Şimdi Ara

kliksa.com’dan 13-16 Haziran arasında 150 tl ye varan hediye çeki kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu 12-16 Haz. arası yapsaydınız ne güzel 75TL lik çek gelecekti.
  • gittigidiyor yüzde on'u mail adresine mi gönderiyor acaba? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Hızlıal'ın 999 ipad air kampanyasını kaçıranlar için şu an en uygunu bu mudur? 1069-150= 919 TL'ye mi gelecek.

Buradan almayı tavsiye eder misiniz?

27 Haziran'da herkese gönderiyorlar inşallah.

hocam çeki direk ürün fiyatından cıkarmayın 150 tl olarak, cunku 150 ye satamazsınız onu..
    ürün alacak olsanız 500 tl ye ürün alırken bi daha hesaplayıp ahanda 350 tl ye geldi bu diyeceksiniz 1 ayt sonra.

veya 75er hesaplayın 2 üründen,
    1069-75 tl yani apple air.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 14 Haziran 2014; 1:47:44 >
  • + 1
  • World kampanyası ıle olsa tadindan yenmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdike

World kampanyası ıle olsa tadindan yenmezdi.

Axess ile world ün farkı ne ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

gecenkı cek kampanyasında ellerıne yuzlerıne bulastırdılar ıkı cek kodu verdıler ıkısıde gecersız hala beklıyoruz kod yukluycekler

Aynen öyle halen çalışır bir kod vermelerini bekliyoruz,umarım bu kampanyada kimseyi mağdur etmezler ama bu beceriksizlikle biraz zor olacaktır bunu başarmak
  • İşte bunlar hep pazarlama oyunları, dediğiniz gibi hediyeyi nakit vermediği sürece ya da sadece hediyenle bir ürün daha alabilirsin demediği sürece ben uzaktan izlemeye devam edeyim.
  • ayın 13ünde alışveriş yaptım saat 10 gibi ama bu kampanya sıtede görünmüyordu. Ben sadece axess kampanyasını düşünerek almıştım. acaba banada ce k gelirmi 27 sinde.

• Kazanılan indirim kuponları sadece kazanan kullanıcı hesabı tarafından kullanılabilecektir.

çek alıp satanlar dikkat etsin bu uyarıya arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

ayın 13ünde alışveriş yaptım saat 10 gibi ama bu kampanya sıtede görünmüyordu. Ben sadece axess kampanyasını düşünerek almıştım. acaba banada ce k gelirmi 27 sinde.

Gelmemesi için bir sebep yok. Belirtilen tarihte yapıldıysa sorun olmamalı.
  • Bende bugun axess kart+ babalar günü 5 kat chip puan + 150 çek gelicek diye aldımda hiçbi mesaj yada mail gelmedi

Axess içinde bankaya mesajda göndermedim yanlş mı yaptm acep mullakta kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser-

Bende bugun axess kart+ babalar günü 5 kat chip puan + 150 çek gelicek diye aldımda hiçbi mesaj yada mail gelmedi

Axess içinde bankaya mesajda göndermedim yanlş mı yaptm acep mullakta kaldım

Axess ayni gun karta yatiyor puan

Hediye cekleride mail gelecek
    Banada mesaj gelmedi puanla ilgili ama karta yatmisti

• sinan70 kullanıcısına yanıt
    Bana mail gelmedi ve chip puanda kontrol ettigimde yatmamış gözüküyor sipariş vereli 5 saat oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser-

Bana mail gelmedi ve chip puanda kontrol ettigimde yatmamış gözüküyor sipariş vereli 5 saat oldu

ben sipariş geçtikten 1 dk sonra puan yatmıştı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: asdike

World kampanyası ıle olsa tadindan yenmezdi.

Axess ile world ün farkı ne ki?

World puanları seyahat harcamaiarinda daha degerli kullaniliyor

• evlilik arefesinde biri olarak 100-200 tl aralığında kliksa cek aramaktayım elinde olupta satmayı düşünen olursa pm atsın lütfen
  • arkadaşlar size beş kat puan babalar gunu kampanyasından 25 tl yattı mı?
  • yok hayır bana sadece ekstra 5 lira yatmış.. Akbank direkt ten kampanyayıda almıştım oysa
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi yatmış kontrol ettim tekrar perşembe bakmıştm demek provizyonda gözüküyordu sana yatmışmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.