Şimdi Ara

Kliksa'da İphone 4S 16 GB 1649 Tl+%10 Bonus Ekstre İndirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

http://www.kliksa.com/UrunDetay/_TELEFON/_CEP_TELEFONU_AKILLI_TELEFON_PDA2/900190219?zanpid=1723426869338342400
    En son bimeks satmıştı yılbaşına özel 1485 Tl'ye. %10 worldpuanla 1485 Tl'ye geliyor kliksa.com'da. %2 (yaklaşık 20 Tl) avantajix iadesiyle daha da uyguna geliyor.
    Garanti Durumu : Brightstar Türkiye Garantili
    Kargo Durumu : Hızlı Kargo
    Marka : APPLE
    Kargo : Ücretsiz Kargo
    3G : Var

Kliksa.com'da tekrar stokta. Bu sefer Bonus'a özel %10 ekstre indirimiyle.
    http://www.kliksa.com/urun/apple-iphone-4s-16gb-black-akilli-telefon-vf/900190219

APPLE IPHONE 4S 16GB BLACK AKILLI TELEFON-VF ürününden yeterli miktarda stoklarımızda bulunmamaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Josemor.

Bu aralar kampanya arıyorum 1400-1500 civarı verebileceğim artık şansımıza gelirse, 1700-1800 vermek gelmiyor içimden

1 ay önce 1599 mediamrkt vardı açılışta kaptım
  • İphone noluyo çin malı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Tükenmiş

Tekrar stokta.
  • quote:

quote:

Tükenmiş

Tekrar stokta.

sepete ekle butoınu var diye demedin bunu dimi ? eklemeyi denediğini düşünmek istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Josemor.

Bu aralar kampanya arıyorum 1400-1500 civarı verebileceğim artık şansımıza gelirse, 1700-1800 vermek gelmiyor içimden

1 ay önce 1599 mediamrkt vardı açılışta kaptım

Banada denk gelirse öyle alırım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

quote:

Tükenmiş

Tekrar stokta.

sepete ekle butoınu var diye demedin bunu dimi ? eklemeyi denediğini düşünmek istiyorum :)

Sepete ekledim, adresi seçtim, kredi kartı numarasını girip almak kaldı geriye. Daha ne olması gerekiyor sipariş vermek için?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tükenmiş

Tekrar stokta.

Sepete ekledim, adresi seçtim, kredi kartı numarasını girip almak kaldı geriye. Daha ne olması gerekiyor sipariş vermek için?

dalga geçiyosu heralde,

APPLE IPHONE 4S 16GB BLACK AKILLI TELEFON-VF ürününden yeterli miktarda stoklarımızda bulunmamaktadır

ki ilk gücellediğinde de yazdılar aynı şeyi, ısrarla stokta var diyosun ama bence bakmıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 28 Ocak 2013; 17:29:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tükenmiş

Tekrar stokta.

dalga geçiyosu heralde,

ki ilk gücellediğinde de yazdılar aynı şeyi, ısrarla stokta var diyosun ama bence bakmıyosun.

İlk stokta var dediğimde yaptım dediklerini dostum sen kaygısız ol. Şu an sepete ekle denildiğinde hata veriyor ama ben bu konuya yazdığımda böyle bir hata yoktu ve sonuna kadar gitmiştim. İlk güncellediğimde de aynısını yapmıştım ödeme bölümüne kadar bir sıkıntı yoktu. Başka bir sorunun varsa tedavini benden bekleme.

• arkadşlar sepete eklememe rağmen yok dedi. tekrar sepete bir baktım sepete eklenmiş hata verip duruyor sonraki uygulamadan bir sakatlık çıkmasın gerçek ürün olmazsa bir de kredi kartına tekrar eklenecek diye bekleyemiyelim...

arkadaşlar 1484 çekicekler değilmi ? bu durumda bonusa ona göre arkadaşın bonus kartını kullanacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterman -- 28 Ocak 2013; 17:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waterman

arkadşlar sepete eklememe rağmen yok dedi. tekrar sepete bir baktım sepete eklenmiş hata verip duruyor sonraki uygulamadan bir sakatlık çıkmasın gerçek ürün olmazsa bir de kredi kartına tekrar eklenecek diye bekleyemiyelim...

arkadaşlar 1484 çekicekler değilmi ? bu durumda bonusa ona göre arkadaşın bonus kartını kullanacağız...

galiba çekilen 1650 ama ekstre kesilince bir indirim yansıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: waterman

arkadşlar sepete eklememe rağmen yok dedi. tekrar sepete bir baktım sepete eklenmiş hata verip duruyor sonraki uygulamadan bir sakatlık çıkmasın gerçek ürün olmazsa bir de kredi kartına tekrar eklenecek diye bekleyemiyelim...

galiba çekilen 1650 ama ekstre kesilince bir indirim yansıyacak

"fazla beklersen olacağı bu" şimdide ürün olmadığı için sepetinizden kaldırılmıştır diyor.. ama ama halen ürün aktif durumda ....

• indirimi nasıl veriyor ödeme anında mı yoksa daha sonra mı ben sepete ekleyip kart bilgilerini girdim ama onaydan önce her hangi bir indirim görünmedi.
  • Şu 4S nedense hala 1000 TL altına inmedi.

• 1000 değilde 1400-1500 e felan bulabilsem direk alıcamda her yerde 1650-1800 arası satılıyor
  • Bimeks'ten yılbaşı gecesi 4s alanlardanım. Kulaklıkta ağrıza çıktı, birebir değişim yaptılar, web satışlarında sorgusuz 7 günlük iade hakkınız da oluyor, hatta bana önerdiler ben sadece kulaklığı değiştirin dedim, 2 gün sonra yenisi geldi. Telefondan maşallah çok memnunum. Garantisi de Brighstar olarak geldi. Ama IPHONE 5 alanların bazılarında farklı garantiler çıktı. Bunun sebebi BİMEKS'in birçok firma ile çalışıyor olması.

Bimeks'in fiyatı 1491 (kargo dahil) word'e 10 taksitti.
  • kliksa dan cuma günü öglen sipariş vermiştim halen daha kargo aşamasına gelmemiş (kampanyalı ürün üstelik)soruncada dogru dürüst cevap vermiyorlar açıkcası bi hepsiburada ciddiyeti göremedim ...hayırlısıyla tamalanırsa kliksayı artık tercih etmem...
  • 150tl daha verip ip5 alınır :)
  • bu fiyatlar çok fazla

ülkemizde, asgari ücret 700 tl
    cari açık 70 milyar dolar.
    açlık sınırı 2000 tl
    fakirlik sınırı 4000 tl

avrupada ve dünyada telefon değiştirme ortalaması 3 yıl'dır. bizde 6 ay japonya da bile bu kadar lüks telefon kullanımı yok

ülkemizin bu şartlarında bu ürünlere bu bedelleri verenler ülkerine terör!den bile daha fazla zarar veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.