumda 120 lira indirim yapan varmış. O arkadaş bu mesajı alıntı yapabilir mi ?
  • Kargo takibi geldi.
     Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan.
  • 70 lira indirim yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Kargo takibi geldi.

Sizin mesajdan sonra bende baktım bir takip no çıkıyor ama ben elime geçmeden inanmam bu yalan dolanı eksik olmayan firmaya. Hatta ürünler yarın elime ulaşsa bile affetmem. Böyle ciddiyetsizlik görmedim. Sözde bugun 14 civarı telefonla aramadım suratıma kapandı telefon. Tekrar aradım muhattap bulamadım. Bu hb ve hızlı al bu firmanın yanında zemzemle yıkanmış gibi. Sabancı kliksada sınıfta kaldı. Bizlere özür mahiyetinde birşeyler yapmazsa da her ortamda kliksanın kulaklarını çınlatıcam

• 70 tl indirim yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanwolf

Kargo takibi geldi.

Sizin mesajdan sonra bende baktım bir takip no çıkıyor ama ben elime geçmeden inanmam bu yalan dolanı eksik olmayan firmaya. Hatta ürünler yarın elime ulaşsa bile affetmem. Böyle ciddiyetsizlik görmedim. Sözde bugun 14 civarı telefonla aramadım suratıma kapandı telefon. Tekrar aradım muhattap bulamadım. Bu hb ve hızlı al bu firmanın yanında zemzemle yıkanmış gibi. Sabancı kliksada sınıfta kaldı. Bizlere özür mahiyetinde birşeyler yapmazsa da her ortamda kliksanın kulaklarını çınlatıcam

Çin satış sitelerinde bile daha fazla destek var, sanırım nasılSA SAtarım hesabı yapıyorlar.

• parafcard a puanlar ne zaman yükleniyor,bilen var mı?100 tl paraf puan kazandınız diye mesaj gelmiş arkadaşa ama puan falan yüklenmemiş,henüz,kampanya 2-8 temmuz arası,acaba 8 temmuz dan sonra mı hesaba yükleyecekler 100 tl puanı? lütfen bu konuda beni bilgilendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

parafcard a puanlar ne zaman yükleniyor,bilen var mı?100 tl paraf puan kazandınız diye mesaj gelmiş arkadaşa ama puan falan yüklenmemiş,henüz,kampanya 2-8 temmuz arası,acaba 8 temmuz dan sonra mı hesaba yükleyecekler 100 tl puanı? lütfen bu konuda beni bilgilendirin.

Puanlar anında yatıyor ve işlem akabinde mesaj geliyor 100 tl parafpuan kazandınız diye. Bir sonraki günde parafparaları kullanabiliyorsunuz.

işlem bugün yapıldıysa yarın sabah baksın hesabına muhtemelen yüklenmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercemil -- 4 Temmuz 2013; 22:42:51 >
  • Puan kadar indirim yapabilirim

• Tekirdağ dan yardım edilir ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arkadaşlar kliksa sitesini tercih etmeyin yakın zamanda başımdan kötü bir şey geçti ve hala düzelmedi. Soracak olana pm yoluyla atarım. Ama şu kadarını sçyleyeyim bir şey olsa muhattap olabileceğiniz kimse yok

Kliksa.com ile aranda nasil kotu bir olay gecti bilemiyorum ama, kliksa ile benim su ana kadar 4 islemim oldu hic birisinde problem yasamadim isin enteresan tarafi hepsiburada ve gold.com tr ile de defalarca alisverisim oldu her ikisiylede sıkıntı yaaamadim

ARKADAS HAKLI BENIM OLAYIM TAM 4 AYDA ÇÖZÜLDÜ TV ALDIM HİÇ KULLANMADNA İADE ETMESİ 2 3 TANE TV İCİN 4 AY SÜRDÜ

• Benim mavi Discovery dün öğlen elime ulaştı. Kutu, jelatin kaplı ve hiç ellenmemişti. Bazı firmalar kutu yanındaki IMEI kodununun birini çıkarıp faturaya yapıştırırlar, bunlar onu da yapmamışlar, kodu bilgisayarla yazmışlar. Telefonu çok beğendim, oldukça akıcı. Ekranı mükemmel, tek eksiği ekranda gelen jelatinde yazılar var. Bir süre bununla idare ederim diyordum ama hemen kutudan çıkan ekran jelatinini takmak zorunda kaldım. Mavi renkten kaçmanıza da gerek yok, çünkü mavi çok yakışmış. Beyaz neyse de, siyahın bu telefonda hoş duracağını düşünmüyorum. Toplamda 106 lira puan aldım, 493 liraya bu kalitedeki telefon bence bedava. Hem tasarım hem de hızda, milyarlık telefonlarla yarışır bence, tabi bunlar ilk düşüncelerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Benim mavi Discovery dün öğlen elime ulaştı. Kutu, jelatin kaplı ve hiç ellenmemişti. Bazı firmalar kutu yanındaki IMEI kodununun birini çıkarıp faturaya yapıştırırlar, bunlar onu da yapmamışlar, kodu bilgisayarla yazmışlar. Telefonu çok beğendim, oldukça akıcı. Ekranı mükemmel, tek eksiği ekranda gelen jelatinde yazılar var. Bir süre bununla idare ederim diyordum ama hemen kutudan çıkan ekran jelatinini takmak zorunda kaldım. Mavi renkten kaçmanıza da gerek yok, çünkü mavi çok yakışmış. Beyaz neyse de, siyahın bu telefonda hoş duracağını düşünmüyorum. Toplamda 106 lira puan aldım, 493 liraya bu kalitedeki telefon bence bedava. Hem tasarım hem de hızda, milyarlık telefonlarla yarışır bence, tabi bunlar ilk düşüncelerim.

