ülkemizde, asgari ücret 700 tl cari açık 70 milyar dolar. açlık sınırı 2000 tl fakirlik sınırı 4000 tl
avrupada ve dünyada telefon değiştirme ortalaması 3 yıl'dır. bizde 6 ay japonya da bile bu kadar lüks telefon kullanımı yok
ülkemizin bu şartlarında bu ürünlere bu bedelleri verenler ülkerine terör!den bile daha fazla zarar veriyorlar.
Görüşüne saygım var ama sende başkalarının yaşamına saygı göstermelisin. Herkes istediğini alır kullanır, sonuçta durum bu olabilir ülkemizin. Fakat herkeste durum aynı değil. Herkes cebine göre yaşam yaşıyor. Biz bu ürünlere dediğin bedelleri verdik ve söylediklerin çok yanlış. Kimsenin yaşamı kimseyi ilgilendirmez, senin cebinden çıkmayan para senide ilgilendirmez.
quote:
Orijinalden alıntı: kuvars10
quote:
Orijinalden alıntı: classlord23
bu fiyatlar çok fazla
ülkemizde, asgari ücret 700 tl cari açık 70 milyar dolar. açlık sınırı 2000 tl fakirlik sınırı 4000 tl
avrupada ve dünyada telefon değiştirme ortalaması 3 yıl'dır. bizde 6 ay japonya da bile bu kadar lüks telefon kullanımı yok
ülkemizin bu şartlarında bu ürünlere bu bedelleri verenler ülkerine terör!den bile daha fazla zarar veriyorlar.
Görüşüne saygım var ama sende başkalarının yaşamına saygı göstermelisin. Herkes istediğini alır kullanır, sonuçta durum bu olabilir ülkemizin. Fakat herkeste durum aynı değil. Herkes cebine göre yaşam yaşıyor. Biz bu ürünlere dediğin bedelleri verdik ve söylediklerin çok yanlış. Kimsenin yaşamı kimseyi ilgilendirmez, senin cebinden çıkmayan para senide ilgilendirmez.
yapılan bu durum sonucunda ülke ekonosinin dış borcunun artması ve sonucunda vatandaşa yansıyan vergilerin artması beni ve diğer insanları çok güzel etkiler.
bu yapılan sadece bizim ülkemize özeldir. çünkü insanlarımızın hiçbir hobisi, ilgilendiği spor dalı , çaldığı bir enstürüman v.b. aktiviteler olmadığı için başarı , motivasyon v.b. duyguları bu pahalı ürünleri alarak diğer insanlara göstererek mutlu oluyorlar.
birde ben sadece bir durum ve sonuçlarını belirttin. kişilere neyi nasıl yapmasını söylemedim.
küçük insanlar kişileri tartışır, büyük insanlar ise olayları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme