Şimdi Ara

Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
16.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: kornburak

Arkadaşlar kliksa sitesini tercih etmeyin yakın zamanda başımdan kötü bir şey geçti ve hala düzelmedi. Soracak olana pm yoluyla atarım. Ama şu kadarını sçyleyeyim bir şey olsa muhattap olabileceğiniz kimse yok

Kliksa.com ile aranda nasil kotu bir olay gecti bilemiyorum ama, kliksa ile benim su ana kadar 4 islemim oldu hic birisinde problem yasamadim isin enteresan tarafi hepsiburada ve gold.com tr ile de defalarca alisverisim oldu her ikisiylede sıkıntı yaaamadim

Sorun orada değil kardeş zaten.

Sorun sorun çıktığında.

Yani olurda ürün hatasız sorunsuz gelir. Ne güzel.

Ama bir bakmışsın yanlış gelmiş. Kırık gelmiş ( Kutu Sağlam. İçindeki ürün kırık. ). Ürün bozuk çıktı. Ya da İmei sorun verdi. vb vb vb. İşte o an anandan emdiğin süt nasıl burnundan geliyor anlıyorsun. Hani benim için sorun değil. Bu gibilerini dava etmek hobim sayılır ama beni bile sıktılar artık yani.

• led tv alsak ne var guzel gosteren 32 veya 37 inc acil yardim Kliksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksa dan s4 aldım iadeye gönderdim 4 iş günü oldu hala cevap gelmedi sabancıyız diyorlar Ama hikayeler

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

led tv alsak ne var guzel gosteren 32 veya 37 inc acil yardim Kliksa?

http://www.kliksa.com/urun/lg-32ln575s-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv/901808241

• kliksadan alacagınız 500 tl üstü ürünü adınıza 75 tl indirimli alırım
  • 80 lira indirim yapabilirim.
  • 1000 TL üzeri alışverişinize 120 tl indiirm yapbilirim. İstanbul- Anadolu yakası iletişim için pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

led tv alsak ne var guzel gosteren 32 veya 37 inc acil yardim Kliksa?

TESEKKURLER kardeş
  • Kliksa dan alacaginiz 1000 TL ve uzeri alisverislerinize puan+25 TL indirim yapabilirim.
    Selamlar

• parafgunum icin ayin 8 inde %5 indirim olsun diye ilk uyeligim, talebiniz alinmistir diye msj geldi onay msji yarina kadar gelir mi? cvplar icin tskkurler

• quote:

parafgunum icin ayin 8 inde %5 indirim olsun diye ilk uyeligim, talebiniz alinmistir diye msj geldi onay msji yarina kadar gelir mi? cvplar icin tskkurler

Yarın rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. Hepsiburadadan aynı şekilde 7sinde başvurup 8inde alışverişimi yapmıştım. Bende yarını bekliyorum parafgünüm için:)
  • http://www.kliksa.com/urun/philips-32pfl3208h-12-fhd-smart-led-lcd-tv/901844633

bu tv nasıldır arkadaşlar,alınır mı?
    yarında parafgünüm.
    avantajix ile beraber uygun bir fiyata geliyor.
  • replaa R kullanıcısına yanıt
    Yukarıda belirttim ben bunu aldım dahili uydu alıcılı

Edit:Çözünürlüğü de daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 7 Temmuz 2013; 13:51:48 >
  • quote:

parafgunum icin ayin 8 inde %5 indirim olsun diye ilk uyeligim, talebiniz alinmistir diye msj geldi onay msji yarina kadar gelir mi? cvplar icin tskkurler

Ben paraf günüm indirimi için aynı gün mesaj gönderip, birkaç dakika sonra sipariş verdim. %5 paraf indirimi yapıldı. Ertesi günü beklemeye gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Ben paraf günüm indirimi için aynı gün mesaj gönderip, birkaç dakika sonra sipariş verdim. %5 paraf indirimi yapıldı. Ertesi günü beklemeye gerek yok.

ben smsi bugun attim parag gunum 8 i lsun diye 8 ini bildirdm sms te

• Arkadaşlar kliksadan bana tablet onerecek birisi varmi ?

• lg mi philips mi 799 tl 32 inc ikiside onemli olan goruntu netligi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

carşamba gecesi aldığım ace2 kargoya verilmiş.pazartesi elimde olucak kısmetse tahmini teslimat ups de 8 temmuz olarak gözüküyor.Biraz geç oldu ama 445tl'ye ace2 samsung türkiye garantili almak mümkün mü?

Bende ace 2 ile gm discovery arasında kaldım. ace 2 450 tlye, discovery 500 tlye geliyor.
    Özellik ve donanım olarak discovery çok önde karşılaştırılamaz bile.
    ama marka olarakta ve tabiki kalite olarakta ace 2 önde.
    Sanırım yarın akşama kadar bu ikisinden birini alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

carşamba gecesi aldığım ace2 kargoya verilmiş.pazartesi elimde olucak kısmetse tahmini teslimat ups de 8 temmuz olarak gözüküyor.Biraz geç oldu ama 445tl'ye ace2 samsung türkiye garantili almak mümkün mü?

Bende ace 2 ile gm discovery arasında kaldım. ace 2 450 tlye, discovery 500 tlye geliyor.
    Özellik ve donanım olarak discovery çok önde karşılaştırılamaz bile.
    ama marka olarakta ve tabiki kalite olarakta ace 2 önde.
    Sanırım yarın akşama kadar bu ikisinden birini alacağım.

Discovery buldun da bir almasi kaldi

• 599TL'lik alışverişi bana 500TL alabilecek olan varsa pm. bekliyorum, paramıgeriver ve avantajix ve puanları bilmem bu fiyata veya yakınına alabilecek biri varsa acele pm. ürün geldiginde veya kargoya verildiginde nakit olarak hesabınıza gececegim. Güven sorunu olan nickimin üzerine tıklayip 2. el referans bilgilerime bakabilir.

@koko69 Hocam selamlar ve iyi akşamlar, paraf varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.