Hocam hayırlı olsun. Telefona zaten diyecek laf yok da ithalatçısında satan perakendecisine kadar alayı kızılcık sopasını hak ediyor. Ben bu kadar rezillik ve beceriksizliği bir arada görmedim. Koca Koca firmaların yaptıkları yenilir yutulur değil. Özür mahiyetinde paketinize bir hediye eklememiş mi kliksa ?

Onlarda o zeka ne gezer desenize.. hiç birşey bilmiyorsan o yeni üye olanlara hediye ettikleri philips kulaklardan koymayı bile akıl edememiş bunlar. Müşteriye mal gözüyle bakan bir firma anlaşılan bu kliksa. Biraz ceosu gelsin eğitim vereyim bişeyler öğrensin. Buraya yazıyorum bu yaklaşımla uzun sürmez bunların maceraları. İnternet müşterisi üzümlü kek değil.

Diğer tarafdan sipariş numaranız nedir ? Yani sizin ürün nasıl olmuş da dün elinize ulaştı anlamadım. Mavilerden belkide ilk alanlardan biri benim ve bugün sözde gelecek.

• sözde dün kargoya verildi ama kargoda böyle bir ürün yok bu firma tam bir rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_reis_a

quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

lg 32 " led televizyon almayı düşünmüştüm hem diğer sitelerde daha ucuzu yok + 100 tl de paraf indirimi alacam ne dersiniz?

hangi tv o bende düşünüyorum tv de

ana sayfada reklamı olan ürün var ya hocam o
  • yaptıkları büyük terbiyesizlik. resmen insanları kandırıyorlar. 16:00'a kadar kargolanır yazıyordu diye güvendik aldık geçen salı, bugün cuma hala kargoya vermemişler. müşteri hizmetleri de dünden beri cevap vermiyor. ne zaman kargolarsınız diyorum belli değil diyor. böyle bir firma var mıdır ya? sabancı ismine güvendik şu düştüğümüz duruma bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Benim mavi Discovery dün öğlen elime ulaştı. Kutu, jelatin kaplı ve hiç ellenmemişti. Bazı firmalar kutu yanındaki IMEI kodununun birini çıkarıp faturaya yapıştırırlar, bunlar onu da yapmamışlar, kodu bilgisayarla yazmışlar. Telefonu çok beğendim, oldukça akıcı. Ekranı mükemmel, tek eksiği ekranda gelen jelatinde yazılar var. Bir süre bununla idare ederim diyordum ama hemen kutudan çıkan ekran jelatinini takmak zorunda kaldım. Mavi renkten kaçmanıza da gerek yok, çünkü mavi çok yakışmış. Beyaz neyse de, siyahın bu telefonda hoş duracağını düşünmüyorum. Toplamda 106 lira puan aldım, 493 liraya bu kalitedeki telefon bence bedava. Hem tasarım hem de hızda, milyarlık telefonlarla yarışır bence, tabi bunlar ilk düşüncelerim.

Hocam hayırlı olsun. Telefona zaten diyecek laf yok da ithalatçısında satan perakendecisine kadar alayı kızılcık sopasını hak ediyor. Ben bu kadar rezillik ve beceriksizliği bir arada görmedim. Koca Koca firmaların yaptıkları yenilir yutulur değil. Özür mahiyetinde paketinize bir hediye eklememiş mi kliksa ?

Onlarda o zeka ne gezer desenize.. hiç birşey bilmiyorsan o yeni üye olanlara hediye ettikleri philips kulaklardan koymayı bile akıl edememiş bunlar. Müşteriye mal gözüyle bakan bir firma anlaşılan bu kliksa. Biraz ceosu gelsin eğitim vereyim bişeyler öğrensin. Buraya yazıyorum bu yaklaşımla uzun sürmez bunların maceraları. İnternet müşterisi üzümlü kek değil.

Diğer tarafdan sipariş numaranız nedir ? Yani sizin ürün nasıl olmuş da dün elinize ulaştı anlamadım. Mavilerden belkide ilk alanlardan biri benim ve bugün sözde gelecek.

Kampanya başladıktan 2 saat sonra filan aldım. Kliksa hediye verecek bir firma izlenimi vermedi bana, zaten bir hediye beklentim de yoktu. Ayrıca siparişte ilginç bir durum da yaşandı. Sipariş kargoya verildi, takip numarası çıktı ertesi gün kargo şubesini aradım " Kargonuz kliksa tarafından geri çağırılmış teslim edemeyiz" dedi. Zorlukla kliksaya ulaştım "Bizim haberimiz yok, geri çağırmadık" dediler. Neyse kargo durumunu düzelttiler ve dün teslim aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 uzerine 100 indirim yapilir

• ben bu kliksa.com a iyice uyuz oldum. kargoya verdik diyorlar kargoda böyle birşey yok diyor. adınıza takip numarası oluşturulmuş fakat ortada kargo yok diyor.

sonkez mail attım tekrar saçma sapan bir cevap verirlerse genel müdürleri dahil artık kimi bulursa cc ye ekleyip yeniden mail atacağım. bu iş inada bindi kafa buluyolar resmen
  • Salı günü verdiğim çamaır makinası siparişi, sitede hala daha "Ürün faturalandı. Kargo süreçleri hakkında bilgilendirmede bulunacağız" şeklinde gözükürken ürünü az önce teslim ettiler. Siparişin kargoya verildiği email gelmeden ürün geldi. Sistemleri müşteriyi bilgilendirme konusunda çok yetersiz..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.