Şimdi Ara

Kliksa.com'da 500 Lira Uzeri Alışverişe 100 Paraf Puan. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
16.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kliksa parafta 3Dsiz işlem yaptırmadığı halde canlı destek israrla 3Dsiz işlem yapılabildiğini söylüyor, paraf ile 3Dsiz işlem yapabilen var mı acaba?
  • 500TL üstü alışverişe 75TL indirimle yardımcı olabilirim. İlgilenenler PM..
  • 500 TL yukarısına 85 tl indirim yapabilirim, önce ödeme sonra alışveriş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkx

Kliksa parafta 3Dsiz işlem yaptırmadığı halde canlı destek israrla 3Dsiz işlem yapılabildiğini söylüyor, paraf ile 3Dsiz işlem yapabilen var mı acaba?

3D li yapınca ne oluyor(bilmediğimden soruyorum kliksadan parafla alışveriş yapmadımda)
  • GENERAL MOBILE DISCOVERY BEYAZ AKILLI TELEFON 599
    bu telefonu 500 tl alacak arkadas var mı?istanbul içi elden teslimat yapabilecek
    pm den ulasabilirler.
  • Arkadaşlar ben bugün alışveriş yaptım birkaç saat sonra kredi kartı hesabıma baktığımda 100 TL paraf para görünmüyordu. Puanlarımı ne zaman kullanabilirim acaba bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 7 Temmuz 2013; 21:15:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricin

Arkadaşlar ben bugün alışveriş yaptım birkaç saat sonra kredi kartı hesabıma baktığımda 100 TL paraf para görünmüyordu. Puanlarımı ne zaman kullanabilirim acaba bilginiz var mı?

Hafta sonları puan yüklemeleri biraz sarkabiliyor. Büyük ihtimalle yarın sabahtan kartınıza yüklenmiş olur ve hemen kullanabilirsiniz.
  • 450 tllik ürün alacagım yardımcı olabilecekler teklifleriyle birlikte pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

450 tllik ürün alacagım yardımcı olabilecekler teklifleriyle birlikte pm atsın

450 liralık ürüne kimse indirim yapmaz.. 500 ü geçmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

indirim için limit 500 biliyorum hocam da alacak kişide belki 50 tllik harcama falan yapacaktır
  • quote:

quote:

quote:

indirim için limit 500 biliyorum hocam da alacak kişide belki 50 tllik harcama falan yapacaktır

Olabilir ama düşük bir ihtimal. Umarım olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

deneyelim bakalım düşük ihtimal ama belki vardır hocam bu şartlarda biri

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

quote:

Orijinalden alıntı: oricin

Arkadaşlar ben bugün alışveriş yaptım birkaç saat sonra kredi kartı hesabıma baktığımda 100 TL paraf para görünmüyordu. Puanlarımı ne zaman kullanabilirim acaba bilginiz var mı?

Hafta sonları puan yüklemeleri biraz sarkabiliyor. Büyük ihtimalle yarın sabahtan kartınıza yüklenmiş olur ve hemen kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevap için, arkadaşlar bir de ben parafgünüm kampanyasına her ayın 7'sinde indirim olacak şekilde ama alışverişten sonra katıldım. Yani alışverişi bugün ve kampanyaya katılmadan önce yaptım. %5 indirimi ekstrede mi görüyoruz yoksa alışveriş yaparken mi alıyoruz, cevabınızı bekliyorum, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

599TL'lik alışverişi bana 500TL alabilecek olan varsa pm. bekliyorum, paramıgeriver ve avantajix ve puanları bilmem bu fiyata veya yakınına alabilecek biri varsa acele pm. ürün geldiginde veya kargoya verildiginde nakit olarak hesabınıza gececegim. Güven sorunu olan nickimin üzerine tıklayip 2. el referans bilgilerime bakabilir.

@koko69 Hocam selamlar ve iyi akşamlar, paraf varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam paraf hakkimi kullandim ve bende paraf ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 paraf kart var. 75 lira indirimle yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmoo

Peki bu paraf puanları mazot alımında kullanabiliyor muyuz? Hangi akaryakıt istasyonlarında geçerlidir acaba bilgisi olan var mı ?

http://www.parafcard.com.tr/ProgramOrtaklari/Arama

Adresinden anlaşmalı petrol istasyonlarını görebilirsin LÜTFEN MARKA ADI GİRİNİZ yazan yere "Petrol" yaz yan tarafdan bulunduğun ili seç ve LİSTELE yazan yere tıkla bir çok ilde anlaşmalı petrol istasyonları var...

• paraf kartım var, 80 tl indirim ile istediğiniz 500 tl üstü ürünü adınıza alırım, pm atın konuşalım.

• @dincerZ Pm. attım hocam.
    @koko69 ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pmden gel hem parafım var hemde 70 tllik bir şey alacağım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pmden gel hem parafım var hemde 70 tllik bir şey alacağım:)

Hadi hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.